Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nema sanse da generalni izbori budu dosadni.  Bice ona klasika - plave drzave, crvene drzave i klanje u battleground states - FL, PA, OH, NM, CO, MI, VA, NC, NV, mozda i MI,

Ne slazem se sa drugom recenicom.  Za mene su Bush vs Kerry bili najgori izbori.

Pa naravno da mu nije prepreka.  Kad Obami rodjenje u Keniji nije bila prepreka, zasto bi Cruzu rodjenje u Kanadi?  :fantom:

Uh, da - kakvo je to smaranje bilo. Verovatno najneharizmaticniji kanidat in the history of universe vs. W. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imam utisak da je Kerry kvalitetniji politicar od svih ovih ponudjenih sada.

Posted

naravno da je kvalitetniji, sto i nije tesko protiv ovih, ali ima harizmu mrtvog puvala.

Posted

Pricamo o istoriji. Da Kerry je sad predsednicki kandidat bio bi verovatno najbolji od svih.

A koliko je bio los 2004, govori da je izgubio od 1 jebenog W, u re-election mode. Znam ljude koje je toliko smorio tada da su zapusenog nosa glasali za W. Ili nisu glasali - ja npr.

A opet u poredjenju sa ovim looserima danas (HRC and Bernie included), glas za njega bi bio 1 no-brainer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

U tom smislu, moze li neko da mi pokaze listu Hilarinih dostignuca kao supruge, senatorke i ministarke?

Ako  su tanka, zasto joj oponenti ne nabijaju na nos da i pored 40 godina u politici nista zapravo nije postigla, te u tom smislu kojim experience se ona ponosi?

Posted

Pa, ona se kiti Obaminim dostignucima (Obamacare, etc), jer je tada bila SoS.

A oponenti ce joj sve to (and more) nabijati na nos kada/ako bude Dems nominee. Ne mogu da ispucaju svu municiju odmah.

Bernie se zakleo da nece prljavo.

Posted

Pa čime da se kiti žena nego onim što je postignuto za njenog vakta? :unsure: Doduše kiti se povremeno i Bilovim kad je bila samo FLOTUS (glupe li skraćenice).

Kratak spisak npr. ovde; pored gluposti kao što je "helped kill Osama Bin Laden" ima i par women's issues koja zvuče relevantno.

Posted

Pa čime da se kiti žena nego onim što je postignuto za njenog vakta? :unsure: Doduše kiti se povremeno i Bilovim kad je bila samo FLOTUS (glupe li skraćenice).

Kratak spisak npr. ovde; pored gluposti kao što je "helped kill Osama Bin Laden" ima i par women's issues koja zvuče relevantno.

Stvarno??  :0.6:  :isuse: 

Posted

Ono, kao, ipak je komedijaški kanal.

Posted

yeah, but, znas kako vec ide...gde ima dima, ima i Hillary.

Posted

Kakva razlika izmedju njega i Hillary, neverovatno.

Posted

Hillary dana najbolji odgovor na pitanje o vojnim intervencijama.

Posted (edited)

Hillary dana najbolji odgovor na pitanje o vojnim intervencijama.

https://youtu.be/ChmUC0OysoU?t=7s

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Hillary ima jednu jaku tezu na stvojoj strani, a to je da ona hoce da pravi promenu a ne samo da ima dobre ideje na papiru. To je njena najjaca poruka u kampanji i na njoj treba da gradi kampanju. Ovo njeno pljuvanje po Wall streetu pa bi jos da prosiri to i van WS kojim pokusava da se dodvori Sandersovim bircima je sa druge strane verovatvo najgori deo kampanje. Na stranu to sto je sam stav pogresan.

• Create New...