Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

S tim u vezi 0.8% na 84%.

Demokratski socijalista, to ti mislis. To mu dodje kao bedz antiestablismenta. Distanciranje bi samo smanjilo entuzijazam. Da je neko mladji tu, pomeo bi babu.

Ne mislim da je to jedini bedz antiestablishmenta. Taj termin je ovde toliko nepopularan da mislim da je mogao da nadje drugaciji bedz bez negativnih konotacija koje ovaj vuce. Obama je dobio koliko se secam na slicnoj prici, samo sto se oduvek predstavljao kao electable. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opet, Obama se kandidovao pod drastično različitim okolnostima, posle osam godina Buš-Čejni vladavine.

Ako Bernie ispuši ali dobije dovoljno glasova da dokaže da se na "socijalizam" više ne gleda kao u vreme Hladnog rata, dosta je uradio.

Posted

Koliko ja pratim, Obama je bio hope i change kandidat. Berni je anger i rage kandidat.

Obama je bio inclusive, dok je Berni divisive.

Oko banaka i Wall Street-a Obama se tada nije preterano izjasnjavao koliko se secam, a to je centar Bernijeve kampanje.

Posted

Sad brze ide GOP nego DEMS, valjda ih  manje ima.

Како ми кажу овдашње демократе, рпубликанци су много боље организовани. По ономе што сам ја видео  то и није неки претерани успех јер је и гласање за преседника оделењске заједнице болље организовано од сакупљања демократа.

Posted (edited)

Koliko ja pratim, Obama je bio hope i change kandidat. Berni je anger i rage kandidat.

Obama je bio inclusive, dok je Berni divisive.

Oko banaka i Wall Street-a Obama se tada nije preterano izjasnjavao koliko se secam, a to je centar Bernijeve kampanje.

Potpuno si u pravu. Mislim da je na kraju slicna motivacija u pitanju samo je pristup i formulacija poruke drugaciji. Ta prica ima prodju, i verujem da je Bernie imao malo vise "hope" u svom nastupu imao bi rezultat. Hilari je uzasan kandidat i neko sa vise politicke mudrosti bi je oduvao.

0.2%

:lol: Bice ovo surova noc za Hillary.

Jedva cekam face ljudima sutra na poslu.

Edited by Eraserhead
Posted

Trump je počastvovan drugim mestom :cry: Čestita Kruzu, zahvaljuje se ženi, i kaže da je Huck njegov dobar drug. Iz nekog razloga.

Posted

Какав је смрдљивко тај Рубио. Једино је баба одвратнија од њега у овом циркусу.

Posted

Obamina kampanja je sva bila samo o kandidatu i uzbudljivoj nadi na izmaku W ere koju je sa sobom nosio. Bernijeva kampanja je samo o konkretnim, ozbiljnim problemima i merama koje predlaže. to je glavna razlika i to je razlog zašto je dobro što Berni nije kao Obama. ovo anger&rage bi establišment novinari i novinari™ da mu prišiju kako bi Hilari ispala kandidat zdravog razuma.

Posted

Obamina kampanja je sva bila samo o kandidatu i uzbudljivoj nadi na izmaku W ere koju je sa sobom nosio. Bernijeva kampanja je samo o konkretnim, ozbiljnim problemima i merama koje predlaže. to je glavna razlika i to je razlog zašto je dobro što Berni nije kao Obama. ovo anger&rage bi establišment novinari i novinari™ da mu prišiju kako bi Hilari ispala kandidat zdravog razuma.

Vise o lepim zeljama nego o merama, ali ok to je politika.

Posted

Vise o lepim zeljama nego o merama, ali ok to je politika.

ako ti kažeš... :fantom:
Posted

ako ti kažeš... :fantom:

Mozda sam ja propustio nesto ali se ne secam plana.

Posted (edited)

.

Edited by malkin
  • Create New...