Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da Berni stoji kako stoji samo pokazuje koliko je Klintonova u stvari slab kandidat status quo-a "samo da ne dodje...".

Da republkanci nisu toliko osasavili, razbili bi je.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ko kaže da treba da budeš "super uzbuđen"?

Vidim ovde neko uzbudjenje ali meni on uopste nije posebno kvalitetan kandidat. Cak mi ova raspala Hilari deluje kao bolje resenje.

Posted

Rubio je nekako vise profil kandidata koji bi tebi bas lego.

Posted

Rubio je nekako vise profil kandidata koji bi tebi bas lego.

Ima dobar stav povodom on-demand ekonomije poput Ubera ili AuirBnBa. Protiv je net neutralityja sto je skakljivo pitanje ali sam vise na strani zagovornika. Takodje je kao za TPP sto mu uzimam kao plus. Medjutim, protiv normalizacije odnosa sa Cubom, protiv abortusa, protiv legalizacije kanabisa itd. NRA A status. Neka hvala. Ako bi bas morao da biram jednog od republikanaca onda bi to bio Rubio.

Posted

Kako, bre?

Zar ti ne b legli Kasich li Fiorina? Oni bi da bombarduju Putina.

Posted (edited)

Kako, bre?

Zar ti ne b legli Kasich li Fiorina? Oni bi da bombarduju Putina.

Onda moze Kasich. Steta sto mu na skupove dolazi 10 ljudi. 

Edit:

Kasicheve kampanje delo: http://trump-putin2016.com/

Trump-Putin-v2.jpg

Edited by Eraserhead
Posted

Kad je hardline stav prema Rusiji i Putinu u pitanju, ja mislim da je Hillary tu jednaka ako ne i jaca od bilo kog Republikanca.

Kasich bi za mene bio najprihvatljiviji da se nije nekoliko puta ozbiljno prosrao u vezi religije i slicnih stvari.  Rubio je jos tu mozda jedini za koga bih nekako mogao da glasam.

Ali nema sanse, dok god GOP ima vecinu u House i Senatu, glasacu za bilo kog DEM.  Hillary naravno pre Bernija.  Jebi ga, jos uvek ne znam na koji primary da idem, odlucicu verovatno tog dana (15. marta).

Posted

Rubio nema sanse da prodje.

Suvise je glup da prima cak i jednostavna uputstva sa idiota ili ceduljice.

Chirlidersica je ipak highlight njegovog CV

Posted

Kad je hardline stav prema Rusiji i Putinu u pitanju, ja mislim da je Hillary tu jednaka ako ne i jaca od bilo kog Republikanca.

Kasich bi za mene bio najprihvatljiviji da se nije nekoliko puta ozbiljno prosrao u vezi religije i slicnih stvari.  Rubio je jos tu mozda jedini za koga bih nekako mogao da glasam.

Ali nema sanse, dok god GOP ima vecinu u House i Senatu, glasacu za bilo kog DEM.  Hillary naravno pre Bernija.  Jebi ga, jos uvek ne znam na koji primary da idem, odlucicu verovatno tog dana (15. marta).

Jos kad bi Hilari bila trustworthy po bilo kom pitanju, pa i tom, pa i da moze da se razgovara.

Sta je bio poslednji U-turn njene kampanje pre par dana gde je prekopirala Bernija, nesto oko poreza?

Posted

sanders - tramp, to bi bio duel dostojan moderne amerike.

Posted (edited)

sanders - tramp, to bi bio duel dostojan moderne amerike.

+1.  Nacelno se slazem, ali s obzirom da zivim u Americi, nemam luksuz da na tako nesto gledam kao spektakl koji bih pratio uz kokice i pivo.  Tako da cu morati da se angazujem da ne dodje do toga.

Edited by WTF
Posted

Zasto?

Jer Berni nema sanse da pobedi ili zato sto ce ojadi hard-working people ili zbog neizvesnosti koju njegova eventualna pobeda nosi?

Posted

Vidim ovde neko uzbudjenje ali meni on uopste nije posebno kvalitetan kandidat. Cak mi ova raspala Hilari deluje kao bolje resenje.

Ako je komentar bio na račun moje super uzbuđenosti, hajde da odgvorim. Više mi se dopada Berni Sanders zato što je veoma protiv Patriotic Act-a, zato što je liberalan po pitanju većine ljudskih prava, zato što se zalaže za širok zahvat zdravstvene zaštite i zato što preporuke koje ima u vezi sa regulacijom finansijskih tržišta ne odstupaju mnogo od onoga što preporučuje Finance and Econ akademija. Zapravo, oni imaju daleko veći spektar mera i idu u više detalja. http://www.amazon.com/Regulating-Wall-Street-Dodd-Frank-Architecture/dp/0470768770

Posted

Zasto?

Jer Berni nema sanse da pobedi ili zato sto ce ojadi hard-working people ili zbog neizvesnosti koju njegova eventualna pobeda nosi?

Pazi Bernie je za mene OK, ali mislim da moze lako da izgubi od republikanskog kandidata zbog te etikete "socijalista".  S druge strane, mislim da HRC ladno dobija bilo kog GOP kandidata koji ima sanse da bude nominovan.

Rubio je mozda jedini koji moze da dobije Hillary, ako nekako iscupa nominaciju.  Neki drugi GOP kandidati bi mogli (Kasich, Gilmore), ali oni su marginalci.

• Create New...