Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

obama i cnn u full panic modu bez obzira na povoljne pollove danas za hilari

pola sata bez prekida obamin govori iz chapel hilla

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

obama i cnn u full panic modu bez obzira na povoljne pollove danas za hilari

pola sata bez prekida obamin govori iz chapel hilla

Good. tako i treba. Ne treba ostaviti mogucnost da psihopata pobedi.

Posted

Good. tako i treba. Ne treba ostaviti mogucnost da psihopata pobedi.

smorio si tebra, opasno, znamo za koga ćeš da glasaš

Posted

smorio si tebra, opasno, znamo za koga ćeš da glasaš

Znamo i da tebe smara svako izvestavanje o Hillary jer je sigurno u pitanju neka zavera tako da mozes da batalis.

Posted

mora da ispuni kvotu, pusti ga.

inace, kad god covek ima dilemu za koga da glasa nek pogleda erasera, i precrta njegov (tzv) izbor.

Posted

Znamo i da tebe smara svako izvestavanje o Hillary jer je sigurno u pitanju neka zavera tako da mozes da batalis.

pa ne pričam ja o zaveri, juče je bio na floridi nije bio minut na cnn-u, danas pola sata bez prekida, pa kandidati ne dobijaju toliko vremena. očigledno je došlo do pomeranja nekog što je relevantna informacija. za razliku od tvojih dobro je psihopata ovo psihopata ono gde ne postoji nikakva nova informacija nego samo 1000x ponovljeni tvoj stav koga malo koga interesuje i prvi put a kamoli hiljaditi put realno.

Posted

mora da ispuni kvotu, pusti ga.

Placa Hillary za PPP.

Posted

Placa Hillary za PPP.

nekako mi je to blize razumu nego da postoji mentol koji uzme godisnji odmor ne bi li po ceo dan pisao jedan te isti priglupi post.

Posted

nekako mi je to blize razumu nego da postoji mentol koji uzme godisnji odmor ne bi li po ceo dan pisao jedan te isti priglupi post.

Mislis kao neko ko neprekidno pokusava da provali ko je "bot". Znam jednog takvog.

Posted

Placa Hillary za PPP.

ja na primer tebe vidim kao čoveka koji sebi ujutro odredi neku normu: danas ću da uradim 30 sklekova i 60 puta ću da napišem da je Donald psiho. 

i onda to prosto moraš, sebe radi. jer  karakter, jebiga.

Posted (edited)

Narodna Milicija trenira i spremna je za The Day After

WEDNESDAY, NOV 2, 2016 11:08 AM EDT

Militia members are preparing for an armed conflict resulting from “intense fallout” after Election Day Militia leader Chris Hill (aka Blood Agent) says he'll "fight and die to uphold and defend" the Second Amendment

Edited by 3opge
Posted (edited)

ja na primer tebe vidim kao čoveka koji sebi ujutro odredi neku normu: danas ću da uradim 30 sklekova i 60 puta ću da napišem da je Donald psiho. 

i onda to prosto moraš, sebe radi. jer  karakter, jebiga.

sto bi rekla tetka iz bosanske krupe, tvrd covek, karakteran.

mada mi je nekako zao putlera, u poslednje vreme ga se tek tu i tamo seti. eeee, de su oni dani kad ga je metao u svaki post?

Edited by Miralem
  • Create New...