Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Preslikani izbori Bota vs Toma.

Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc.

Ниједан од побројаних није имао нуклеарно наоружање и најстрашнију војну машинерију коју је свет икада видео.

On 2. 11. 2016. at 17:44, MayDay said:

Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc.

Jeremic je bolji od Hilari - ili bar nije nista gori - dok je Karic definitivno bolji od Trampa (nije neuravnotezena presujetna budaletina i patoloski lazov), tako da ti je skroz losa paralela.

On 2. 11. 2016. at 17:19, theanswer said:

ne bih glasao za Trampa sigurno ali nema šanse da bih glasao za ovu

Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova?

On 2. 11. 2016. at 18:34, Weenie Pooh said:

Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova?

pa verovatno ne bih glasao top of the ticket, isti kurac dal dao glas tu džonsonu, džil ili deez nuts

On 2. 11. 2016. at 17:17, adam said:

ja je potpuno razumem. i zao mi je normalnih amerikanaca. da iduce nedelje imam priliku da glasam, nema sanse da bih mogao da zacepim nos i zaokruzim hilari. 

Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo.

On 2. 11. 2016. at 19:05, Eraserhead said:

Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo.

+1.  Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje.

On 2. 11. 2016. at 19:18, WTF said:

+1.  Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje.

+1

On 2. 11. 2016. at 19:18, WTF said:

I to je tacno. Zaboravih.

Lako je moralisati na forumu.

EDIT: Ili kad si zlobaba Sarandon

Edited by Eraserhead

Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu 

A ima i Cvorovic kao kandidat!!  :s_p:

On 2. 11. 2016. at 19:22, MancMellow said:

Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu

Ja ne znam kom se to Babinom liberalnom SCOTUS nominee toliko raduju.