Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc.

Posted

Ниједан од побројаних није имао нуклеарно наоружање и најстрашнију војну машинерију коју је свет икада видео.

Posted

Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc.

Jeremic je bolji od Hilari - ili bar nije nista gori - dok je Karic definitivno bolji od Trampa (nije neuravnotezena presujetna budaletina i patoloski lazov), tako da ti je skroz losa paralela.

Posted

ne bih glasao za Trampa sigurno ali nema šanse da bih glasao za ovu

Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova?

Posted

Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova?

pa verovatno ne bih glasao top of the ticket, isti kurac dal dao glas tu džonsonu, džil ili deez nuts

Posted

ja je potpuno razumem. i zao mi je normalnih amerikanaca. da iduce nedelje imam priliku da glasam, nema sanse da bih mogao da zacepim nos i zaokruzim hilari. 

Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo.

Posted

Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo.

+1.  Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje.

Posted

+1.  Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje.

+1

Posted (edited)

I to je tacno. Zaboravih.

Lako je moralisati na forumu.

EDIT: Ili kad si zlobaba Sarandon

Edited by Eraserhead
Posted

Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu 

Posted

Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu

Ja ne znam kom se to Babinom liberalnom SCOTUS nominee toliko raduju.

• Create New...