MayDay Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc.
porucnik vasic Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ниједан од побројаних није имао нуклеарно наоружање и најстрашнију војну машинерију коју је свет икада видео.
hazard Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Meni su ovi izbori kao da se kandiduju Bogoljub Karić i Vuk Jeremić. Zbog ovakvih situacija postoji veltšmerc. Jeremic je bolji od Hilari - ili bar nije nista gori - dok je Karic definitivno bolji od Trampa (nije neuravnotezena presujetna budaletina i patoloski lazov), tako da ti je skroz losa paralela.
Weenie Pooh Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 ne bih glasao za Trampa sigurno ali nema šanse da bih glasao za ovu Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova?
theanswer Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Antivaxxer, znači? Ili ne znaš šta je to Alep? Ili se zalažeš za orgije tigrova? pa verovatno ne bih glasao top of the ticket, isti kurac dal dao glas tu džonsonu, džil ili deez nuts
Eraserhead Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 ja je potpuno razumem. i zao mi je normalnih amerikanaca. da iduce nedelje imam priliku da glasam, nema sanse da bih mogao da zacepim nos i zaokruzim hilari. Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo.
WTF Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Mi koji smo ovde nemamo taj luksuz. Da su neki Ted Cruz i Hillary bolelo bi me uvo, ali ovako manje zlo. +1. Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje.
Gandalf Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 +1. Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje. +1
Eraserhead Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) +1. Mada ne znam ni da li bi u situaciji Cruz vs Hillary bio ravnodusan, s obzirom da ima jedno upraznjeno SCOTUS mesto, i jos bar dvoje sudija koji ce verovatno u sledece 4 godine da zavrse u penziji ili 2 metra ispod zemlje. I to je tacno. Zaboravih. Lako je moralisati na forumu. EDIT: Ili kad si zlobaba Sarandon Edited November 2, 2016 by Eraserhead
dragance Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Evo vam svi kandidati drugovi (i drugarice) - mada vecina nije u svih 50 drzava. http://www.politics1.com/p2016.htm
MancMellow Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu
Weenie Pooh Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ja ne znam na koji nacin je Cruz bolji od Trumpa. Cruz je apsofakinlutno jeziv, u svakom smislu Ja ne znam kom se to Babinom liberalnom SCOTUS nominee toliko raduju.
Recommended Posts