Eraserhead Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) Toliko o ucitavanju mizoginije. :0.6: Samo koristimo opsteprihvacene termine na forumu. Nema potrebe da se neko uzrujava. ovde sam vec pisao da je ovakav nacin razmisljanja doprineo da Brni izgubi i tamo gde je imao jasnu prednost u narodu. radi se o logici slabica: "gde da glasam za nekoga ko nema sanse protiv babe, ne volim je ali ona moze da pobedi trumpa" posle se pokazalo da je baba ne samo losiji kandidat od Brnija nego je takodje dala sve od sebe da mitom, prevarama i sveopstom korupcijom ukopa Brnija koji je posle svega endorsovao. to mogu da shvatim jedino znajuci kakvim pritiscima je bio izlozen sa svih strana kao i njegovoj neodlucnosti da se bori za revoluciju koju je toliko vatreno zagovarao. rezignacija i kuca na jezeru ipak deluju privlacnije od rvanja sa babinim psima. Bernie je pametan covek koji je dugo u politici i kapira da je secenje kite losa strategija.A zlobaba je samo prsla. Edited November 2, 2016 by Eraserhead
porucnik vasic Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 ovde sam vec pisao da je ovakav nacin razmisljanja doprineo da Brni izgubi i tamo gde je imao jasnu prednost u narodu. radi se o logici slabica: "gde da glasam za nekoga ko nema sanse protiv babe, ne volim je ali ona moze da pobedi trumpa" posle se pokazalo da je baba ne samo losiji kandidat od Brnija nego je takodje dala sve od sebe da mitom, prevarama i sveopstom korupcijom ukopa Brnija koji je posle svega endorsovao. to mogu da shvatim jedino znajuci kakvim pritiscima je bio izlozen sa svih strana kao i njegovoj neodlucnosti da se bori za revoluciju koju je toliko vatreno zagovarao. rezignacija i kuca na jezeru ipak deluju privlacnije od rvanja sa babinim psima. Револуционар прави. Јуначина.
Meazza Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Samo koristimo opsteprihvacene termine na forumu. Nema potrebe da se neko uzrujava. Hvala što si sam sebi uleteo u usta. :smoris:
3opge Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Револуционар прави. Јуначина. ima nesto i u (babinim) parama, nije sve u ljubavi prema revoluciji.
Eraserhead Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Hvala što si sam sebi uleteo u usta. :smoris:
porucnik vasic Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 ima nesto i u (babinim) parama, nije sve u ljubavi prema revoluciji. Тачно, што много говори о револуцији и револуционару.
Lezilebovich Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 @eras gledajuci sve ovo podesta, nejasne granice fondacije, mediji, da li bi vise voleo da je bernie pobedio na internim izborima ?
Budja Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 NYT je preneo FBI koji ne moze da dokaze sto i ne cudi s obzirom na nacin i ko to radi. To je velika razlika u odnosu na tvoju uobicajenu relativizaciju kada je u pitanju Kremlj i njihova globalna mesanja - kao da sve vec znas a ne znas i ne mozes znati kao i vecina nas. Uostalom, raspravljaj se ovde sa navijacima poput MNE i Answer-om, nemam vremena za PZD, tj. pdf Sport na Politici i taj nacin diskusije. To ti kazem, Kremljin kontrolise FBI, tako da je Slate-ov clanak svakako kredibilniji.
dragance Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 To ti kazem, Kremljin kontrolise FBI, tako da je Slate-ov clanak svakako kredibilniji. Mora biti makar parcijalni DNK, ali ako ga nema onda je sve jasno.
Eraserhead Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) @eras gledajuci sve ovo podesta, nejasne granice fondacije, mediji, da li bi vise voleo da je bernie pobedio na internim izborima ? Zavisi ko pobedi u utorak. :D Ja i dalje verujem da je to Hilari. Ja se s Bernijem ne slazem po mnogim stvarima ali definitivno bi ga radje video kao predsednika nego Trumpa any day. Edited November 2, 2016 by Eraserhead
porucnik vasic Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Mora biti makar parcijalni DNK, ali ako ga nema onda je sve jasno.
theanswer Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 46-40 u Viskonsin pollu. Čini se da je gotovo za Trampa tu.
Prospero Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=MFOkBnYGfIM we just need a tough bitch mother who nobody likes and who just does the shit :D
adam Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Zlobaba podrzala ludobabu: Susan Sarandon Goes Full ‘Bernie Or Bust,’ Endorses Jill Stein Skroz je pukla. ja je potpuno razumem. i zao mi je normalnih amerikanaca. da iduce nedelje imam priliku da glasam, nema sanse da bih mogao da zacepim nos i zaokruzim hilari.
theanswer Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) ja je potpuno razumem. i zao mi je normalnih amerikanaca. da iduce nedelje imam priliku da glasam, nema sanse da bih mogao da zacepim nos i zaokruzim hilari. +1000 ne bih glasao za Trampa sigurno ali nema šanse da bih glasao za ovu Does Trump “show good judgment”? 28% say yes, 70% no. Does Clinton “show good judgment”? 47% yes, 51% no. Edited November 2, 2016 by theanswer
Recommended Posts