iDemo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Zvuče kao da su Srbi, bogati Ima smisla, ne? Jedino sto ne govore srpski...
Прслин Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Оверио сам се Трамповим говорима. Није ми добро.
mandingo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Оверио сам се Трамповим говорима. Није ми добро. sta fali? ako jace zazmuris, moze da ti zalici na borisa johnsona. :D
Прслин Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Стварно изгледа као Борис опседнут неким злим духом. Има у данашњем Гардијану солидан текст о начину на који Трамп користи своју духовитост да би пласирао своје идеје. Кажу да је као стенд ап комичар, што се мени баш и не чини, више ми личи на Шешеља, али ето, ако има нека веза осим лудачке фризуре онда је то та: шала шалу стиже, а онда политичка порука.
mandingo Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ne znam za borisa ali trump je lud. ne ono klinicki neuracunljiv, nego neverovatan ego manijak. ja jos uvek mislim da nece ici do samog kraja, posto nije glup. ima u fieldu jos vecih pacijenata, namely - cruz i hillary.
Прслин Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ма, Борис је шармантан и паметан, везе нема са овим фриком. Ове прајмерисе пратим из прикрајка пошто немам фаворита међу републиканцима, а Хилари искрено мрзим и презирем у једнакој мери и одлажем тренутак када ћу морати да се суочим са стварношћу где је она председник.
Weenie Pooh Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Pošto su se čak i sa Fox Newsa (ostale medije da ne pominjem) obrušili na Trumpa posle ovog poslednjeg lupetanja o zabrani pristupa svim mulsimanima sveta, deluje da se najzad kreće u organizovano bušenje. Nema šanse da je to iskrena reakcija, da su se ogorčili baš posle ovog sranja, kao da mu je prvi put. Da li to znači da je Cruz postao Chosen One, ne znam.
mandingo Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ne pratim ni ja. kad su mi umesto ginekologa (ron) uvalili oftamologa (rand). mislim da izbor izmedju hillary i bilo koga od republikanaca neci ni bidi izbor. jedina nada je da gop izduva za senat a baba dobije. sve ostalo je uzas.
Eraserhead Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ne secam se ovakve mobilizacije republikanskog establismenta kao povodom ove Trampove izjave. Realno im se usrao u kampanju do sada potpuno i sad je spasi sta se spasti moze.
April Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Čini se da će čak i Srbija imati bolju ponudu na predsedničkim izborima.
ObiW Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Pošto su se čak i sa Fox Newsa (ostale medije da ne pominjem) obrušili na Trumpa posle ovog poslednjeg lupetanja o zabrani pristupa svim mulsimanima sveta, deluje da se najzad kreće u organizovano bušenje. Nema šanse da je to iskrena reakcija, da su se ogorčili baš posle ovog sranja, kao da mu je prvi put. Da li to znači da je Cruz postao Chosen One, ne znam. Potez je iskrenu u smislu da su iskreno zabrinuti da ce Trump da im dugorocno sahrani stranku ako pobedi na prajmarijima. Potez je takodje iskren zbog toga sto su zabrinuti da ce doci do eskalacije nasilja nad muslimanima u Americi. Od kad je Trump poceo da prica kako ce da resi terorizam, pocela su vredjanja Arapa na javnim mestima, teranja iz restorana, itd.. GOPerci mozda misle da treba baciti nuklearnu bombu na ISIS, ali im nije namera da izazivaju nestabilnost u samoj Americi tako sto ce dodavati ulje na vatru kao sto to radi Trump. To moze dovesti do ubistava ljudi koji "lice na Arape", sto se vec dogadjalo posle 9/11.
Eraserhead Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 South Park briljira ove sezone: http://www.dailymotion.com/video/x37oexk
Weenie Pooh Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Potez je iskrenu u smislu da su iskreno zabrinuti da ce Trump da im dugorocno sahrani stranku ako pobedi na prajmarijima. Potez je takodje iskren zbog toga sto su zabrinuti da ce doci do eskalacije nasilja nad muslimanima u Americi. Od kad je Trump poceo da prica kako ce da resi terorizam, pocela su vredjanja Arapa na javnim mestima, teranja iz restorana, itd.. GOPerci mozda misle da treba baciti nuklearnu bombu na ISIS, ali im nije namera da izazivaju nestabilnost u samoj Americi tako sto ce dodavati ulje na vatru kao sto to radi Trump. To moze dovesti do ubistava ljudi koji "lice na Arape", sto se vec dogadjalo posle 9/11. Prvo i kažem da je slučaj, ali drugo prosto nema šanse da ih je motivisalo. Mediji su naglo pušteni s lanca, Cuomo mu u lice rekao da nije istina to što priča (da se iz Sirije trenutno primaju samo muslimani a odbijaju hrišćani), Scarborough ga isključio iz programa u sred rečenice jer je mahnitao, a do pre neki dan su svi bili na first-name basis i mudro klimali glavom na njegove budalaštine. Videćemo uskoro da li to establišment najzad staje iza svog kandidata, pa počinje da ovog spušta na zemlju.
adam Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 http://www.bbc.co.uk/news/uk-35052505 Petition calling for Republican presidential candidate Donald Trump to be barred from entering UK passes 100,000
Recommended Posts