3opge Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ja se stobom izgleda ponajviše slažem. Naravno da je Trump ruski igrač, mislim baš bih se razočaro sad da nije. Znaju to, ili bar osete i njegovi glasčai ali potiskuju jer im nije prioritetno bitno. Isto tako Klintonkini glasači svesno il podsvesno znaju čija je ona marioneta pa šta big dil. da, trump je ruski igrac taman koliko je baba balerina Boljsoj teatra.
Takeshi Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 zanimljivo je kako se niko nije pitao ko je hakovao* podatke za panama papers, vec su odmah krenuli grafikoni i nabrajanje imena kao gotove cinjenice i analize u uglednim novinama. u vikiliksu rade izdajnici a icij su istrazivacki novinari... sve zavisi od mete * - zasto bas tada i kome to odgovara
Pečorin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 njegovo samo postojanje je zlocin. Pričalo se to i za Jevreje nekad
Prospero Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 zar nije icij javno stao iza curenja iz paname? kad bi neko stao iza dnc hakovanja možda bi bilo teže kriviti ruse (osim ako zaharova na kzš ne kaže "mi smo!")
theanswer Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) miss piggy najavljuje hilari na skupu na Floridi, when they go low, we go high! uh njen engleski u kombinaciji sa njenim glasom je opasan udar na razum Edited November 1, 2016 by theanswer
Time Crisis Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 ne treba ali da treba* da skrenem voz koji ide na nekoliko desetina miliona nasumicnih ljudi na drugu tracnicu na kojoj je je grupa koja broji jednako toliko (i samo jednako toliko) ljudi, a da ono sto odredjuje clanove moze biti samo jedna varijabla, mislim da bih voleo da ta grupa budu trampovi glasaci. nisam jos 100% siguran, mozda mogu da smislim nesto drugo, ali zasad je to prvi izbor, ovako napamet. edit: *da -mogu- da skrenem voz, skrenuo bih na trampove, to hocu reci. ne bih ga pustio da pregazi istobrojnu grupu nasumicnih ljudi ni ljudi koje definise bilo koji drugi jedan jedini deskriptor, mada oko toga, ponavljam, nisam siguran, spreman sam na preispitivanje p.s. nemojte se uznemiriti ovim misaonim eksperimentom, u pitanju je poznat filozofski problem To što si napisao zvuči daleko više fašistički/rasistički nego bilo šta što je Tramp do sada izjavio, misaoni eksp. ili ne.
Takeshi Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 zar nije icij javno stao iza curenja iz paname? kad bi neko stao iza dnc hakovanja možda bi bilo teže kriviti ruse (osim ako zaharova na kzš ne kaže "mi smo!") icij je valjda samo obradio podatke koji su im prosledjeni. potpuno je jasno da u internet vremenu svi to rade i otvaraju nova radna mesta u sluzbama -_- a i namere nisu previse prikrivene pri "curenju". trik je kako dospele informacije predstaviti u javnosti. The Shadow Brokers’s “Trick or Treat” Leak Exposes International Stage Server Infrastructure
iDemo Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Odlican clanak. https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/oct/31/the-podesta-emails-show-who-runs-america-and-how-they-do-it WikiLeaks’ dump of messages to and from Clinton’s campaign chief offer an unprecedented view into the workings of the elite, and how it looks after itself Sto bi neki rekli (na sadrzaj wiki-dump-a) Meni je ovo skoro neverovatno. (Ako je istina)... Ili tu negde. Glume kao da su mislili i/ili ocekivali (a im sad Wiki otvara oci) da su gore svi redom filantropi, humanitarci, postenjacine i uopste sve sam filozof i humanista...
iDemo Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 svako ko se stavlja u poziciju da podrzava trampa sigurno simpatise makar nesto od njegove ehhm idiosinkraticnosti, nesto od njegovih sklonosti i dozivljaja stvari jer da ga ne mirisu tako onda bi im bio odvratan jer sa njim je tako, on je inherentno odvratan covek kod koga nema sredine. sredina je fikcija. neko je to dobro smislio, mada verovatno i powers that be moraju da odrzavaju tu fikciju radi minimalne kohezije. neopredeljeni biraci koji kao imaju jednako gadjenje prema oba kandidata - ma to je zvaka za one sa najjeftinijim ulaznicama. trampov uspeh u ovoj kampanji se meri time koliko je ljudi ubedio da postoje ljudi kojima je hilari jednako odvratna kao on sam i da je normalno biti takav. to je jedino sto zna da radi. dakle, tramp je degenerik, jedva i lici na coveka. on je nesto sto je neprijatno gledati, kamoli slusati. i naravno zao je u svojoj nakaznoj imbecilnosti, u grotesknoj banalnosti. njegovo samo postojanje je zlocin. ljudi koji instinktivno naginju njemu, oni koji mirisu to VIDLJIVO zlo su ljudi koji dele nesto od te moralne nakaznosti i duboke intelektualne deprivacije, to su ljudi ciji su pragovi tolerancije nenormalni za moderno vreme i minimalno uredjeno, pristojno drustvo. to su sve devijanti sa zlocinackom klicom. upravo deplorables. i to ne pola nego SVI. onda - apologetika cega? pa apologeta sebe takvog neprilagodjenog, neadekvatnog, ksenofobicnog, izludjenog zbog cinjenice da je amerika imala crnca predsednika itd. to jeste opravdavanje sebe, a metodologija toga je zaklanjanje te ruznoce tudjom ruznocom, kao sto i zlocinac zaklanja svoj zlocin tudjim zlocinom. svi zele da budu prihvaceni, pa i nirnberski optuzenici. ovo je jedinstvema prilika za desetine miliona da se osete prihvacenim. Ovo moze da se sabije u 2-3 reci - ono - "niko normalan ne podrzava Trampa", ne? Srecom isto moze da se kaze i za babu i u tome je sva draz win-win situacije. Jedina razlika izmedju toga i onoga je sto ni Tramp ni baba nisu (jos?) strajkovali gladju...
MNE Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ja se stobom izgleda ponajviše slažem. Naravno da je Trump ruski igrač, mislim baš bih se razočaro sad da nije. možeš li da definišeš šta znači "ruski igrač"?! Misliš da Rusija i USA nemaju zajedničke interese i da nije moguće da sprovođenjem određene politike profitiraju i jedni i drugi?! Npr. zašto vještačko obaranje cijena nafte koje je i dobar broj američkih radnika naftne industrjie poslalo na odmor samo da bi se napakostilo Rusiji jeste samo antirusko a nije i antiameričko?! I još x takvih primjera. Misliš da average joe ima nešto od toga što će prosječni Serjoža umjesto ajfona sedmice morati da se zadovolji polovnom peticom zbog pada standarda? Dalje nije mi jasno kako bilo ko normalan može da glasa nju nakon najave NFZ u Siriji, da li ljudi znaju šta to znači i kakve bi konsekvence moglo da ima?! Pa 1 Žirinovski djeluje kao glas razuma u odnosu na nju a opet ne bi mogao ni da priđe šansi da postane predsjednik Rusije.
koksy Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ovo moze da se sabije u 2-3 reci - ono - "niko normalan ne podrzava Trampa", ne? Srecom isto moze da se kaze i za babu i u tome je sva draz win-win situacije. nisi dobro skužio, za babu ne važi. njeni su u onom vozu što piči po trumpoljupcima.
iDemo Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 nisi dobro skužio, za babu ne važi. njeni su u onom vozu što piči po trumpoljupcima. To su pacijenti, ja sam govorio o normalnima.
MNE Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 vrh demokrata uključujući preCednika ženu mu onda elizabet voren i još par njih uradio 1 unfollow i pobrisao sve tvitove u vezi hilari, nešto se dešava https://twitter.com/search?q=hillary%20unfollowed&ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Esearch
iDemo Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 vrh demokrata uključujući preCednika ženu mu onda elizabet voren i još par njih uradio 1 unfollow i pobrisao sve tvitove u vezi hilari, nešto se dešava https://twitter.com/search?q=hillary%20unfollowed&ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Esearch veselo
Recommended Posts