Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.

ja sam do sada bio uveren da je SAD jedna prava i autentična demokratija. gde su političari pošteni, glasači pametni, a mediji nezavisni od svih uticaja.  :cry:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ona je lagano ovo retweetovala...samo što nikako da objasne kuda se to konektuje do Moskve, ima tajni kabal ispod okeana do Kremlja?!

Posted

ja sam do sada bio uveren da je SAD Utopija jedina prava i autentična demokratija. gde su političari pošteni, glasači pametni, a mediji nezavisni od svih uticaja.  :cry:

Opravio™.

Posted (edited)

pa to samo dokazuje da su i "novinari" i "nezavisni analitičari" deo establišmenta. a ako je jasno da ti većina ljudi u "nezavisnom" panelu podržava hilari, to valjda onda ako si slobodan medij a ne sam deo problema pokušaš da promeniš.

ovaj... deklarisane demokrate se pozivaju da komentarišu preliminarne izbore među demokratama. tako to fercera. očekivano je da će naginjati ženi koja je proteklih 40+ godina provela kao demokrata. nauštrb čoveka koji je političku karijeru proveo u nezavisnosti.

jednog dana će možda i pozivati autentične predstavnike radničke klase i poštene inteligencije. nisam baš siguran da bih želeo da vidim tako nešto.

duck-dynasty-radical-islam.jpg

Edited by Gandalf
Posted

^^

alfa banka

al nije baš bliska putinu, bummer

al to je sve kejdžibi

mada nije smoking gun, kaže na kraju

further research needed

Posted

nismo ni blip na radaru. :D

Pa ja sam zapravo pričala sa nekim iz "Hillary for America" radne grupe za Evropu i Rusiju, ali ako ti tako kategorički tvrdiš, onda u redu.

Posted (edited)

Pa ja sam zapravo pričala sa nekim iz "Hillary for America" radne grupe za Evropu i Rusiju, ali ako ti tako kategorički tvrdiš, onda u redu.

međusobno verbalno drndanje srba i hrvata prosto nije nikakva tema (dok ne postane tema), niti je kul odnos srba i hrvata ikakav cilj bilo kome, niti je nacionaliam issue.

dosta je stabilnost, protok novca i roba, sličan bezbednosni okvir i da nema rusa baš mnogo.

msm kad smo kod hilarine ekipe:

Clinton aide prepares attack on New Zealand's healthcare system based on bad transcript of Bernie Sanders interview

Bad transcribing accidentally brings NZ into Clinton plans

After reading a bad transcript of a TV interview, a Hillary Clinton policy advisor mistakenly believed their then-opponent Bernie Sanders would bring up New Zealand's healthcare system in a debate.

Sara Solow, a policy advisor for Hillary for America, began to draft a rebuke if Sanders did bring up our country - before realising Sanders had never actually mentioned "New Zealand".

The email chain from January was released by Wikileaks as part of their huge dump of Clinton campaign chair John Podesta's emails.

1477890292979.jpg

The (very brief) beginning of a barb.

Back in January, Clinton and Sanders were still fiercely contesting the Democratic primary.

A large part of the Sanders platform was a complete transformation of the American healthcare system, replacing the complicated Affordable Care Act with a universal government-funded system similar to what we have in New Zealand.

On the morning of a debate on January 17, Sanders appeared on CNN's State of the Nation for an interview, where healthcare came up.

As is customary in political campaigns, an aide wrote a rush transcript of the interview for staffers to scan for new attack lines.

But Batul Contractor, a research associate for the campaign, made a small mistake in her transcript.

"f hillary clinton said look, new zealand a tough political fight, i agree with her [sic]," she wrote.

Sanders did not mention New Zealand - and simply said "this is a tough political fight".

Nevertheless, some in the Clinton camp immediately assumed Sanders might bring up New Zealand's healthcare system in the debate later on.

"Do we have stats on tax rates in New Zealand, [Clinton economic policy advisor Michael] Shapiro? I wonder if he will name check NZ tonight, to open up a "Denmark" moment (yeah and for benefits like that in NZ, people pay 50 percent tax rates etc)," wrote Solow in a reply to the transcript.

The top income tax rate in New Zealand is in fact 33 percent.

Another Clinton advisor noted that it looked mistranscribed, but Solow insisted it could be accurate.

"They have universal h/c there - might not be a mistake in transcription."

Three hours and two emails later the team confirmed that it was a bad transcription.

Edited by Prospero
Posted

^nit' koga hebemo, nit' nas ko hebe za šta.

Posted

Obrni okreni dobro je da fasistickabitanga izgubi.

Posted

ko god je za strogo sprovođenje zakona taj je fašista

Posted

Klinton ima po party id-u oko 26.000 glasova prednosti u Koloradu na oko milion glasova, to je nekih 2,5%. Kolorado gotovo svi glasaju poštom.

Posted

+ 1

Бигот и мрзи жене.

Posted

Nemojmo se držati zakona kao pijan plota

Josip Broz skroz. 

Posted

• Create New...