Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

joj ovo boli koliko je neprijatno

jao

Netalentovanost kao takva.

Topik je odličan za PZD.

Sta ces, kakav materijal, takve i diskusije.

house of cards in vivo

house of cards meets mel brooks

"Ja ironično tvrdim da je FBI uz Putina" ili "Ja tvrdim da je FBI uz Putina ali samo ironično"?

Prvo bi bilo sasvim OK, drugo bi bilo sasvim meta.

Nažalost, on koristi modernu retardiranu definiciju ironije koja glasi "koincidencija podudarnosti" pa kaže "Gle, FBI se zatekao na Putinovoj strani!"

AKA ironija sudbine.

I sta kazu knjige™? 

20160609_035630_copy-r.jpg

20161031_SP500.jpg

Market™ obicno ne klaze, ne?  

A zlobabi nek' je sa srecom, valjda ce imati dobro drustvo u mardelju. 

Soundtrack: Odbrana i poslednji dani, Idoli (1982)

Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. 

Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa.

Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. 

Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa.

nismo ni blip na radaru. :D

Jeste, najbolje da će da Hilari dobije i onda će nešto da se desi kriminalno sa Hilari i Kejn će da bude predsednik. Verovatnoća za to je nula.

Odakle ti to da Hilari uopšte i zna gde je ovaj region? Aj možda preterujem ali verujem da nije daleko od istine bar u smislu toga da je zabole patka za nas.

nismo ni blip na radaru. :D

Je l' to znaci da muski deo njenog politickog saveta saferuje™ od jake kurcobolje re nasheg regiona, ne?