Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

joj ovo boli koliko je neprijatno

Posted

Topik je odličan za PZD.

Sta ces, kakav materijal, takve i diskusije.

Posted

house of cards in vivo

house of cards meets mel brooks

Posted

"Ja ironično tvrdim da je FBI uz Putina" ili "Ja tvrdim da je FBI uz Putina ali samo ironično"?

Prvo bi bilo sasvim OK, drugo bi bilo sasvim meta.

Nažalost, on koristi modernu retardiranu definiciju ironije koja glasi "koincidencija podudarnosti" pa kaže "Gle, FBI se zatekao na Putinovoj strani!"

Posted

I sta kazu knjige™? 

20160609_035630_copy-r.jpg

20161031_SP500.jpg

Market™ obicno ne klaze, ne?  

A zlobabi nek' je sa srecom, valjda ce imati dobro drustvo u mardelju. 

Posted

Soundtrack: Odbrana i poslednji dani, Idoli (1982)

Posted

Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. 

Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa.

Posted

Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. 

Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa.

nismo ni blip na radaru. :D

Posted

Jeste, najbolje da će da Hilari dobije i onda će nešto da se desi kriminalno sa Hilari i Kejn će da bude predsednik. Verovatnoća za to je nula.

Odakle ti to da Hilari uopšte i zna gde je ovaj region? Aj možda preterujem ali verujem da nije daleko od istine bar u smislu toga da je zabole patka za nas.

Posted

nismo ni blip na radaru. :D

Je l' to znaci da muski deo njenog politickog saveta saferuje™ od jake kurcobolje re nasheg regiona, ne? 

• Create New...