Budja Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Topik je odličan za PZD. Sta ces, kakav materijal, takve i diskusije.
Prospero Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 house of cards in vivo house of cards meets mel brooks
Weenie Pooh Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 "Ja ironično tvrdim da je FBI uz Putina" ili "Ja tvrdim da je FBI uz Putina ali samo ironično"? Prvo bi bilo sasvim OK, drugo bi bilo sasvim meta. Nažalost, on koristi modernu retardiranu definiciju ironije koja glasi "koincidencija podudarnosti" pa kaže "Gle, FBI se zatekao na Putinovoj strani!"
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 I sta kazu knjige? Market obicno ne klaze, ne? A zlobabi nek' je sa srecom, valjda ce imati dobro drustvo u mardelju.
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Soundtrack: Odbrana i poslednji dani, Idoli (1982)
MayDay Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa.
Prospero Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa. nismo ni blip na radaru. :D
theanswer Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ja bih volela stvarno da Trump izgubi jer je ogavni smrad, a da Hilari odmah zatim dobije nogu kao nepodobna za predsednicu, pa neka predsednik bude taj Kaine, mada je i on budalina. Na wiki piše da je pro life. Jedna jedina stvar zbog koje bih mogla da žalim zbog Hilari je to što, koliko sam upućena, njen politički savet je skroz u fazonu da malo bolje obrati pažnju na ovaj region i da se grozi ovih zajebancija poput međusobnog drkanja između Srba i Hrvata, Dodikovih zajebancija i sličnog. Stvarno nemam želudac za ove nacionalističke agende našeg domaćeg lideršipa. Jeste, najbolje da će da Hilari dobije i onda će nešto da se desi kriminalno sa Hilari i Kejn će da bude predsednik. Verovatnoća za to je nula. Odakle ti to da Hilari uopšte i zna gde je ovaj region? Aj možda preterujem ali verujem da nije daleko od istine bar u smislu toga da je zabole patka za nas.
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 nismo ni blip na radaru. :D Je l' to znaci da muski deo njenog politickog saveta saferuje od jake kurcobolje re nasheg regiona, ne?
Recommended Posts