Budja Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A i tih 14 iz ekonomije nisu nesto sustinska. Tesko je odgovoriti na sva pitanja ako nisi Amerikanac, jer su neka bas konkretna i treba znanje konteksta. Ja sam na neka pitanja nasumicno odgovarao.
Аврам Гојић Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (Trump) has called for a “total and complete shutdown” of the country’s borders to Muslims in the wake of the San Bernardino terrorist attack. Trump made his most extreme pledge yet – in a race in which he has consistently pushed the boat out on issues of race and immigration – in a statement released to the media through his presidential campaign team. He said there was such hatred among Muslims around the world towards Americans that it was necessary to rebuff them en masse, until the problem was better understood. “Until we are able to determine and understand this problem and the dangerous threat it poses, our country cannot be the victims of horrendous attacks by people that believe only in Jihad, and have no sense of reason or respect for human life,” the billionaire real estate developer said.
Аврам Гојић Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Evo i razboritijeg kontrapredloga. Ben Carson, the retired neurosurgeon and Republican presidential hopeful, thinks everyone visiting the United States should register and be monitored while in the country, a spokesman for his campaign said on Monday.
Eraserhead Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Da im se dodeli pratilac kao u Severnoj Koreji. Zastrasujuce je da su to dva pretendenta na kofer sa siframa.
WTF Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (Trump) has called for a “total and complete shutdown” of the country’s borders to Muslims in the wake of the San Bernardino terrorist attack. Trump made his most extreme pledge yet – in a race in which he has consistently pushed the boat out on issues of race and immigration – in a statement released to the media through his presidential campaign team. He said there was such hatred among Muslims around the world towards Americans that it was necessary to rebuff them en masse, until the problem was better understood. “Until we are able to determine and understand this problem and the dangerous threat it poses, our country cannot be the victims of horrendous attacks by people that believe only in Jihad, and have no sense of reason or respect for human life,” the billionaire real estate developer said. Vec zamisljam ovako nesto - sleces recimo na JFK, IAD ili LAX, izlazis iz aviona i na pasoskoj kontroli jedan mali kiosk sa prasecim pecenjem, sunkom, slaninom, etc.. Ko noze da pojede zalogaj dva moze da udje, ko ne moze mrsh napolje. Evo i razboritijeg kontrapredloga. Ben Carson, the retired neurosurgeon and Republican presidential hopeful, thinks everyone visiting the United States should register and be monitored while in the country, a spokesman for his campaign said on Monday. Pametan je ovaj Carson. Uposlice masu nezaposlenih da prate i gledaju sve te strance, i tako ce da jednim udarcem ubije 2 muve. Kako je pametno to smislio, pomislio bi neko da je on neki brain surgeon. Oh wait!
Weenie Pooh Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ima i luđih ideja za next gen carinsku kontrolu, evo Sam Harris predlaže da se na aerodromima bez kontrole propuštaju svi koji očigledno nisu džihadisti, a da se ljudstvo preusmeri na pretres onih koji mogu biti džihadisti. Na primer, neće valjda da se gubi vreme na Jerry Seinfelda ili Betty White, oni neka prođu slobodno. Ali ko izgleda kao Crni Arapin, e taj će malo teže. Kaže da to nije racial profiling jer ne želi da jedna grupa bude gore tretirana od druge... to je anti-profiling jer želi da druga grupa bude bolje tretirana od prve. Mali Perica škola sofizma. (On topic, dotični poster boy novog ateizma kaže da bi njegov glas pre dobio Ben Carson nego Noam Chomsky, jer Carson bar zna ko je sagradio piramide ko je neprijatelj na Srednjem istoku.)
Budja Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Vec zamisljam ovako nesto - sleces recimo na JFK, IAD ili LAX, izlazis iz aviona i na pasoskoj kontroli jedan mali kiosk sa prasecim pecenjem, sunkom, slaninom, etc.. Ko noze da pojede zalogaj dva moze da udje, ko ne moze mrsh napolje. Pametan je ovaj Carson. Uposlice masu nezaposlenih da prate i gledaju sve te strance, i tako ce da jednim udarcem ubije 2 muve. Kako je pametno to smislio, pomislio bi neko da je on neki brain surgeon. Oh wait! Taj monitoring vec postoji za strane studente u Engleskoj putem potpisivanja, a ako te nema dve nedelje (ako se ne varam) tvoj tutor is in trouble.
Eraserhead Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ima i luđih ideja za next gen carinsku kontrolu, evo Sam Harris predlaže da se na aerodromima bez kontrole propuštaju svi koji očigledno nisu džihadisti, a da se ljudstvo preusmeri na pretres onih koji mogu biti džihadisti. Na primer, neće valjda da se gubi vreme na Jerry Seinfelda ili Betty White, oni neka prođu slobodno. Ali ko izgleda kao Crni Arapin, e taj će malo teže. Terorista: :D
Weenie Pooh Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Potencijalni -_- Ali mislim da je ideja da se celebrities kolektivno izuzmu od kontrole.
Hella Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) ne zvučim jer jevreji nisu izvodili pucnjave po bataklanima i san bernardinima (Trump) has called for a “total and complete shutdown” of the country’s borders to Muslims in the wake of the San Bernardino terrorist attack. ko ima nešto protiv neka pokuša da ode u saudijsku arabiju s krstačom i javi kakav je provod u smislu multikulti dijaloga etc edit irejzeru bruko citiraš lidera occupy wall street pokreta nikad nisi niže pao Edited December 8, 2015 by Hella
Eraserhead Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Pa kad je u pravu. I mi kapitalisti imamo dusu.
Hella Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) proveri ti jesi li odan kapitalizmu sumnjiv si mi nešto ja rešio za odličan pet Decidedly dastardlyYou are decidedly dastardly. But do you use your dark personality for good, like James Bond, or evil, like Dr No? http://www.bbc.com/future/story/20151123-how-dark-is-your-personality Edited December 8, 2015 by Hella
Eraserhead Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Moram jednu stvar da priznam. Ukoliko i Tramp ispusi za nominaciju to ce znaciti da je kandidat sa najvise para, Bush, popusio i da je najveci brutalni populista, Tramp, takodje popusio. Mislim da to nije tako los ishod.
WTF Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Meni su najbolji oni likovi na internetu koji kad im neko ukaze na to da nijedna od Trumpovih "briljantnih" ideja nema ni pokrice ni neki osnovni plan kako bi je sproveo u delo, oni onda krenu da objasnjavaju kako "ni Obama nije imao plan nego samo ideje" i kako "ima za detalje i planove vremena, polako, da on prvo dobije izbire, a posle cemo lako oko tih detalja". A to su isti kreteni koji stalno glasaju za kandidate koji im obecavaju nemoguce stvari, pa onda kad neki od tih kandidata i pobede, nista od tih najludjih obecanja ne ispune jer jednostavno ne mogu - nije realno, nije izvodljivo, nije ustavno, whatever... I tako stalno u krug. A Cruz mudro vreba iz prikrajka, ne napada Trumpa, u glavnom fura isti stos kao i on samo malo blaze (gde je Trump na 10, Cruz je na 9). Ja sam cekam kad ce da dodje taj trenutak kad ce da mu zabije noz u ledja.
Recommended Posts