Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jos jedna zlobaba dobila nogu u dupe

CNN said on Monday that the network has severed ties with the Democratic strategist Donna Brazile, after hacked emails showed that she shared questions for CNN-sponsored candidate events with friends on Hillary Clinton’s campaign.

raspad sistema

ali kažu da su "uncomfortable", interesuje me šta bi trebalo da se desi da budu "upset" :)

tip koji je na izbore išao kao anti-establišment kandidat i obećavao revoluciju, nije imao mnogo obožavatelja među establišmentarijom. šokantno.

pa to samo dokazuje da su i "novinari" i "nezavisni analitičari" deo establišmenta. a ako je jasno da ti većina ljudi u "nezavisnom" panelu podržava hilari, to valjda onda ako si slobodan medij a ne sam deo problema pokušaš da promeniš. mada mi je glupo uopšte raspravljati se o objektivnošću jednog cnn-a i nbc-a kada su time warner i comcast među najvećim donatorima hilari, comcast i najveći za dnc konvenciju

Edited by theanswer

Tezak prevarant:

Svi su oni isti?

Edited by Venom

Jedno lepo demistifikovanje demokratije u USA. 

Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha™...

Svi su oni isti?

On je dosta gori.

Izbori gde se gleda ko ce da izgubi.

Videcemo ko ima jos materijala u steku.

ima baba taj osjećaj za feeling kad su saradnici u pitanju, baš onako zna da izabere kvalitetne ljude

Dobro oih je ona izabrala al' nije znala za koga ce da rade, mislila jadna da ona valjda vishe placa od onog drugog™. 

Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha™...

ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.

ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.

Mozda - ako mislis na maloletne i mladje punoletne™ - ono - ispod 20-22 godine, Ko je stariji a nije nista u zivotu procitao ni video nek' saceka sledecu epizodu cirkusa - mozda ce mu se samo kas'ti.

Ok, ok - ima i onih koji dobijaju kintu pa moraju da glume, njima svaka cast.  :lolol:

Putin :ziga:

RuvOEk.gif

Topik je odličan za PZD.

Za nedelju, dve... 

A danas se i Obama svrstao uz Putina.