Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

jos jedna zlobaba dobila nogu u dupe

CNN said on Monday that the network has severed ties with the Democratic strategist Donna Brazile, after hacked emails showed that she shared questions for CNN-sponsored candidate events with friends on Hillary Clinton’s campaign.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

raspad sistema

ali kažu da su "uncomfortable", interesuje me šta bi trebalo da se desi da budu "upset" :)

Posted (edited)

tip koji je na izbore išao kao anti-establišment kandidat i obećavao revoluciju, nije imao mnogo obožavatelja među establišmentarijom. šokantno.

pa to samo dokazuje da su i "novinari" i "nezavisni analitičari" deo establišmenta. a ako je jasno da ti većina ljudi u "nezavisnom" panelu podržava hilari, to valjda onda ako si slobodan medij a ne sam deo problema pokušaš da promeniš. mada mi je glupo uopšte raspravljati se o objektivnošću jednog cnn-a i nbc-a kada su time warner i comcast među najvećim donatorima hilari, comcast i najveći za dnc konvenciju

Edited by theanswer
Posted (edited)

Tezak prevarant:

Svi su oni isti?

Edited by Venom
Posted

Jedno lepo demistifikovanje demokratije u USA. 

Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha™...

Posted

Svi su oni isti?

On je dosta gori.

Posted

Izbori gde se gleda ko ce da izgubi.

Videcemo ko ima jos materijala u steku.

Posted

ima baba taj osjećaj za feeling kad su saradnici u pitanju, baš onako zna da izabere kvalitetne ljude

Dobro oih je ona izabrala al' nije znala za koga ce da rade, mislila jadna da ona valjda vishe placa od onog drugog™. 

Posted

Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha™...

ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.

Posted

ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.

Mozda - ako mislis na maloletne i mladje punoletne™ - ono - ispod 20-22 godine, Ko je stariji a nije nista u zivotu procitao ni video nek' saceka sledecu epizodu cirkusa - mozda ce mu se samo kas'ti.

Ok, ok - ima i onih koji dobijaju kintu pa moraju da glume, njima svaka cast.  :lolol:

• Create New...