3opge Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 jos jedna zlobaba dobila nogu u dupe CNN said on Monday that the network has severed ties with the Democratic strategist Donna Brazile, after hacked emails showed that she shared questions for CNN-sponsored candidate events with friends on Hillary Clinton’s campaign.
MNE Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 raspad sistema ali kažu da su "uncomfortable", interesuje me šta bi trebalo da se desi da budu "upset" :)
theanswer Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) tip koji je na izbore išao kao anti-establišment kandidat i obećavao revoluciju, nije imao mnogo obožavatelja među establišmentarijom. šokantno. pa to samo dokazuje da su i "novinari" i "nezavisni analitičari" deo establišmenta. a ako je jasno da ti većina ljudi u "nezavisnom" panelu podržava hilari, to valjda onda ako si slobodan medij a ne sam deo problema pokušaš da promeniš. mada mi je glupo uopšte raspravljati se o objektivnošću jednog cnn-a i nbc-a kada su time warner i comcast među najvećim donatorima hilari, comcast i najveći za dnc konvenciju Edited October 31, 2016 by theanswer
Venom Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) Tezak prevarant: Svi su oni isti? Edited October 31, 2016 by Venom
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jedno lepo demistifikovanje demokratije u USA. Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha...
Venom Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Izbori gde se gleda ko ce da izgubi. Videcemo ko ima jos materijala u steku.
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 ima baba taj osjećaj za feeling kad su saradnici u pitanju, baš onako zna da izabere kvalitetne ljude Dobro oih je ona izabrala al' nije znala za koga ce da rade, mislila jadna da ona valjda vishe placa od onog drugog.
Lezilebovich Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Da ne bi Wikija i Trampa ne bi znali gde zivimo, je@em mu misha... ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih.
iDemo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 ne mislim na vas koji ste tu, nego o percepciji Amerike kao neke super demokratske zemlje koja i dalje postoji kod mnogih. Mozda - ako mislis na maloletne i mladje punoletne - ono - ispod 20-22 godine, Ko je stariji a nije nista u zivotu procitao ni video nek' saceka sledecu epizodu cirkusa - mozda ce mu se samo kas'ti. Ok, ok - ima i onih koji dobijaju kintu pa moraju da glume, njima svaka cast.
Recommended Posts