frn1782 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Što? Da je podržavala Jeremića za genseka? Da sluša Galiju? Pa mogla bi Klinton fondacijica. Kako su donacije slucajno pale u dzepove blize dalje i najdalje familije. I Al Kapone je pao zbog tehnikalija.
MNE Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 i to od strane onih za koje sad imamo i dokaz da je i ona znala da podržavaju ISIS, malo je zaebano objasniti kako to da su njena fondacija i ISIS finansirani sa istog izvora...
iDemo Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 i to od strane onih za koje sad imamo i dokaz da je i ona znala da podržavaju ISIS, malo je zaebano objasniti kako to da su njena fondacija i ISIS finansirani sa istog izvora... Nije zena znala, sta sad??!
Eraserhead Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ne znam zasto si to ovde ostavio. Ovde se prica o Hillary i njenim mailovima.
Prospero Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 “It is pretty strange to put something like that out with such little information right before an election,” Mrs Clinton said at a rally in Florida. “In fact, it’s not just strange. It is unprecedented and it is deeply troubling.” ... Mrs Clinton hit back, saying: “Of course, Donald Trump is already making up lies about this. He is doing his best to confuse, mislead and discourage the American people.” ... “There is no evidence of wrongdoing, no charge of wrongdoing, no indication that this is even about Hillary,” Mr Podesta said. “Hillary’s not going to be distracted, in the final days of this election, over nothing.” “Director Comey was the one who wrote a letter [to lawmakers on the probe] that was light on facts, heavy on innuendo, knowing full well what Republicans in Congress would do with it,” Mr Podesta added. At rallies in Arizona and Colorado, Mr Trump called the email controversy “the biggest political scandal since Watergate”. Referring to his opponent’s handling of sensitive information on the server, he said: “She is so guilty … Now the evidence, I would imagine, is so overwhelming, because they wouldn’t have done this unless it was overwhelming.” ... “What makes us exceptional is that we are a nation of laws and we are equal under those rules. Hillary’s corruption shreds that foundational principle,” he said. ... “I wonder, is she going to keep Huma? Huma’s been a problem,” Mr Trump said. “And I hope they haven’t given Huma immunity.”
Budja Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Sta to znaci? Moje citanje je da 18% preddnosti za Dems u early voting u NC ne izgleda tako dramaticno ako se uporedi sa early voting 2012 a tada je Obaa izgubio NC. Ovo sto vidim, i sto je mozda znacajno, je rast ranog glasanja nezavisnih. Ovde vise detalja o ranom glasanju po drzavama. http://edition.cnn.com/2016/10/27/politics/early-voting-update-clinton-trump-election-2016/ Edited October 30, 2016 by Budja
WTF Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Da li ti grafikoni za NC ukljucuju ovaj weekend (29/30 oktobar)? Ja bih rekao ne. Danas su isli oni busevi i vanovi puni starijih crnaca iz ruralnih krajeva sto ih voze od crkve do birackih mesta. A ta ekipa u velikoj vecini glasa za DEM. I jos im (vise) ne treba vozacka da bi mogli da glasaju. Svi ljudi odavde (Wake Co. NC) sa kojima sam pricao i koji su glasali do sad su cekali po 1 sat i vise na birackim mestima. Ja sam sa mojim cekanjem od pola sata jos odlicno prosao :D
3opge Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 650000 emailova, bice puno zabave oko bezgresne babe.
theanswer Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Oko tih nezavisnih je mislim ključ. North Carolina je u ovom trenutku država koja od true tossups najviše naginje ka Hilari. Neki pollovi ove nedelje ih imaju na plus 6. Tu je pre svih bitan poll koji za NYT Upshot (naslednici 538 od kad je Silver prešao na ESPN) radi Siena koledž jer oni zovu za poll ne random glasače nego one iz voter registara što tipično rade i kampanje. Po tom Upshot modelu ovaj early voting iako ne izgleda preterano dobro za demokrate zbog tog broja unafilliated znači da ona ima prednost takvu u early vote-u da bi neki trenutni rezultati izbora bili 49-43 za demokrate. To je pod pretpostavkom da je njihov polling pravilno izmerio brojke kod različitih demografskih grupa jer razlog za ovakvu prednost je valjda baš u tim demografijama koje čine određeni procenat ovog unafilliated early vote-a ako me razumeš mada sam malo ukomplikovao sad. Poenta je da od tih Unaf. Upshot vidi da su to koliko sam skontao više mlađi glasači koji po njihovom pollingu glasaju za Hilari u tom i tom procentu itd. To se može izmeriti skoro precizno jer je NC država koja objavljuje ubedljivo najviše podataka o ljudima koji su već glasali, znači maltene svaki značajn demografski podatak. Upshot je npr imao i poll Floride danas koji pokazuje 4 za Trampa. Mada ovo sam postavio jer ako polling greši ovi podaci su ne baš dobar znak za demokrate da malo idu ispod 2012. a republikanci idu iznad a kao što si napisao Romni je tamo dobio. Procenat crnih glasača je isti otprilike kao što su registrovani oko 22,23% a toliko je bilo i 2012 po exitima. Mada pošto election day glasanje pogoduje republikancima onda je 22% u early votingu pretpostavljam malo jer to onda mislim da smanjuje procenat na kraju izbornog dana. Za sad stvari što se early votinga tiče izgledaju dobro za Trampa u Ohaju i Ajovi a za Hilari u Nevadi. Edited October 30, 2016 by theanswer
Recommended Posts