Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

House of cards je jebeni dokumentarac. Bajdenova reakcija :D

Posted

Jedan veliki car. Opet ponavljam, steta sto nije on tu.

Posted

Šteta, ali takav je bio dogovor. Ne verujem da on ne bi hteo. Uzeo bi glasove babi, ali mnogo više nego dedi i deda bi bio u finalu. E sad, ako se nešto stvarno mega dogodi, možda bi mogao da uleti ako baba ode Niksonovski. Glasanje je već odavno počelo, a niko živ ne bi znao kako da reši čitavu zavrzlamu.

Posted

Kakvu zavrzlamu, pa upravo za te eventualnosti im služe running mates.

Inače, nije mi jasna ovdašnja (a ni tamošnja) fascinacija Bidenom. Meni je taj njegov folksy manir uvek jako ljigavo delovao.

Posted

Kakvu zavrzlamu, pa upravo za te eventualnosti im služe running mates.

Inače, nije mi jasna ovdašnja (a ni tamošnja) fascinacija Bidenom. Meni je taj njegov folksy manir uvek jako ljigavo delovao.

Veep služi ako se nešto desi predsedniku. Za president elect ili za kandidata nešto nisam siguran da je tako.

Posted

Ime mu je na tiketu™, svakako je legitimnije od nekog ko nije ni vodio kampanju. Sve eventualne razlike u snazi kandidata su čisto akademske prirode, naravno da bi izgubili i jedan i drugi.

Posted

Inace, ovo Hilarino pozivanje na transparentnost je neverovatno.

"It's pretty strange to put something like that out with such little information right before an election," Clinton told supporters in Daytona Beach, Florida, where the crowd booed at the mention of Comey's letter. "In fact, it's not just strange, it's unprecedented and it's deeply troubling because voters deserve to get full and complete facts."

Nije ni cudo da je Convejovoj ovaj narativ legao ko dupe na nosu.

This is rich. @HillaryClinton is demanding full disclosure, transparency, immediacy and honesty.  https://twitter.com/FoxNews/status

Zapravo, mene cudi da je izborni stab resio da udari po FBI i tako drzi pricu u centru paznje, umesto da ubiju pricu saopstenjem tipa "postujemo odluku FBI, stojimo na stanovistu da tu nema nista novo i nemamo cega da se plasimo", move on nothing to see here... umesto prozivanja koje:

a) podseca javnost na Hilarinu slabost ("transparentnost") i daje protivnicima municiju

b) srozava "they go low, we go high" narativ postovanja  institucija i US demokratije na trampovski nivo teorije zavera i rigged elections.

Prica o Komiju kao trojanskom konju republikanaca i prerusenom Huveru mi se ni cini uverljiva zbog:

a) odluke FBI iz avgusta

b) cinjenice da je Komija imenovao Obama

Posted

pristup ima smisla ako znaju da ce jos nesto da izadje u javnost pa vec krece diskreditacija toga

Posted

Što? Da je podržavala Jeremića za genseka? Da sluša Galiju?

Posted

OMFG, FBI još nema warrant da istraži i čita mejlove, jer im treba odobrenje DOJa, a Lynch je već počela da urla na Comeya da ne šalje nikakva pisma, a kad je poslao poručila da je to uradio na svoju ruku.

Lynch je ona teta što se srela sa Bilom "slučajno" na aerodromu pre nego što je FBI preporučio da se ne diže optužnica protiv babe.

A Comey nije trojanski konj, već se usrao da ne bude perjury čaše protiv njega da nije ovo objavio.

Posted

njemu je bolje da ga klintonka šutne s posla nego da ga sutra goperi razvlače po kongresnim komisijama za xyz.

Posted

Najrealnije bi bilo da se izađe sa pričom kako FBI u stvari radi za Putina. Izdali zemlju zbog mizoginije :(

Posted

Najrealnije bi bilo da se izađe sa pričom kako FBI u stvari radi za Putina. Izdali zemlju zbog mizoginije :(

A i Putin plaća zlatom...

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

• Create New...