Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Cherry picking at its best

:lolol:  Nije cherry picking, ne pravi se lud. Drugo je kad se nesto prica da bi se ostvarila neka agenda, a sasvim trece kad iza zatvorenih vrata pricas nesto sto negiras u javnosti. I jos jednom, ne pravi se glupljim nego sto jesi.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije njoj svejedno ni ako se "samo" otkine koji procenat od pobede. Posebno zato što se ovo prilično perfidno tajmira, ima vremena da ljudima opet u svest uđe podatak da FBI tu još nešto kao istražuje, a nema da bi se reputacija od toga naknadno oprala.

Čak i da ima vremena, njoj rejtinzi nisu skočili kad je prethodni put Comey objavio da nemaju ništa konkretno, nego su pali. Ljudima je lako stimulisati konspiratorno razmišljanje, a posle kad pokušaš da ga odagnaš oni reaguju tvrdoglavo.

Realno, i bilo je za očekivati da mnogi krenu na biračka mesta sa "kriminalac-vs-silovatelj" dilemom u glavi.

U tom smislu, ja se pitam da li ce ove vesti, i ko zna sta jos u narednih deset dana u vezi oba kandidata, uticati na izlaznost na dan izbora ili ce se nesto preliti, takodje slabasnim, Dzonsonu i Stajn.

Posted

Kakvi odroni mozga, lebe mekani. 

Posted

Kako fasizam dolazi do vlasti.

Robert Reich

Yesterday I spoke with a former Republican member of Congress whom I’ve known for years.

Me: What do you think of your party’s nominee for president?

He: Trump is a maniac. He’s a clear and present danger to America.

Me: Have you said publicly that you won’t vote for him?

He (sheepishly): No.

Me: Why not?

He: I’m a coward.

Me: What do you mean?

He: I live in a state with a lot of Trump voters. Most Republican officials do.

Me: But you’re a former official. You're not running for Congress again. What are you afraid of?

He: I hate to admit it, but I’m afraid of them. Some of those Trumpistas are out of their fu*king minds.

Me: You mean you’re afraid for your own physical safety?

He: All it takes is one of them, you know.

Me: Wait a minute. Isn’t this how dictators and fascists have come to power in other nations? Respected leaders don’t dare take a stand.

He: At least I’m no Giuliani or Gingrich or Pence. I’m not a Trump enabler.

Me: I’ll give you that.

He: Let me tell you something. Most current and former Republican members of Congress are exactly like me. I talk with them. They think Trump is deplorable. And they think Giuliani and Gingrich are almost as bad. But they’re not gonna speak out. Some don’t want to end their political careers. Most don’t want to risk their lives. The Trump crowd is just too dangerous. Trump has whipped them up into a g*ddamn frenzy.

Posted (edited)

.......

He: Let me tell you something. Most current and former Republican members of Congress are exactly like me. I talk with them. They think Trump is deplorable. And they think Giuliani and Gingrich are almost as bad. But they’re not gonna speak out. Some don’t want to end their political careers. Most don’t want to risk their lives. The Trump crowd is just too dangerous. Trump has whipped them up into a g*ddamn frenzy.

trump poplasenim republikancicima sluzi kao jack o'lantern za halloween kad ono na javi iskustvo pokazuje suprotno:

dobra baka je ta koja planira likvidacije, podmicuje FBI, preti i saradjuje i sa crnim djavolom samo kako bi se dokopala dzojstika za dronove.

Edited by 3opge
Posted (edited)

Ovaj, sta imamo od dokaza da je rec o manijacima koji ce da ubijaju?

Hitler je jos tamo dvadesetih krenuo sa nasiljem.

Ovo sto Reich pise je pure bullshit i scaremongering, ne o Trampu, vec o Trampovim podrzavaocima, a takodje govori kako jedan deo gradjana Amerike vidi drugi deo gradjana Amerike - kao poludivljake koje treba zatovriti u rezervat.

Kako se ti poludivljaci u ruralnojj Americi nisu pobuijali medjusobno i postavili rampe svuda okolo?

Pa i onaj, sada slobodni gradjanin, Bundy se u januaru povukao podvuklog repa.

Edited by Budja
Posted

Hm, malo naduvano ali neka. Ti su ludaci u frenzy modu od nastanka Tea Party. Trump se samo tu nakačio na sisu. Najveća opasnost je sledeći kandidat, koji će biti umiveniji i manje glup. Taj će tek da bude pravi diktator.

Posted

Breaking News: više od 10k mejlova nadjeno na laptopu koji su delili Weiner i Abedin, i FBI ne misli da su duplikati onih koji su već pregledani.

Baba i njena ekipa su dosta sanitizovali i uništili blackberije i laptope, ali su zaboravili da neko drugi može biti neoprezan. Sad je najveća pretnja perjury.

Posted

Breaking News: više od 10k mejlova nadjeno na laptopu koji su delili Weiner i Abedin, i FBI ne misli da su duplikati onih koji su već pregledani.

Baba i njena ekipa su dosta sanitizovali i uništili blackberije i laptope, ali su zaboravili da neko drugi može biti neoprezan. Sad je najveća pretnja perjury.

Kako sad to, zar nisu 3 mejla u pitanju?

Posted

FBI Found "Tens Of Thousands Of Emails" Belonging To Huma Abedin On Weiner's Laptop  

picture-5.jpg

Posted

Hm, malo naduvano ali neka. Ti su ludaci u frenzy modu od nastanka Tea Party. Trump se samo tu nakačio na sisu. Najveća opasnost je sledeći kandidat, koji će biti umiveniji i manje glup. Taj će tek da bude pravi diktator.

Toga se i ja bojim. Tada ce nasuprot tom ludaku morati da stoji neko daleko jaci od Hilari da ne bi pobedio.

Posted

što bi Fata rekla 3 po 3

• Create New...