Budja Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 najštetniji e-mail je već izašao prije par dana, babomrsci na temi ga nisu ni primijetili. toliko o tome što imaju? ništa, kao i do sada. Otkad radis u KGBu, pa znas sta pise u mejlovima koji nisu objavljeni?
Roger Sanchez Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 objavljen je i obrađen, došao je iz Podestinog inboxa, koji, jel, s njezinim serverom veze nema pa ni s ovim pisamcem Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
theanswer Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 (edited) Ne lupaj života ti. NI ti ni niko drugi pa ni Hilari nemate pojma šta FBI istražuje trenutno. Žalim slučaj. Edited October 29, 2016 by theanswer
Budja Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 objavljen je i obrađen, došao je iz Podestinog inboxa, koji, jel, s njezinim serverom veze nema pa ni s ovim pisamcem Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk A ko je objavio pisamce o Clinton inc. u Podestinom inboxu? Otud i pitanje, oktad radis za Putlera?
Eraserhead Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Cudno da "kandidat establismenta" prolazi kroz sve ovo.
Budja Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Cudno da "kandidat establismenta" prolazi kroz sve ovo. Kroz sta? Rodja se ne slaze sa tobom. najštetniji e-mail je već izašao prije par dana, babomrsci na temi ga nisu ni primijetili. toliko o tome što imaju? ništa, kao i do sada.
Eraserhead Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Kroz sta? Rodja se ne slaze sa tobom. Pa ja mislim da ovo nije game changer ali jeste cudno da establisment vise puta ispituje "svog kandidata". Poenta je u tome da ona nije nikakav establisment osim kad stoji pored ovog fasiste. Pored Romnija bi delovala kao revolucionar.
Њујоркер Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Irejzeru, FBI je hteo da zataska sve ovo, ali su se pobunili bivsi i sadasnji agenti koji ne zavise od Nobame/babe. Oni su leakvoali dodatne imejlove, ako je veorvati TV Lisici... -_-
Budja Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Pa ja mislim da ovo nije game changer ali jeste cudno da establisment vise puta ispituje "svog kandidata". Poenta je u tome da ona nije nikakav establisment osim kad stoji pored ovog fasiste. Pored Romnija bi delovala kao revolucionar. Ovaj, da li ti stvano u to verujes?
3opge Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 baba je investirala krvavo zaradjene pare od govora milijunasima a oni je 10 dana pre izbora fircaju sa vinerom koji salje sliku svog pitona petnaestogodisnjoj devojcici. a nema ni novih zena da trumpa optuze kako ih je gledao "ko meso" kada su se takmicile za najbolju duplericu automehanicarskih radnji. ko se na njenom mestu ne bi jedio?
iDemo Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Jedino sto je sigurno (osim win-wina al' to smo vec apsolvirali) je da Presiden elect nece dobiti Nobelovu nagradu za mir ove godine. Oh, wait...
3opge Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 dobice baba za fiziku ako rokne asanza laserom kroz prozor.
Recommended Posts