Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

najštetniji e-mail je već izašao prije par dana, babomrsci na temi ga nisu ni primijetili. toliko o tome  :lolol:

što imaju? ništa, kao i do sada.

Otkad radis u KGBu, pa znas sta pise u mejlovima koji nisu objavljeni?

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

objavljen je i obrađen, došao je iz Podestinog inboxa, koji, jel, s njezinim serverom veze nema pa ni s ovim pisamcem

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Posted (edited)

Ne lupaj života ti.

NI ti ni niko drugi pa ni Hilari nemate pojma šta FBI istražuje trenutno. Žalim slučaj.

Edited by theanswer
Posted

objavljen je i obrađen, došao je iz Podestinog inboxa, koji, jel, s njezinim serverom veze nema pa ni s ovim pisamcem

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

A ko je objavio pisamce o Clinton inc. u Podestinom inboxu?

Otud i pitanje, oktad radis za Putlera?

Posted

Cudno da "kandidat establismenta" prolazi kroz sve ovo.

Posted

Cudno da "kandidat establismenta" prolazi kroz sve ovo.

Kroz sta?

Rodja se ne slaze sa tobom.

najštetniji e-mail je već izašao prije par dana, babomrsci na temi ga nisu ni primijetili. toliko o tome  :lolol:

što imaju? ništa, kao i do sada.

Posted

Kroz sta?

Rodja se ne slaze sa tobom.

Pa ja mislim da ovo nije game changer ali jeste cudno da establisment vise puta ispituje "svog kandidata". Poenta je u tome da ona nije nikakav establisment osim kad stoji pored ovog fasiste. Pored Romnija bi delovala kao revolucionar.

Posted

Irejzeru, FBI je hteo da zataska sve ovo, ali su se pobunili bivsi i sadasnji agenti koji ne zavise od Nobame/babe. Oni su leakvoali dodatne imejlove, ako je veorvati TV Lisici... -_-

Posted

Pa ja mislim da ovo nije game changer ali jeste cudno da establisment vise puta ispituje "svog kandidata". Poenta je u tome da ona nije nikakav establisment osim kad stoji pored ovog fasiste. Pored Romnija bi delovala kao revolucionar.

Ovaj, da li ti stvano u to verujes?

Posted

baba je investirala krvavo zaradjene pare od govora milijunasima a oni je 10 dana pre izbora fircaju sa vinerom koji salje sliku svog pitona petnaestogodisnjoj devojcici. a nema ni novih zena da trumpa optuze kako ih je gledao "ko meso" kada su se takmicile za najbolju duplericu automehanicarskih radnji. 

ko se na njenom mestu ne bi jedio?

Posted

Jedino sto je sigurno (osim win-wina al' to smo vec apsolvirali) je da Presiden elect nece dobiti Nobelovu nagradu za mir ove godine.

Oh, wait...

Posted

dobice baba za fiziku ako rokne asanza laserom kroz prozor.

• Create New...