dragance Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Uticaj ovoga na izbore je minimalan. Kladim se u 3 Cold turkey kod Jimmy John'sa da je suprotno
iDemo Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ne verujem da ste ozbiljni. Nema od te price nista.Kako nema - pa može uvek da optuži Putina/Ruse kako joj to nameštaju, ne? Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
dragance Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sad neće moći. Sve što bi mogla je da kaže da je Weiner to namerno uradio da bi napakostio njoj preko supruge.
Eraserhead Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 (edited) Kladim se u 3 Cold turkey kod Jimmy John'sa da je suprotnoNisam siguran. Ja bih najvose voleo da oni oboje ispadnu pa da glasamo za Kejna ili Pensa ali mislim da su rovovi toliko iskopani da je pomeranje malo. Ja ne volim Hilari ali cu glasati za nju da fasisticka bitanga ne bi pobedila. Edit: zapravo sam besan sto smo uopste dovedeni u ovu poziciju. Posle Obame imamo ovo dvoje. Nadam se njenoj pobedi i odlasku posle 4 godine mada ne vidim kako republikanci mogu da dobiju tada. Edited October 28, 2016 by Eraserhead
Prospero Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 uticaj ove priče može biti veći posle izbora nego za same izbore
francuski sobar Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 (edited) Uticaj ovoga na izbore je minimalan. Ja se slažem da ovo neće naterati nikoga da promeni svog favorita ali recimo da su izbori danas ili sutra Trampovi bi u većem broju i sa više entuzijazma izašli dok bi sa druge strane neko smoren skipovo. Isto tako onomad kad je ona lepa žena Jasmin ili kako već opisivala Trampovu nevaljalost. Zato mislim da su i jedan i drugi slučaj iskočili prerano a da se glavne stvari čuvaju za poslednju nedelju. Edited October 28, 2016 by francuski sobar
iDemo Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 1 win-win u svakom slučaju... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
3opge Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 evo ga babin ljubimac vucko blickovic pokusava da spasi sta se spasti moze
Budja Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Uticaj ovoga na izbore je minimalan. Onda je i uticaj Trampovog kurca minimalan. Ja ostajem prii prognozi od pre tri meseca- bice 5% razlike za Hilari, komotna pobeda ali ne landslide, i od Senata nema nista. Nakon svih skandala i oscilacija sa jedne na drugu stranu ankete nekako konvergiraju ka 5%. Doduse, moguce je da ankete potcenjuju Klintonovu i turnout njenih glasaca kao sto su potcenjivale Obamu u odnosu na Romnija 2012.
Recommended Posts