ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 samo uzivaj, nema mesta za brigu, vec je odavno baba podmazala svuda gde je trebalo i sada su svi zabavljeni ismevanjem trumpa. Cuj, i ja sam gnevan sto subjektivni mediji nisu jako i do samog kraja forsirali pricu o korumpiranom biznismenu koji krsi embargo da bi povecao svoj bankovni recun, umesto sto mu se smeju kad kaze "bigly".
Eraserhead Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 samo uzivaj, nema mesta za brigu, vec je odavno baba podmazala svuda gde je trebalo i sada su svi zabavljeni ismevanjem trumpa. Mislis da je to usled podmazivanja a ne usled Trumpa?
Ariel Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Daklem, sve rade po PSu, nema voter supression. Za sada. Ovo što si ti doživeo meni smrdi na pokušaj voter supressiona, default im je očigledno da traže ID karticu, e sad što kod tebe nije uspelo, ne znači da neće ako dođe neka manje obrazovana ili tamnoputija osoba... Kapiram da bi većina ljudi uzela to što im kažu na glasačkom mestu zdravo za gotovo.
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ovo što si ti doživeo meni smrdi na pokušaj voter supressiona, default im je očigledno da traže ID karticu, e sad što kod tebe nije uspelo, ne znači da neće ako dođe neka manje obrazovana ili tamnoputija osoba... Kapiram da bi većina ljudi uzela to što im kažu na glasačkom mestu zdravo za gotovo. To sto oni imaju spremne formulare za ne daj Boze znaci da znaju da moraju da dozvole glasanje ljudima koji donesu samo voter ID certifikate. Ali si inace u pravu, imali su manjinu na vratima koja je svima govorila da spreme picture ID da pokazu clanu komisije kad udju.
MNE Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Trt Milojka. I renomirani Newsweek je objavio kako je Trampara jos 1998 zaobisao embargo i obavljao poslove po Havani, pa nikom nista: http://www.newsweek.com/2016/10/14/donald-trump-cuban-embargo-castro-violated-florida-504059.html kakav je biznis mogao da radi sa $60K čak i u Havani, da otvori prodavnicu cigarilosa?!
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 E pravi si MNE, lijen si i 1 stranicu do kraja da procitas...
Eraserhead Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ovo što si ti doživeo meni smrdi na pokušaj voter supressiona, default im je očigledno da traže ID karticu, e sad što kod tebe nije uspelo, ne znači da neće ako dođe neka manje obrazovana ili tamnoputija osoba... Kapiram da bi većina ljudi uzela to što im kažu na glasačkom mestu zdravo za gotovo. Trazenje IDa sa slikom pogadja manjinske grupe najvise i ide u korist narandzastom psihopati.
francuski sobar Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Predao sam voter ID certificate zeni koja deluje kao Trumpovo glasacko telo, a ona mi trazi picture ID Ti si njoj zaličio na hombrea izgleda ;)
ObiW Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Harris county (najbrojniji u Teksasu, treci u drzavi): 2012 - 47,093 2016 - 67,471
ObiW Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ti si njoj zaličio na hombrea izgleda ;) #1badhombre
WTF Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Pocelo danas glasanje u mom malom selu. Posto volim da cackam mecku, otisao sam na glasacko mesto sa voter identification certificate sa namerom da insistiram da je to dovoljna identifikacija da bih glasao. Teksas je pre 3-4 godine doneo odluku da mora da se pokaze picture ID, ali je tu odluku savezni sud ponistio, a ja sam resio da proverim da li se to postuje, i da ih prijavim izbornoj komisiji ako mi ne dozvole da glasam. U redu je bilo pedesetak ljudi i stigao sam na red za desetak minuta. Predao sam voter ID certificate zeni koja deluje kao Trumpovo glasacko telo, a ona mi trazi picture ID. Jok, kazem ja, dovoljno je ovo, ja sam sa tim glasao na prethodnim predsednickim izborima. A ne, kaze ona, Teksas trazi da mi das jednu od ovih iskaznica, i pokaze mi na laminirani papir sa slikama ausvajsa koji prihvataju. Bako, kazem ja njoj, to je bilo tako dok vas Supreme Court nije nadglasao, sad morate da prihvatite ovo sto vam dajem, odluka saveznog suda je obavezujuca i za vase glasacko mestu. Tu me ona pogleda ispod oka i kaze "pa moze i tako, mozes i sa ovim papirom da glasas, ali moras prvo da ispunis ovaj zeleni formular", i uze jedan formular sa hrpe i dade mi ga. Brat bratu je bilo jedno desetak stavki da se popuni i potpise, al' me nije mrzelo. Ona je to dala na uvid nekom liku koji je to nadgledao, on odobrio, i dali su mi broj da glasam. Daklem, sve rade po PSu, nema voter supression. Za sada. Ala vam je zajebana drzava, ovde je na glasackom mestu bilo jedno desetak jako vidljivih plakata nastampanih sa font size 36 otprilike na kojima je pisalo da ne treba picture ID za glasanje. A u primary koji je bio u martu su trazili, i usput se jos izvinjavali u fazonu "pa ne bismo mi, ali mora tako, novi zakon jbg". Nigde nije bilo ni Trumpovih observera, a taman sam se naostrio da, zlu ne trebalo, branim gradjansko pravo Indijskom bracnom paru iza mene, koji bi se u nekoj takvoj hipoteticnoj situaciji verovatno nasli prvi na udaru samoproklamovanih cuvara integriteta izbora u vidu Trumpovskog olosa.
ObiW Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ala vam je zajebana drzava,. Ih. U clanku o prvom danu glasanja su kvotovali lika koji je rekao da se na ovim izborima bira izmedju slobode i socijalizma. Bernie Sanders likes this. In related news, jedan od lokalnih bazena kaze da je u Teksasu trenutno 45-43 za Tramparu, +/- 2%. Pa kako da ne izadjem da glasam?
Recommended Posts