MNE Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (there was a very good reason) Some people wanted him to win. kasmo već kod horora
iDemo Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Glavni horor je sto nema razlike al' dobro - i to ce jednom doci na dnevni red.
3opge Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Kako je zlobaba podmitila FBI Clinton Ally Aided Campaign of FBI Official’s Wife Group linked to Virginia Gov. Terry McAuliffe donated nearly half a million dollars to 2015 state Senate candidate By DEVLIN BARRETT Oct. 23, 2016 7:41 p.m. ETThe political organization of Virginia Gov. Terry McAuliffe, an influential Democrat with longstanding ties to Bill and Hillary Clinton, gave nearly $500,000 to the election campaign of the wife of an official at the Federal Bureau of Investigation who later helped oversee the investigation into Mrs. Clinton’s email use. Edited October 24, 2016 by 3opge
Roger Sanchez Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Kako je zlobaba podmitila FBI Clinton Ally Aided Campaign of FBI Official’s Wife Group linked to Virginia Gov. Terry McAuliffe donated nearly half a million dollars to 2015 state Senate candidate By DEVLIN BARRETT Oct. 23, 2016 7:41 p.m. ETThe political organization of Virginia Gov. Terry McAuliffe, an influential Democrat with longstanding ties to Bill and Hillary Clinton, gave nearly $500,000 to the election campaign of the wife of an official at the Federal Bureau of Investigation who later helped oversee the investigation into Mrs. Clinton’s email use.
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Daj covece, nemoj da se zajebavas. ma zajebava se irejzer, on preskace izbore iz istog razloga zbog kog smo mi preskakali izbore dok nismo imali pravo glasa.
Eraserhead Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ma mislio sam da cu preskociti glasanje za Trampa. Naravno da ce svako sa dve zdrave u glavi ovog puta glasati za Hillary.
3opge Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 znam da nije tako lako ispinovati pola miliona koje je baba servirala FBI, cak ni uz pomoc beslovesnih tvitova. ajde da je blog nekog bolida, dalo bi se iskenjati obilno ali sa WSJ to ide malo teze.
Venom Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ovde je naravno vec duze pitanje ko ce da izgubi izbore. Prosto mi je zao onih neodlucnih nesrecnika koji po ceo dan gledaju TV i menjaju misljenje svakih 16.6 milisekundi.
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 znam da nije tako lako ispinovati pola miliona koje je baba servirala FBI, cak ni uz pomoc beslovesnih tvitova. ajde da je blog nekog bolida, dalo bi se iskenjati obilno ali sa WSJ to ide malo teze. Trt Milojka. I renomirani Newsweek je objavio kako je Trampara jos 1998 zaobisao embargo i obavljao poslove po Havani, pa nikom nista: http://www.newsweek.com/2016/10/14/donald-trump-cuban-embargo-castro-violated-florida-504059.html
3opge Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Trt Milojka. I renomirani Newsweek je objavio kako je Trampara jos 1998 zaobisao embargo i obavljao poslove po Havani, pa nikom nista: http://www.newsweek.com/2016/10/14/donald-trump-cuban-embargo-castro-violated-florida-504059.html kakve to veze tacno ima sa zlobabinim podmicivanjem FBI kako bi se spasla tamnicenja? Edited October 24, 2016 by 3opge
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Pocelo danas glasanje u mom malom selu. Posto volim da cackam mecku, otisao sam na glasacko mesto sa voter identification certificate sa namerom da insistiram da je to dovoljna identifikacija da bih glasao. Teksas je pre 3-4 godine doneo odluku da mora da se pokaze picture ID, ali je tu odluku savezni sud ponistio, a ja sam resio da proverim da li se to postuje, i da ih prijavim izbornoj komisiji ako mi ne dozvole da glasam. U redu je bilo pedesetak ljudi i stigao sam na red za desetak minuta. Predao sam voter ID certificate zeni koja deluje kao Trumpovo glasacko telo, a ona mi trazi picture ID. Jok, kazem ja, dovoljno je ovo, ja sam sa tim glasao na prethodnim predsednickim izborima. A ne, kaze ona, Teksas trazi da mi das jednu od ovih iskaznica, i pokaze mi na laminirani papir sa slikama ausvajsa koji prihvataju. Bako, kazem ja njoj, to je bilo tako dok vas Supreme Court nije nadglasao, sad morate da prihvatite ovo sto vam dajem, odluka saveznog suda je obavezujuca i za vase glasacko mestu. Tu me ona pogleda ispod oka i kaze "pa moze i tako, mozes i sa ovim papirom da glasas, ali moras prvo da ispunis ovaj zeleni formular", i uze jedan formular sa hrpe i dade mi ga. Brat bratu je bilo jedno desetak stavki da se popuni i potpise, al' me nije mrzelo. Ona je to dala na uvid nekom liku koji je to nadgledao, on odobrio, i dali su mi broj da glasam. Daklem, sve rade po PSu, nema voter supression. Za sada.
ObiW Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 kakve to veze tacno ima sa zlobabinim podmicivanjem FBI kako bi se spasla tamnicenja? kad vest nema noge, nece da potrci ma koliko joj ti dodavao stake.
3opge Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 kad vest nema noge, nece da potrci ma koliko joj ti dodavao stake. samo uzivaj, nema mesta za brigu, vec je odavno baba podmazala svuda gde je trebalo i sada su svi zabavljeni ismevanjem trumpa.
Recommended Posts