WTF Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 koji su to izbori sad? Kako koji? Pa ovi sto su u 8. novembra. Ovde kod mene u NC ima early voting, pocelo juce i ide sve do nedelje pre izbora.
3opge Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Kako koji? Pa ovi sto su u 8. novembra. Ovde kod mene u NC ima early voting, pocelo juce i ide sve do nedelje pre izbora. a ok, nikada pre nisam cuo za to ali sad vidim da ima u gomili drzava, cak i u MA. kod mene nema. ludilo.
yolo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=KxPL_J1PYIU ko je plavusa sojka u prvom redu dole desno X napred 0.20 Edited October 21, 2016 by yolo
Њујоркер Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 Dejli Njuzu se cini malo da baba dobije uobicajeni editorijal endorsment. Zato dobismo 14 strana antiTramp editorijala :0.6: Kakvi carevi!
MNE Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Nije to utisak, svi renomirani poll cruncheri uz minimalne ograde previđaju blowout, iznad 300 pa do čak 400 glasova u elektoralnom cirkusu, siguran gubitak Senata te što je najluđe mogući gubitak čak i heavily izgerrymanderirane HoR. Ovo bi mogao biti ELE za GOP. :smoris: ^_^ to koliko su renomirani vidimo iz wikileaksovih mailova i ostalih izvora... npr. ovog https://www.youtube.com/watch?v=yPQDCMUCrf4 Rasmussen recimo i dalje ima Trampa na +2 a rade poll svaki dan ili skoro svaki
Lord Protector Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) Grand Wizard Ku Klux Klan-a naziva Assangea herojem. Mora da je Assange white supremacist. To mi je bilo sumnjivo još od one seks afere sa Šveđankama :D Edited October 22, 2016 by slow
francuski sobar Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Nije to utisak, svi renomirani poll cruncheri uz minimalne ograde previđaju blowout, iznad 300 pa do čak 400 glasova u elektoralnom cirkusu, siguran gubitak Senata te što je najluđe mogući gubitak čak i heavily izgerrymanderirane HoR. Ovo bi mogao biti ELE za GOP. :smoris: ^_^ Nisu bas svi, ovaj IBD izaso sa +1 za njega a hvale se da su najbolji prognozeri u protekla tri predsednicka izborna ciklusa. Doduse njihovo bilo odmah posle debate kad trump uvek skoci i kad realno izgubi suceljavanje lol a i spisak nacionalnih agencija od kojih su navodno bolji mi je nesto manjkav. Tako da ne verujem ni ni njima a ni ostalima previse jer su ovo malo druaciji izbori od dosadasnjih klasicnih Reds vs Blues Ja sam i dalje optimista za Tramparu. Mislim da je za njega najbolja pozicija pred same izbore nekih minus 5-6, mnogo bolje nego da vodi. Zna frustirani narod da iznenadi i do 10-12 procentnih poena ko kod nas toma , ko hdz, ko i brexit donekle. Generalno su njegovi tvrdi suporteri rešeniji da glasaju, preuranjeno medijsko proglasavanje Hilari pobednicom moze samo demotivisati deo njenih glasaca da izadju a mislim i da su bernijevci koji ce glasati za Trampa pritajeniji u odnosu na gopere sto ce podrzati status kvo kandidata. I ne mislim da je gnevnom belom čoveku zasmetalo kad je reko da neće priznati poraz al jeste ovo pederisanje na večeri sa Klintonovom i ostalom uštirkanom ekipom. No biće valjda još cirkusa, mislim da su Sorošovci za sam kraj ostavili neku kiler pikanteriju a valjda ce i Rusi iskpati nešto jače, tipa vid je kopa nos a ne ove dosadne kriminalne radinosti : ;)
iDemo Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Dobija ovo Trampara. win-win, brate, i ako izgubi. a nece...
borris_ Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Biden je 1 veliki car Steta sto on nije kandidat.
Eraserhead Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Biden je 1 veliki car Steta sto on nije kandidat. +1 Definitivno. Da ne moram ovog skota da podrzavam.
3opge Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 +1 Definitivno. Da ne moram ovog skota da podrzavam. ti glasas za trumpa?
Recommended Posts