Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

da je Tramp malo vispreniji mogao je da je razvali na temu WWIII, koliko miliona glasova neodlučnih tu leži

0 miliona.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Preskočio opet nebitna trabunjanja, ionako sve na engleskom, pogledo samo odjavnu poruku glasačima. Hilari izgledala dosta bolje i opuštenije.

Trumpov mali plusić, Melanija stala do njega, čak ga i čerka ljubnula mislim, ali koliko se ja razumem u politiku dobila ovo Klintonova

Posted

0 miliona.

nisi ni svjestan...kod dosta amera je urezan strah od nuklearnog rata iako to nije baš najaktuelnija tema zadnjih par decenija

Posted (edited)

nisi ni svjestan...kod dosta amera je urezan strah od nuklearnog rata iako to nije baš najaktuelnija tema zadnjih par decenija

1. Spoljna politika ne lomi izbore (nikada)

2. Niko ne veruje da je WW3 moguc izgledan

Edited by Eraserhead
Posted

Jel' to kao ona sa "vecina crnaca misli da..." do koje si dosao kako?

Posted

:lolol: čudo jedno... Ameri pojma nemaju da im se sprema kataklizma.

Posted (edited)

udarna vest u svim značajnijim medijima.

CvLmZf2WYAAXfqy.jpg

Edited by Gandalf
Posted

Da, baš sam to primetio i kod mene. Isti tekst 5 minuta nakon kraja debate. Od svega što je rečeno... smrdi.

Posted (edited)

Možda zato što si na drugom kraju planete i ne možeš smislit Killary?

Svatko u SAD tko nešto zna o politici nazvao je to političkim suicidom, ali razum ne radi kad si netko navuče koprenu preko očiju i ne pušta.

Edited by Roger Sanchez
Posted (edited)

Možda zato što si na drugom kraju planete i ne možeš smislit Killary?

Svatko u SAD tko nešto zna o politici nazvao je to političkim suicidom, ali razum ne radi kad si netko navuče koprenu preko očiju i ne pušta.

Ne, care moj. Ja i dalje mislim da je od ovo dvoje Hillary bolji kandidat i da neće biti mnogo razlike između nje i Obame (status quo, jel'), ali kao pundit, koji ovo posmatra kroz entertainment cvikere, ona je večeras delovala užasno i hvalim Isusa što živim tu gde jesam i ne moram da biram izmedju kuge i side. Edited by dragance
Posted

Shvaćaš li metaforu beyond the pale?

Posted

Shvatam, ali i dalje ne verujem da je ona najbolji Dems kandidat. No ti si malo više cheerleader navučen, tako da sumnjam da ti mene shvataš.

Posted

meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je... 

To je zato jer je njihov stav potpuno ispražnjen od bilo kakvog političkog sadržaja, lijevog, desnog ili ikakvog, postoji samo gut wrenching mržnja prema Hillary. Tko je god njezin protivnik, tko god je dobro sredstvo za kanaliziranje mržnje za njega su. Prvo ih je bilo sram odmah biti za Tramparu ako je Bernie može izbaciti, tada je on bio second coming of Chist, kad je izgubio i izdao™ postao je u hipu hrpa govana koju treba baciti u blatni jarak i cipelariti, poslije toga sasvim je dobar vessel za mržnju i Trampara. Jill je malo popularnija varijanta ako ih je i dalje sram bit trumpist u društvu, ali znaju da ona nema šanse ostvariti cilj!

Imaš primjere na ovom topiku, što se čudiš kao pura dreku?

Posted

Shvatam, ali i dalje ne verujem da je ona najbolji Dems kandidat. No ti si malo više cheerleader navučen, tako da sumnjam da ti mene shvataš.

Ti si navučen na negativno, ona nema rock star vajb i simpatičnost jednog Barryja nego samo šarm jednog aparatčika iz CK KPSS(b), ali po sadržaju svojih odgovora u debatama jednako su bili isprazni.

• Create New...