Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cruz up, kazu da ne on glavni beneficiary.

Beneficiary cega?  0.3% glasova od Jindala?  Ako mu to ne pomogne u Cuban-American cripple fight sa Rubiom za 3. mesto, onda nista nece.

Posted

Rekao car da je Kina umešana u konflikt u Siriji, tvrdio da ima bolje izvore nego Bela kuća...

... posle kaže "samo sam se šalio".

Posted

Jos uvek mislite da je Trump najgori kandidat. On je za ovog Kisindzer licno.

Posted

Obojica su teski kreteni.  Jedan je bucan i bombastican kao ulicni siledzija, drugi tih i smiren kao psihopata kome se svi cude kad saznaju da je pobio masu nekih ljudi.

Posted

Carson Announces Detailed Plan to Google Syria

In a major foreign-policy announcement on Wednesday, the Republican Presidential candidate Ben Carson unveiled a detailed plan to Google Syria.

Speaking in Iowa, the retired neurosurgeon told an audience of supporters, “Any responsible policy on Syria must begin with a fact-finding mission, and such a mission must begin with Googling.”

He said that “Google holds the key” to many questions about Syria. “Where is it? Who lives there? How many square miles is it? These are all things that have to be pinned down,” he said.

Posted

nadam se da obojica vidite da je ovo satira?

Posted

Nije daleko od istine po svoj prilici

Posted

Da da budem iskren pomislio sam da je stvarno rekao. Covek je izjavio da ima bolje informacije od Bele Kuce i da su Kinezi umesani u haos u Siriji pa me ovo ne bi iznenadilo.

Posted

"/humor/" u linku. 

Posted

Ne znam vise, ovaj GOP primary polako brise granicu izmedju stvarnosti i satire.

• Create New...