ObiW Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 I, kako ide tuzba protiv Rusa za hakovanje? a jel znas da ni optuznicu protiv Osame bin Ladena nisu podigli, a?
Roger Sanchez Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 I, kako ide tuzba protiv Rusa za hakovanje? Uvijek se pokajem što se jednostavnije i uvredljivije ne sprdam s tobom i tvojim zaključcima™. Ovakav sokratovski pristup ne funkcionira.
mei Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) podilaženje anti-vakserima slušala sam je kod TYT kada su je direktno pitali za vakcine i odgovor je bio direktan tj. ona nije antivaks. https://www.youtube.com/watch?v=jNG3gDTPYjc Edited October 19, 2016 by mei
Dagmar Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Zbunjena sam, na onom videu gore delovala je kao nepismena ludača, a ovde kao razumno ljudsko biće. Šta ti je misija, Go Hilary go.
189- Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Sjajan John Oliver: black bush boblji kandidat od svih ovih sigurno
3opge Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Zbunjena sam, na onom videu gore delovala je kao nepismena ludača, a ovde kao razumno ljudsko biće. Šta ti je misija, Go Hilary go. da, cuda medijske manipulacije, vadjenja iz konteksta, nametanje konteksta, spinovanje i slicno, John Oliver je majstor za te stvari. uglavnom je odlican ali ovde je odredjena doza baboljublja presudna.
adam Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je...
Roger Sanchez Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 slušala sam je kod TYT kada su je direktno pitali za vakcine i odgovor je bio direktan tj. ona nije antivaks. https://www.youtube.com/watch?v=jNG3gDTPYjc Tu fale code words dopusti: big pharma i ne zarađuje previše na vakcinama o kojima se radi. Kod koji vaxxeri čuju i razumiju iz tog što ona kaže je: vakcine da budu obavezne za djecu, at the same time... OK, ali da, da, da, jednoga dana, kad FDA bude nezavisna od big pharma. Uhh uhh mm, in general, yes.
MNE Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je... pa to su uglavnom glasači protiv sistema, pošto se Tramp postavio tako (iako ja i dalje ne mogu da budem siguran da to nije samo priča) logično je da će glasati za njega uostalom spoljna politika skoro ista kao Sandersova dok unutrašnja ima bitne razlike ali izgleda da će mu radije to oprostiti nego dokazanu korupciju
Radoye Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je... Podrska i Trampu i Sandersu je jedan vid protesta protiv establismenta i statusa kvo, koga u ovom momentu olicava HRC. Sad, to sto su njih dvojica dijametralno suprotni po svim bitnim politickim pitanjima to manje-vise, za mnoge je prosto dovoljno to sto nisu Hilari. A glasanje za kandidate trecih partija se u USA smatra bacenim glasom, kako mi je jedan objasnjavao "to je kao da si dao 1/3 glasa za protivnika" (u kontekstu nasi vs njihovi = dve mejnstrim partije), dakle ako si ti glasac Demokrata i ne svidja ti se njihov kandidat, glasanjem za nekog treceg ti ustvari dajes 1/3 glasa Republikancima. Onda je bolje ne izaci na izbore uopste. To je ta neka logika tih cvrsto opredeljenih partijskih glasaca. Sa druge strane, podrska za Trampa i Sandersa samo manjim delom dolazi od te tvrde struje "vojnika partije", vise su tu u pitanju novi glasaci i "simpatizeri" koji su nezadovoljni iz raznih razloga mejnstrim politikom i koji su u ovima videli sansu da se taj ucmali sistem prodrma i da se napravi nekakva promena. Nekima je bliza prica o besplatnom skolstvu i zdravstvu i otpisu dugova, drugima prica o zidu na granici i istrazi poturica, trecima je potpuno svejedno samo da nije u pitanju status kvo. U principu i jedni i drugi i treci vode se vise slepim besom i nezadovoljstvom nego sto je u pitanju artikulisana podrska nekakvoj politickoj opciji. Having said all of that, cinjenica je da je HRC uzasan kandidat i da su razlozi zbog kojih se mnogi odlucuju da ne glasaju za nju apsolutno validni, no sigurno je da Tramp nema odgovor za probleme koji ih tiste, cak i da zanemarimo to da su mu sanse da bude izabran prakticno nepostojece, zato sto je obican klovn i sarlatan. Najveci problem ovde je nesto drugo - nakon ovakvog izbornog ciklusa/cirkusa kakvom svedocimo, jako puno ljudi u USA ce ostati potpuno razocarano u demokratski proces i ili ce se potpuno iskljuciti iz njega (sto nikako nije dobro) ili ce postati spremniji da se prihvate nekih radikalnijih vaninstitucionalnih metoda za resavanje svojih problema (a tek to nije nikako dobro). Mislim, sranje je kad se takve stvari desavaju i u nekoj siromasnoj zemlji treceg sveta, kada sranja pocnu u najvecoj globalizovanoj ekonomiji na svetu i pride najjacoj vojnoj supersili naoruzanoj nuklearnim oruzjem posledice ce se osecati svuda i jako dugo. Edited October 19, 2016 by Radoye
ObiW Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je... Nisi cuo za srpski izraz "kad nema kise dobar je i grad"? E, to je u pitanju.
Gandalf Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) Tu fale code words but... slušala sam je kod TYT kada su je direktno pitali za vakcine i odgovor je bio direktan tj. ona nije antivaks. podilaženje anti-vakserima... svodi se na ovo što citira Rođa, uvek se tu mota nekakvo ali. taj deo koji ide nakon ali se svodi na to da se državnim agencijama u stvari ne može verovati jer su kupljeni od strane korporacija. anti-vakserima i sličnima sasvim dovoljno. https://www.youtube.com/watch?v=J1wTgyWvQ38 Edited October 19, 2016 by Gandalf
Budja Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) a jel znas da ni optuznicu protiv Osame bin Ladena nisu podigli, a? A, pa dobro, ja mislio pravna drzava gde se optuzbe ne zavrsavaju clankom u tablodima i tako to... Edited October 19, 2016 by Budja
Budja Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Uvijek se pokajem što se jednostavnije i uvredljivije ne sprdam s tobom i tvojim zaključcima™. Ovakav sokratovski pristup ne funkcionira. Naravno, sokratovski je pitati za Ruse, a nije sokratovski reci da "koaksijalni kabl" nema veze sa Amerima.
Budja Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 meni je i dalje jako tesko razumeti one koji su bili za sandersa i fakat ne zele babu odlucuju da glasaju za trampa. ako je suditi po uk medijima, ima ih. gledao nekoliko programa gde su nalazili takve i pitali ih u cemu je fazon. pa jebote! nadji nekog treceg, nadji nekog nezavisnog, nemoj glasati, stagod... ali taj bes i odluka da se glasa za trampa... ne znam... nejasno mi je... Kaligula mod on: Vesna Pešić: Glasaću za Nikolića jer vlast mora da se menja
Recommended Posts