Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Ustvari, sad sam se vratio, ni ja ne čitam prepozorno, tvoja je teza da će on provesti 4 godine u WH ganjajući i njuškajući mufove i oprašujući svoju kćer pa će biti mir u svijetu, oprosti, opet sam se zaboravio i zanio pa zamislio da sudjelujem u nekoj racionalnoj raspravi, jako sam lud ponekad zaista

Edited by Roger Sanchez
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ustvari, sad sam se vratio, ni ja ne ćitam prepozorno, tvoja je teza da će on provesti 4 godine u WH ganjajući i njuškajući mufove i oprašujući svoju kćer pa će biti mir u svijetu, oprosti, opet sam se zaboravio i zanio pa zamislio da sudjelujem u nekoj racionalnoj raspravi, jako sam lud ponekad zaista

Pa opet izmišljaš, rekla sam da sa njim postoji makar neka nada da se neće fokusirati isključivo na searh&destroy pošto ima još i neka druga interesovanja u životu, takoreći hobije.

Posted

Niko se neće fokusirati na "isključivo search and destroy", pogotovo ne Hilari koja je, ako išta - kalkulant.

Posted

Pa opet izmišljaš, rekla sam da sa njim postoji makar neka nada da se neće fokusirati isključivo na searh&destroy pošto ima još i neka druga interesovanja u životu, takoreći hobije.

Za link ti i dalje maca jezik žvače? How predictable...

Posted

Niko se neće fokusirati na "isključivo search and destroy", pogotovo ne Hilari koja je, ako išta - kalkulant.

Ne muljaj ti tu znalcima, Killary je ta koja će ostvariti premisu Planete majmuna, it is known. :fantom:

eeeeb548331db6818a7c2253b0eda1e2.jpg

Posted

da, videlo se koliko kalkulise kad je ispolivala putina vec u debati.

baba jedva ceka da napravi tarabu od raketa oko Rusije.

Posted

Sve je to isto, pljuvanje nekog levog faktora u debati i operacionalizacija raketo-tarabe

Posted (edited)

da, videlo se koliko kalkulise kad je ispolivala putina vec u debati.

baba jedva ceka da napravi tarabu od raketa oko Rusije.

:yawn2:

Edited by Roger Sanchez
Posted

Sve je to isto, pljuvanje nekog levog faktora u debati i operacionalizacija raketo-tarabe

Imaj na umu da sudjeluješ na post-factual topiku gdje je ekipa izvadila Trumpian license, postoje samo one činjenice koje popunjavaju sliku™. Ostalo su laži i muljanja, ti jedan MSMemovče, Killarybranioče

Posted

Pa i ovi dosad su bili kalkulanti, pa su svejedno zaređali po Iraku i Libiji, okružili Rusiju, ovi krenuli sa Ukrajnom...

Posted

VViš, prospero, nemoš ti zajebati i uspavati isturene braniteljice i vjerne predstražarice Rusije, one spavaju s otvorenim očima i ušima, skaču na svaki šum, pucaju na svaki pokret...

Posted

Ovo sto pises je kao kad Acika kuka kako ga, jadnog, svi napadaju a on nema gde da se brani. :(

+1

Iako Roger manjka onaj opčinjavajući patos Njegovog™ premijerskog velikomučenika, hvalevredan mu je pokušaj objašnjavanja da favorability i capability, eto, nisu ista stvar. Pošto je sposobnost da se kandidat umili biračkom telu savršeno nebitna kod političara. Gleda se samo koliko dronova si sposob(a)n(a) da lansiraš na WikiLeaks bagru. 

• Create New...