Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

2 cuban fuckwads /fuckwad rubio&double fuckwad cruz/ are very tough on immigration - ne kapiram zasto nisu tough on their own cuban douchebags koji dobijaju zeleni kurton™ the moment they show up on US soil?!? zasto diskriminacija - jel su cuban cocksuckers цвјеће latinskog naroda pa imaju specijalan tretman - misim, koja je to fora da kastrove budale imaju povlascen status?!? nabijem na kurac I tony montanu&njegovu sestru ginu&frank lopeza:)

Posted

Kakav rečnik, jebote, ladno ne verujem da si ti na slobodi u društvu.

Posted

jednostavno. kubanci su (uz, mislim, korejce) jedini minority koji glasaju za gop.

cist oportunizam i dvolicnost.

pustite coveka da pise kako zeli.

Posted

2 cuban fuckwads /fuckwad rubio&double fuckwad cruz/ are very tough on immigration - ne kapiram zasto nisu tough on their own cuban douchebags koji dobijaju zeleni kurton™ the moment they show up on US soil?!? zasto diskriminacija - jel su cuban cocksuckers цвјеће latinskog naroda pa imaju specijalan tretman - misim, koja je to fora da kastrove budale imaju povlascen status?!? nabijem na kurac I tony montanu&njegovu sestru ginu&frank lopeza:)

Pa kad su na braniku slobodnog sveta od matorog Castra, naravno da zasluzuju Green Card cim im napacena stopala dotaknu 1 Land of The Free.  A ovi drugi dolaze samo da se nakace na socijalu, besplatnu zdravstvenu zastitu, prave decu sto pricaju spanski, a usput jos malo i siluju i diluju.

pustite coveka da pise kako zeli. 

+1

Posted

Ma razumem ja to za kubance i zasto je to tako (zasto ce uvek glasati za GOP), i nije da smo cvecke na forumu, ali ovakav recnik je zaista bljutav.Nisam ga reportovao, neka pise kako hoce, ali se pitam da li ovako i kod kuce govori...

Posted

Ja često govorim tako kod kuće. A nekad i na forumu. Ajde mojne si tetka draganče, nego prihvati da se srozao taj neki sistem vrednosti jebiga došli smo mi varvari da vam razjebemo sve u kurac.

Posted

Ne znači to da ne možemo da pričamo i o pametnim stvarima, a ponekad čak i lepo. ;)

Posted

E jebi ga sad. I am now confused.

What do we want?

Cure for Tourettes!

When do we want it?

Cunt!

Posted (edited)

Kakav rečnik, jebote, ladno ne verujem da si ti na slobodi u društvu.

sta, tebe odbilo kad si aplicirao za US hepek™ pa sad mislis da ce niceties da te kvalifikuju?

Edited by maximus
Posted

Trump went ballistic in Iowa

:lolol:

Lud je, skroz naskroz.

Sutra i demokrate imaju svoju debatu. Da vidimo da li u starca ima udarca, ili idemo ka (konacnom) koronsanju.

Posted

HRC na temu svojih campaign donations i bliskosti sa bankarima: "I represented New York, and I represented New York on 9/11 when we were attacked. Where were we attacked? We were attacked in downtown Manhattan where Wall Street is. I did spend a whole lot of time and effort helping them rebuild. That was good for New York. It was good for the economy, and it was a way to rebuke the terrorists who had attacked our country." :isuse:

• Create New...