Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 cuban fuckwads /fuckwad rubio&double fuckwad cruz/ are very tough on immigration - ne kapiram zasto nisu tough on their own cuban douchebags koji dobijaju zeleni kurton™ the moment they show up on US soil?!? zasto diskriminacija - jel su cuban cocksuckers цвјеће latinskog naroda pa imaju specijalan tretman - misim, koja je to fora da kastrove budale imaju povlascen status?!? nabijem na kurac I tony montanu&njegovu sestru ginu&frank lopeza:)

Kakav rečnik, jebote, ladno ne verujem da si ti na slobodi u društvu.

^svaki post mu je ovakav

jednostavno. kubanci su (uz, mislim, korejce) jedini minority koji glasaju za gop.

cist oportunizam i dvolicnost.

pustite coveka da pise kako zeli.

2 cuban fuckwads /fuckwad rubio&double fuckwad cruz/ are very tough on immigration - ne kapiram zasto nisu tough on their own cuban douchebags koji dobijaju zeleni kurton™ the moment they show up on US soil?!? zasto diskriminacija - jel su cuban cocksuckers цвјеће latinskog naroda pa imaju specijalan tretman - misim, koja je to fora da kastrove budale imaju povlascen status?!? nabijem na kurac I tony montanu&njegovu sestru ginu&frank lopeza:)

Pa kad su na braniku slobodnog sveta od matorog Castra, naravno da zasluzuju Green Card cim im napacena stopala dotaknu 1 Land of The Free.  A ovi drugi dolaze samo da se nakace na socijalu, besplatnu zdravstvenu zastitu, prave decu sto pricaju spanski, a usput jos malo i siluju i diluju.

pustite coveka da pise kako zeli. 

+1

Ma razumem ja to za kubance i zasto je to tako (zasto ce uvek glasati za GOP), i nije da smo cvecke na forumu, ali ovakav recnik je zaista bljutav.Nisam ga reportovao, neka pise kako hoce, ali se pitam da li ovako i kod kuce govori...

Ja često govorim tako kod kuće. A nekad i na forumu. Ajde mojne si tetka draganče, nego prihvati da se srozao taj neki sistem vrednosti jebiga došli smo mi varvari da vam razjebemo sve u kurac.

Prihvatam, dragi varvarine.

Ne znači to da ne možemo da pričamo i o pametnim stvarima, a ponekad čak i lepo. ;)

E jebi ga sad. I am now confused.

What do we want?

Cure for Tourettes!

When do we want it?

Cunt!

:D

Kakav rečnik, jebote, ladno ne verujem da si ti na slobodi u društvu.

sta, tebe odbilo kad si aplicirao za US hepek™ pa sad mislis da ce niceties da te kvalifikuju?

Edited by maximus

• Author

Trump went ballistic in Iowa

:lolol:

Lud je, skroz naskroz.

Sutra i demokrate imaju svoju debatu. Da vidimo da li u starca ima udarca, ili idemo ka (konacnom) koronsanju.

HRC na temu svojih campaign donations i bliskosti sa bankarima: "I represented New York, and I represented New York on 9/11 when we were attacked. Where were we attacked? We were attacked in downtown Manhattan where Wall Street is. I did spend a whole lot of time and effort helping them rebuild. That was good for New York. It was good for the economy, and it was a way to rebuke the terrorists who had attacked our country." :isuse: