francuski sobar Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Da nema te pretnje covecanstvu zvano globalno zagrevanje za ciji je obuzdavanje neophodna saradanja americkog predsednika (o ostalim institucijama SAD i da ne pricamo), bez grize savesti bi navijao da Trampara dobije izbore, bio bi to odlican show Ne kontam. Zar ne navijamo svi?.* * Sluge krupnog kapitala, radikalne sunite, ukrajince, žene i njima slične ne računam,
francuski sobar Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Jutros je Rasmussen izasao sa +2 za Trampa nakon debate. Iako ih smatraju blago prorepublikanskim i kod njih je dan pre posle tejpa bilo +7 za Klinton. Čini se da su ovako rano krenuli sa grop kampanjom, verovatno što u pripremi imaju još gomilu Trampovog prljavog veša. Mislim da mu je najbolji način da to u startu razjebe da na nekom narednom reliju šmrkne javno crtu sa bine uz luv u nigaz il nešto slično. :)
Roger Sanchez Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Jutros je Rasmussen izasao sa +2 za Trampa nakon debate. Iako ih smatraju blago prorepublikanskim i kod njih je dan pre posle tejpa bilo +7 za Klinton. Čini se da su ovako rano krenuli sa grop kampanjom, verovatno što u pripremi imaju još gomilu Trampovog prljavog veša. Mislim da mu je najbolji način da to u startu razjebe da na nekom narednom reliju šmrkne javno crtu sa bine uz luv u nigaz il nešto slično. :)
Roger Sanchez Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 https://twitter.com/LouDobbs/status/786646963051638784
Weenie Pooh Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ma jok, ti si se samo okliznuo na virtuelnu koru od banane i sad kad si ljosnuo na pod, vidis u tome tragediju koja vuce korene iz nove istorije srpstva. Nikakvo klizanje, samo sam hteo da budem učtiv pa ne istaknem poražavajuću činjenicu da u svom standardnom lupetanju koristiš Trampove argumente. Ali kad već insistiraš, onda OK.
Roger Sanchez Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Hehe, self-gnawing exponencijalno napreduje
Toni Sumaher Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Evo vam ga, cerecite (zaboravite na cicku )
Eraserhead Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Vladimir Rajcic for President Vladimir Rajcic@vladimir_rajcic Neka imena su pomenuta u tekstu I to im nije odgovaralo pa sad napadaj I kazi da nije tako pa cekaj postoje ljudi I dokazi... Edited October 13, 2016 by Eraserhead
Prospero Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/saopstenje-redakcije-povodom-slucaja-tramp/
Lezilebovich Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 a zatim se ispostavilo da je većina vodećih medija - generalno anti-trampovski raspoloženih - u prvi plan stavila rečenicu da se Tramp izvinio "onima koji su počinili genocid u Srebrenici" i "balkanskom koljaču Slobodanu Miloševiću", iako to ni u jednoj rečenici nije rečeno? baš se pitam odakle su to izvukli
Malvo Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Cak se i Bljuc primio na njegovo pedeseto izvinjenje Srbima. Bas u SAD interesuju ikoga vazali koji se ni u svojoj drzavi nista ne pitaju. Oftopik je, ali mi je neverovatno da tako uticajni medij otvoreno fura prorusku i antiamericku politiku. Imaju nekog lika koji svakodnevno kopira prevodi propagandu sa RT-a, pa jos kad urednik opali naslov... Svaki put mislim da ce biti pozvani na kanabe u embahadi i izgleda ipak nista.
theanswer Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/saopstenje-redakcije-povodom-slucaja-tramp/ ovi odgovori iz mejla zvuče bukvalno kao da ih je tramp izrekao lično. bez ikakvog zezanja. mislim da ima malo ljudi koji su više slušali trampa uživo od mene u ovoj državi i ovo je bukvalno kako bi on odgovorio bez zezanja
Recommended Posts