Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da nema te pretnje covecanstvu zvano globalno zagrevanje za ciji je obuzdavanje neophodna saradanja americkog predsednika (o ostalim institucijama SAD i da ne pricamo), bez grize savesti bi navijao da Trampara dobije izbore, bio bi to odlican show  :jerry:

Ne kontam. Zar ne navijamo svi?.*

* Sluge krupnog kapitala, radikalne sunite,  ukrajince, žene i njima slične ne računam,

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jutros je Rasmussen izasao sa +2 za Trampa nakon debate. Iako ih smatraju blago prorepublikanskim i kod njih je dan pre posle tejpa bilo +7 za Klinton.

Čini se da su ovako rano krenuli sa grop kampanjom, verovatno što u pripremi imaju još gomilu Trampovog prljavog veša. Mislim da mu je najbolji način da to u startu razjebe da na nekom narednom reliju šmrkne javno crtu sa  bine uz luv u nigaz il nešto slično. :)

Posted

Jutros je Rasmussen izasao sa +2 za Trampa nakon debate. Iako ih smatraju blago prorepublikanskim i kod njih je dan pre posle tejpa bilo +7 za Klinton.

Čini se da su ovako rano krenuli sa grop kampanjom, verovatno što u pripremi imaju još gomilu Trampovog prljavog veša. Mislim da mu je najbolji način da to u startu razjebe da na nekom narednom reliju šmrkne javno crtu sa  bine uz luv u nigaz il nešto slično. :)

Posted

Ma jok, ti si se samo okliznuo na virtuelnu koru od banane i sad kad si ljosnuo na pod, vidis u tome tragediju koja vuce korene iz nove istorije srpstva. :fantom:

Nikakvo klizanje, samo sam hteo da budem učtiv pa ne istaknem poražavajuću činjenicu da u svom standardnom lupetanju koristiš Trampove argumente. Ali kad već insistiraš, onda OK.

Posted

Hehe, self-gnawing exponencijalno napreduje

Louise-Mensch-ImWithHer-Getty-BNN-640x48

Posted

Evo vam ga, cerecite

(zaboravite na cicku :wicked: )

Posted

a zatim se ispostavilo da je većina vodećih medija - generalno anti-trampovski raspoloženih - u prvi plan stavila rečenicu da se Tramp izvinio "onima koji su počinili genocid u Srebrenici" i "balkanskom koljaču Slobodanu Miloševiću", iako to ni u jednoj rečenici nije rečeno?

baš se pitam odakle su to izvukli

14690834_1151836141572084_18810411710915

Posted

Cak se i Bljuc primio na njegovo pedeseto izvinjenje Srbima. Bas u SAD interesuju ikoga vazali koji se ni u svojoj drzavi nista ne pitaju.

Oftopik je, ali mi je neverovatno da tako uticajni medij otvoreno fura prorusku i antiamericku politiku. Imaju nekog lika koji svakodnevno kopira prevodi propagandu sa RT-a, pa jos kad urednik opali naslov... Svaki put mislim da ce biti pozvani na kanabe u embahadi i izgleda ipak nista.

• Create New...