Eraserhead Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 pa kad je dvopartijski sistem mislio sam u smislu kako vučić gura šešelja tako hilari gurala trampa Mada do juce smo slusali kako establishment preko medija preterano pljuje Trampa a sad je odjednom ona njega gurala. Ne moze bas i jedno i drugo.
Dagmar Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 čekaj, nisi bila čula za tu čuvenu epizodu iz života predsednika!? Bio sam malji dec tad.
theanswer Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Mada do juce smo slusali kako establishment preko medija preterano pljuje Trampa a sad je odjednom ona njega gurala. Ne moze bas i jedno i drugo. kako brate ne može? dok je bio prajmari gurala trampa gurali mediji kad je general naravno da ga neće gurati navešću ti konkretan primer. kada su bili prajmariji, mediji su u prajm tajmu prekidali redovan program, kroz svoje centralne emisije puštali live unfiltered trampove relije na kojima je on govorio bez telepromptera po sat vremena, nekad i više. sada kada nije prajmari, znači kada se sa nekih 20ak ukupno kandidata sve svelo na samo 2, mediji po pravilu ne daju live ništa, nego se uključe povremeno odloženo ako tramp kaže nešto zaprepašćujuće. danas riba sa cnn-a koja prati trampa ceo prajmari i posle toga, znači čula je svaku njegovu reč, tvituje kako je tramp rekao da ako izgubi biće to gubljenje vremena. tramp je to rekao na svakom jebenom mitingu koji je držao, bukvalno svakom. ali ona sada tvituje to kao fazon breaking news. Edited October 12, 2016 by theanswer
Prospero Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 http://youtu.be/osi_dHIr-34 odlično je ispalo :D
Weenie Pooh Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ne znam što se CA pravi da je šokirana, očigledno je pecala takav odgovor. "Pussy Riot, pussy grabbing Trump, huh? Huh? Ajde lupi nešto, ajde..."
Dagmar Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ne znam što se CA pravi da je šokirana, očigledno je pecala takav odgovor. "Pussy Riot, pussy grabbing Trump, huh? Huh? Ajde lupi nešto, ajde..." Pa zanimljiviji će joj klip biti ako se šatro izšokira i iskikoće. Dve ljudske bede ološ najgori i kao ajde da im se smejemo što su simpatični. Ovaj kao ne zna dal će da ispadne deent, a ova se kao slatko nasmejala.
Toni Sumaher Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Jutros je Veljko Lalic objasnjavao kako je Tramp razbio bakutu u dugom duelu i da je moguc bregzitaski scenario u SAD. Edited October 13, 2016 by Toni Sumaher
Lord Protector Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Ma to nema direktne veze sa Trampom, to se neki naš lik mota oko njegovog štaba. Ne bi me čudilo da je sam napisao odgovore u saradnji sa ljudima iz štaba. Boli Trampa uvo za Srbiju. Edited October 13, 2016 by slow
Recommended Posts