Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

pa kad je dvopartijski sistem

mislio sam u smislu kako vučić gura šešelja tako hilari gurala trampa

Mada do juce smo slusali kako establishment preko medija preterano pljuje Trampa a sad je odjednom ona njega gurala. Ne moze bas i jedno i drugo.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

čekaj, nisi bila čula za tu čuvenu epizodu iz života predsednika!?

Bio sam malji dec tad.

Posted (edited)

Mada do juce smo slusali kako establishment preko medija preterano pljuje Trampa a sad je odjednom ona njega gurala. Ne moze bas i jedno i drugo.

kako brate ne može?

dok je bio prajmari gurala trampa gurali mediji

kad je general naravno da ga neće gurati

navešću ti konkretan primer. kada su bili prajmariji, mediji su u prajm tajmu prekidali redovan program, kroz svoje centralne emisije puštali live unfiltered trampove relije na kojima je on govorio bez telepromptera po sat vremena, nekad i više. sada kada nije prajmari, znači kada se sa nekih 20ak ukupno kandidata sve svelo na samo 2, mediji po pravilu ne daju live ništa, nego se uključe povremeno odloženo ako tramp kaže nešto zaprepašćujuće. danas riba sa cnn-a koja prati trampa ceo prajmari i posle toga, znači čula je svaku njegovu reč, tvituje kako je tramp rekao da ako izgubi biće to gubljenje vremena. tramp je to rekao na svakom jebenom mitingu koji je držao, bukvalno svakom. ali ona sada tvituje to kao fazon breaking news.

Edited by theanswer
Posted

Ne znam što se CA pravi da je šokirana, očigledno je pecala takav odgovor. "Pussy Riot, pussy grabbing Trump, huh? Huh? Ajde lupi nešto, ajde..."

Posted

Ne znam što se CA pravi da je šokirana, očigledno je pecala takav odgovor. "Pussy Riot, pussy grabbing Trump, huh? Huh? Ajde lupi nešto, ajde..."

Pa zanimljiviji će joj klip biti ako se šatro izšokira i iskikoće.

Dve ljudske bede ološ najgori i kao ajde da im se smejemo što su simpatični.

Ovaj kao ne zna dal će da ispadne deent, a ova se kao slatko nasmejala.

Posted (edited)

Jutros je Veljko Lalic objasnjavao™ kako je Tramp razbio bakutu u dugom duelu i da je moguc bregzitaski scenario u SAD.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Uvek budale na nasoj strani. Neverovatno.

Posted (edited)

Ma to nema direktne veze sa Trampom, to se neki naš lik mota oko njegovog štaba. Ne bi me čudilo da je sam napisao odgovore u saradnji sa ljudima iz štaba. Boli Trampa uvo za Srbiju.

Edited by slow
  • Create New...