Anduril Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Ja sam shvatio da je zdravije - kao kad čir eksplodira pa gnoj pokulja vam, umesto da truje organizam - od toga da se sranja potiskuju i sležu, što neminovno dovodi do eksplozije u nekom trenutku. I tu se slažem sa Budjom.da, tzv teorija dna. problem sa tim je sto dno ne postoji i sto su neke stvari fakticki ireverzibilne.nema tu niceg zdravog. zdrava je reforma postojeceg sistema a ne totalno okretanje ledja temeljima moderne britanije od haosa 70-tih. isto vazi i za EU itd. Edited October 8, 2016 by Anduril
hazard Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Malcice je drugacije. zid, meksikanci kriminalci, mekkejn kukavica.... gde su tu zabranjene reci? Sadrzaj je ogavan, ali formalni recnik je pc. A pussy je no-no bez obzira sto je rec o privantom razgovoru. Taj razgovor je procurio u javnost. Da je rekao sustinski to ista ali bez pussy, to bi proslo nezapazeno. No news. Ja stvarno ne vidim veliku razliku izmedju ,,Mexicans are rapists" i ovog sada
Eraserhead Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 McCain: Breaking now. Perhaps the biggest blow yet to Donald Trump's campaign as Senator John McCain pulls his support. Here's the full statement he just released: “In addition to my well known differences with Donald Trump on public policy issues, I have raised questions about his character after his comments on Prisoners of War, the Khan Gold Star family, Judge Curiel and earlier inappropriate comments about women. Just this week, he made outrageous statements about the innocent men in the Central Park Five case. “As I said yesterday, there are no excuses for Donald Trump’s offensive and demeaning comments in the just released video; no woman should ever be victimized by this kind of inappropriate behavior. He alone bears the burden of his conduct and alone should suffer the consequences. “I have wanted to support the candidate our party nominated. He was not my choice, but as a past nominee, I thought it was important I respect the fact that Donald Trump won a majority of the delegates by the rules our party set. I thought I owed his supporters that deference. “But Donald Trump’s behavior this week, concluding with the disclosure of his demeaning comments about women and his boasts about sexual assaults, make it impossible to continue to offer even conditional support for his candidacy. Cindy, with her strong background in human rights and respect for women fully agrees with me on this. “Cindy and I will not vote for Donald Trump. I have never voted for a Democratic presidential candidate and we will not vote for Hillary Clinton. We will write in the name of some good conservative Republican who is qualified to be President.”
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ja stvarno ne vidim veliku razliku izmedju ,,Mexicans are rapists" i ovog sada ...nema razilke osim sto takav bukvalan citat ne postoji pa ne moze da se prikaze na TV.
Desmond Bojčinski Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=NiayoqypQwg Edited October 8, 2016 by desboj
Lezilebovich Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 da, tzv teorija dna. problem sa tim je sto dno ne postoji i sto su neke stvari fakticki ireverzibilne. nema tu niceg zdravog. zdrava je reforma postojeceg sistema a ne totalno okretanje ledja temeljima moderne britanije od haosa 70-tih. isto vazi i za EU itd. a tu reformu će sigurno Hilari da sprovede ?
Weenie Pooh Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Jakako, kao da se nije coverovao zid, mekkejn, megin keli, invalidi, you name it. I? Prosto, pussy je zabranjena rec. Dakle, nije samo rec o medijima, rec je o medijima i zabranjenoj reci. Ali reč je zabranjena samo zato što mediji odlučili da je u tom kontekstu sada iskoriste. Ranija sranja koja pominješ predstavljali su mahom kao kuriozitete, sve u stilu "zamislite šta je ludi Donald juče rekao", ne zato što nije prešao određeni koeficijent ružnih reči nego tada kampanja još nije dostigla krešendo pa ga se valjalo jahati neko vreme. Ovo sad, iako deceniju staro, predstavlja se kao epohalna senzacija i svi se odreda sablažnjavaju. Kao da je do pre neki dan bio savršeni džentlmen, a ne najbezobzirnije govno koje je svet video u poslednje vreme. Hoću da kažem, da su pre godinu dana pustili ovaj video u javnost nema šanse da bi reakcija bila ista kao što je sad.
Budja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ali reč je zabranjena samo zato što mediji odlučili da je u tom kontekstu sada iskoriste. Ranija sranja koja pominješ predstavljali su mahom kao kuriozitete, sve u stilu "zamislite šta je ludi Donald juče rekao", ne zato što nije prešao određeni koeficijent ružnih reči nego tada kampanja još nije dostigla krešendo pa ga se valjalo jahati neko vreme. Ovo sad, iako deceniju staro, predstavlja se kao epohalna senzacija i svi se odreda sablažnjavaju. Kao da je do pre neki dan bio savršeni džentlmen, a ne najbezobzirnije govno koje je svet video u poslednje vreme. Hoću da kažem, da su pre godinu dana pustili ovaj video u javnost nema šanse da bi reakcija bila ista kao što je sad. Tacke poredjenja ti nisu dobre. Zamisli counterfactual. Da je snimak pusten pre godinu dana. I zamisli reakciju na video tada i uporedi sa reakcijom na Meksikance u isto vreme. Sta mislis koja bi reakcija bila burnija? Tvrdim da bi pussy reakcija bila burnija.
Weenie Pooh Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ne slažem se. Meni deluje da su onomad vrlo svesno krenuli u postepenu mužu Trumpovog potencijala za skandale, ne zato što onda nije bilo priča punih seksualnog naboja a sad su se, eto, pojavile nego zato što je ideja bila da se ispoštuje ceo character arc - od "Mr. Trump" preko "Donald" do nemog odmahivanja glavom i odricanja preko novina. Da su i onomad bili osetljivi na pussy-kategoriju narativa, mogli su od samog starta da ga buše preko optužbi za marital rape, a to je jedva tu i tamo promicalo.
Budja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ne slažem se. Meni deluje da su onomad vrlo svesno krenuli u postepenu mužu Trumpovog potencijala za skandale, ne zato što onda nije bilo priča punih seksualnog naboja a sad su se, eto, pojavile nego zato što je ideja bila da se ispoštuje ceo character arc - od "Mr. Trump" preko "Donald" do nemog odmahivanja glavom i odricanja preko novina. Da su i onomad bili osetljivi na pussy-kategoriju narativa, mogli su od samog starta da ga buše preko optužbi za marital rape, a to je jedva tu i tamo promicalo. Tu pricu je Ivana ubila. “I have recently read some comments attributed to me from nearly 30 years ago at a time of very high tension during my divorce from Donald. The story is totally without merit,” Ivana Trump said. “Donald and I are the best of friends, and together have raised three children that we love and are very proud of. I have nothing but fondness for Donald and wish him the best of luck on his campaign,” she said. “Incidentally, I think he would make an incredible President.”
Weenie Pooh Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Eh, jako je bila ubedljiva: Ivana described a harrowing scene in which Trump held her arms back, pulled at her hair, and raped her in a fit of rage(...)“During a deposition given by me in connection with my matrimonial case, I stated that my husband had raped me,” the statement said. “I referred to this as a ‘rape,’ but I do not want my words to be interpreted in a literal or criminal sense.”In her statement she added instead that she felt “violated.” Nije me kriminalno silovao, samo me je napastvovao pa smo se vansudski nagodili
Prospero Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 After scouring almost two decades of audio interviews between Donald Trump and radio personality Howard Stern, CNN published excerpts of the candidate repeatedly commenting on Ivanka Trump’s body. The audio was piled atop already damning clips unearthed by the Washington Post that feature Mr Trump bragging about grabbing women “by the p***y” and making unwanted advances on them because of his celebrity status. But in multiple interviews with Stern, Mr Trump often regarded his daughter in a sexual manner. “She's actually always been very voluptuous,“ Mr Trump told Stern in an October 2006 interview, after the host commented on Ms Trump’s breasts. ”She's tall, she's almost six feet tall and she's been, she's an amazing beauty.” In an interview two years prior, Mr Trump gave Stern permission to refer to a then 23-year-old Ms Trump as a “piece of a**”. “By the way, your daughter,” said Stern. “Can I say this? A piece of a**.” “Yeah,” Mr Trump approved. I'd tap that ass
Recommended Posts