Eraserhead Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 De Niro Absolutely Goes Off on Trump: 'I'd Like to Punch Him in the Face'
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Sjebase ga mada je ovo bs argument. Dva lika pricaju ne znajuci da ih neko snima. Dobro, tako je i Romni pao, uvek neki skriveni mikrofon. Rec je o tome da je ova linija napada mnogo efektnija jer imas tonu dokaza da je seksista i odvratan lik. Linija napada oko rasizma je bila mnogo tanja i losije argumentovana i desnicari su mogli da je odbace kao politicku korektnnost.
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 kakva slucajnost da se ovo trampovo pojavilo u istom trenutku kada i delovi "predavanja" koja je hilari drzala bankarima. S tim sto po onome sto je okacio BBC nema tu mnogo mesa. Inace, jasno je da je ceo estabisment, ukljucujuci i drzavne organe, upregnut u kampanju.. Ovo saopstenje oko Rusa i hakovanja je sramotno.
hazard Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Dobro, tako je i Romni pao, uvek neki skriveni mikrofon. Rec je o tome da je ova linija napada mnogo efektnija jer imas tonu dokaza da je seksista i odvratan lik. Linija napada oko rasizma je bila mnogo tanja i losije argumentovana i desnicari su mogli da je odbace kao politicku korektnnost. Ja ne znam koliko ce ovo zaista da sjebe Trampa, mislim nije on neki evangelisticki hriscanski konzervativac pa da mu ovo potpuno sjebe imidz. Ovo je odvratno onima koji vec ne mogu da podnesu Trampa, a onima koji se loze na njega ja mislim da ne skodi, moze cak da pomogne, eto on je standardni maco muskarac koji voli da kresne sisatu ribu, pa ko ne bi, he's one of us...i tako. Msm, Klinton je preziveo sve svoje seks skandale na kraju bez problema
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ja ne znam koliko ce ovo zaista da sjebe Trampa, mislim nije on neki evangelisticki hriscanski konzervativac pa da mu ovo potpuno sjebe imidz. Ovo je odvratno onima koji vec ne mogu da podnesu Trampa, a onima koji se loze na njega ja mislim da ne skodi, moze cak da pomogne, eto on je standardni maco muskarac koji voli da kresne sisatu ribu, pa ko ne bi, he's one of us...i tako. Msm, Klinton je preziveo sve svoje seks skandale na kraju bez problema Rec je ovde o recniku a ne misljenju. Tu je caka.
hazard Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Rec je ovde o recniku a ne misljenju. Tu je caka. A s kojim recnikom je do sada Tramp skupljao pristalice? Ja mislim da ovo nece pokopati Trampa vise ili manje od svih ostalih ,,kontroverznih" stvari koje je izgovorio.
frn1782 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 lol al su mi iskopali reko da bi kresnuo neku ribu i vatao za picku strasne su to stvari
Lezilebovich Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) A s kojim recnikom je do sada Tramp skupljao pristalice? Ja mislim da ovo nece pokopati Trampa vise ili manje od svih ostalih ,,kontroverznih" stvari koje je izgovorio. Ali da li trump moze da pobedi samo na osnovu svojih hardcore glasaca ili mu trebaju i oni koji mrze klintonove, glasaju iz besa i slicno ? Na te birace ovakve stvari mogu da uticu. Edited October 8, 2016 by Lezilebovich
Takeshi Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 S tim sto po onome sto je okacio BBC nema tu mnogo mesa. Inace, jasno je da je ceo estabisment, ukljucujuci i drzavne organe, upregnut u kampanju.. Ovo saopstenje oko Rusa i hakovanja je sramotno. tako je bilo i za dnc mejlove, nigde ni reci o sadrzaju nakon spina da su ih izvuki rusi. i dalje mislim da je majkl mur pogodio deo motivacije trampovih glasaca, oni zele sistemu sve najgore a to je ulazak trampa. ne postoji drugo objasnjenje da se nakon ovakve kampanje u koju su ukljucene obe stranke, svi ugledniji mediji, ceo drzavni aparat ... tramp nalazi samo nekoliko procenata iza klintonove.
hazard Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 @Lezilebovich Naravno, ali na te birace jednako uticu i sve ostale gluposti koji je Tramp izgovorio (i bez kojih ne bi imao pristalice koje ima). Jednostavno, ne mislim da je ovo neki game-changer. Trampa nece sjebati ta jedna izjava, vec milion takvih izjava koje je dao od pocetka svoje kampanje.
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 tako je bilo i za dnc mejlove, nigde ni reci o sadrzaju nakon spina da su ih izvuki rusi. i dalje mislim da je majkl mur pogodio deo motivacije trampovih glasaca, oni zele sistemu sve najgore a to je ulazak trampa. ne postoji drugo objasnjenje da se nakon ovakve kampanje u koju su ukljucene obe stranke, svi ugledniji mediji, ceo drzavni aparat ... tramp nalazi samo nekoliko procenata iza klintonove. Problem je sto ce vise nego do sada rasti uverenje da SAD nije drzava white working class, a to je dobar deo drustva. I tu se svasta moze desiti. Zato je, po meni, mnogo zdravije ono sto se desava u Britaniji: problem je prepoznat u eliti, i traze se razlicita resenja od drzavnog kapitalizma Mejove deo povratka Kelmentu Atliju u slucaju Korbina. U SAD to jos nije slucaj.
Budja Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 @Lezilebovich Naravno, ali na te birace jednako uticu i sve ostale gluposti koji je Tramp izgovorio (i bez kojih ne bi imao pristalice koje ima). Jednostavno, ne mislim da je ovo neki game-changer. Trampa nece sjebati ta jedna izjava, vec milion takvih izjava koje je dao od pocetka svoje kampanje. Malcice je drugacije. zid, meksikanci kriminalci, mekkejn kukavica.... gde su tu zabranjene reci? Sadrzaj je ogavan, ali formalni recnik je pc. A pussy je no-no bez obzira sto je rec o privantom razgovoru. Taj razgovor je procurio u javnost. Da je rekao sustinski to ista ali bez pussy, to bi proslo nezapazeno. No news.
Weenie Pooh Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Da je rekao sustinski to ista ali bez pussy, to bi proslo nezapazeno. No news. Pa da, ali tu više pričaš o medijima nego o nekakvom utisku biračkog tela. Ovaj deset godina star skandal je sočan, zato ga svi razvlače i zato će uticati na izbor većeg broja ljudi - ne zato što je ranije bilo manje razloga. Prosto se javio povod, a powers-that-be su svoj sud donele guranjem ove priče ispred one o wikileaks release koje samo potvrđuje stvari koje o njoj svi znamo. Coverage izbor utiče na te nezainteresovane/neodlučne (ma koliko ih malo bilo) više nego što utiču izbori tona, konteksta, spina, jer je do njih najteže uopšte dopreti sa bilo kojom porukom.
Recommended Posts