MNE Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Da ima ih 10-15% prema istrazivanjima. Crnaca manje od 5%. To je cena davanja rasistickih izjava. i nepozivanja Carsona za VPa. Mislim da mu je to jedna od većih grešaka jer bi privukao sigurno nešto crnačkih glasova a ne bi izgubio drugih. Obaška što je Carson poznatije ime od Pencea.
theanswer Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 http://www.politico.com/story/2016/09/hillary-clinton-bernie-sanders-supporters-audio-leak-228997 And on the other side, there’s just a deep desire to believe that we can have free college, free healthcare, that what we’ve done hasn’t gone far enough, and that we just need to, you know, go as far as, you know, Scandinavia, whatever that means, and half the people don’t know what that means, but it’s something that they deeply feel."
Weenie Pooh Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sjajno :D "Nećemo valjda da zabrazdimo baš tako duboko kao oni, kakoszovu, Skandinavci..."
Utvara Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 i nepozivanja Carsona za VPa. Mislim da mu je to jedna od većih grešaka jer bi privukao sigurno nešto crnačkih glasova a ne bi izgubio drugih. Obaška što je Carson poznatije ime od Pencea.
Roger Sanchez Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sjajno :D "Nećemo valjda da zabrazdimo baš tako duboko kao oni, kakoszovu, Skandinavci..." Imaj na umu da publika nije bila ovaj plitak topik i njemu slična ekipa. Prijevod ti je kriv, ali ne bih se dalje zamarao, just go on, cruise control
theanswer Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Imaj na umu da publika nije bila ovaj plitak topik i njemu slična ekipa. Prijevod ti je kriv, ali ne bih se dalje zamarao, just go on, cruise control Koji ćeš ti kurac onda na ovom plitkom topiku i među sličnom ekipom?
Roger Sanchez Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Koji ćeš ti kurac onda na ovom plitkom topiku i među sličnom ekipom? jesu li te već imenovali urednikom & moderatorom ovog topika ili ti smijem lansirati odjeb?
theanswer Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 jesu li te već imenovali urednikom & moderatorom ovog topika ili ti smijem lansirati odjeb? lansiraj šta hoćeš baš me zabole pitam te lepo ako je topik plitak i ljudi koji pišu ovde glupi ili retardirani šta si onda ti, što se zamajavaš sa takvima?
Weenie Pooh Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Deder Rođere objasni to oko prevoda, kako se na SBC kaže "deep desire to believe that we can have free college, free healthcare" ili "as far as, you know, Scandinavia". Meni plitkom ovo zvuči kao da HRC pred donorima ismeva naivne mlade levičare koji nemaju pojma ni o čemu pa prizivaju skandinavski scenario, fantaziraju da je moguće imati besplatno visoko obrazovanje i zdravstveno osiguranje. Pošto to, naravno, postoji samo u staljinističkim kazamatima kao što je Švedska. Edited October 1, 2016 by Weenie Pooh
Lord Protector Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 ja podhilarujem topik Ako te neko nazove na ovom topicu baboljupcem imaće posla sa mnom
Roger Sanchez Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Deder Rođere objasni to oko prevoda, kako se na SBC kaže "deep desire to believe that we can have free college, free healthcare" ili "as far as, you know, Scandinavia". Meni plitkom ovo zvuči kao da HRC pred donorima ismeva naivne mlade levičare koji nemaju pojma ni o čemu pa prizivaju skandinavski scenario, fantaziraju da je moguće imati besplatno visoko obrazovanje i zdravstveno osiguranje. Pošto to, naravno, postoji samo u staljinističkim kazamatima kao što je Švedska. Razmisli malo o tome kad ti je mrska baba bila kandidat-kinja lijevo i funkcionalnije od Barryja po pitanju zdravstvenog sustava (keyword: mandate), pa si dozovi kroz koju je točno ušicu igle taj kljakavi O-care za dlaku prošao pred Supremesima (keyword: tax), i dozovi si koliko je danas O-care revolucionarno popularan u narodu (iako sam ga i ja već tu hejlovao po načelu bolje nešto nego ništa). Ako malo obuzdaš pavlovljevsko režanje na big bad H, vidjet ćeš da smatra da je lijepo sanjati o kalemljenju neke maglovito idealne Švecke u USA, te ona razumije to, ali ona radije ne bi srala da je to moguće ako je se baš ne natera da mora. U publici u kojoj je tad bila nije morala. Žao mi je što sam gubio vrijeme na tipkanje ovoga, baš si me natjerao da moram, sad dakle molim te rastepi moj post, dobro ga ismij i nastavi režati na big bad stupid ugly H koja ubija snove.
Weenie Pooh Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 "I'm a progressive that gets things done" je užasno šuplja parola. Tim stavom "nemate vi pojma deco, čekajte da vam kaže baka šta kod nas može a šta ne može" samo gura od sebe levlji deo biračkog tela a ne dobija ništa zauzvrat. Hibris joj s razlogom odavno zameraju. Iako ima tzv. pragmatične poglede, trebalo bi da ih zadrži za sebe bar tokom kampanje u kojoj bi lako mogao da joj zafali svaki procenat koji će otići Jill Stein. Dakle, moja zamerka HRC kružoku tokom celog ovog fijaska je taj nadmeni "we know what's good for you, peasant" stav. Ako se desi da joj se obije o glavu, teško da će iko ikad priznati krivicu - kukumavčiće se o nezrelosti i ostrašćenosti mladih demokrata. Najiskrenije, mnogo mi je žao što taj film verovatno ipak nećemo gledati :(
Recommended Posts