Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to je to njoj je dozvoljeno da ne može da stoji na nogama jer joj je prevruće na 25 stepeni (zvanična izjava) a on ne može ni da se prehladi

Posted

A šta su tačno zaokružili, nije mi jasno? Mesto na kom bi trebalo da se nalazi nevidljiva bubica?

tywinfarben02_zps5408ff0b.jpg?download=1

earin-wireless-earbuds-5.jpg

Posted

Eto vidite taj deo uha boje kože - to je možda samo koža, a možda je i control chip koji su joj ugradile monstruozne leteće gljive sa Plutona. Znači 50%-50%, are we ready to take that chance?

Posted (edited)

srecom, tu je hrabra zena koja ce popraviti rodnu neravnopravnost, time sto joj je najvazniji kvalitet koji poseduje... prezime muza  :fantom:

Edited by Takeshi
Posted

srecom, tu je hrabra zena koja ce popraviti rodnu neravnopravnost, time sto joj je najvazniji kvalitet koji poseduje... prezime muza  :fantom:

Ako je sa druge strane The Donald onda je valjda najvažniji kvalitet protivkadndidata to što nije The Donald.

Posted

Ako je sa druge strane The Donald onda je valjda najvažniji kvalitet protivkadndidata to što nije The Donald.

I obratno.

Ima ono:

Why vote for Trump?

Not Hillary

Why vote for HIllary?

Not Trump.

Posted

"Why vote for Trump? - not Hillary" znaci da je toj osobi tramp manje los odnosno da je hilari vise dobra (dobra utoliko sto ce izbeci trampovu ekstralošost), prema tome ta recenica znaci "onaj ko misli da tramp bolji od hilari ce glasati za trampa a ne za hilari"

nastavivši obdaništno logiciranje...

na onoga koji ce glasati za hilari zato što je bolja se ne odnosi "glasaću za trampa jer je bolji od hilari" (u tvom formatu: Why vote for Trump? - Not Hillary)

na onoga koji ce glasati za trampa zato što je bolji se ne odnosi "glasaću za hilari jer je bolja od trampa" (...)

i time apsolutno ništa nismo saznali ni zaključili o tome ko je bolji, koliko je bolji, da li je iko uopšte bolji, da li su ovi izbori u bilo čemu drugačiji od bilo kojih drugih izbora itdsl

tako da je jedino smisleno pitanje ono sta odredjena osoba misli o tome ko je bolji, a u kontekstu ove diskusije te odredjene osobe jesmo mi koji ucestvujemo u njoj, pa te pitam - je l' tebi tramp stvarno bolji kandidat? ili jednostavno ne znas, ne mozes da odlucis ko je bolji.

pošto apsolutno nisi nikome dao do znanja da je hilari lošija nego što neko može da misli time što si rekao da će neko glasati za trampa ako mu je tramp bolji.

Posted (edited)

Zapravo, ovo jesu drugaciji izbori.

Oni koji su glasali za Busa 2000. i 2004. nisu nuzno glasali protiv Kerija. Oni koji su glasali za Kerija glasali su protiv Busa.1

Za Obamu se 2008. glasalo a ne protiv Mek Kejna.

Edited by Budja
Posted

Odlično je ovo

Ne znam zašto je odlično, novo nepotrebno svođenje na boy-girl dihotomiju. Žena iz te hipoteze bila bi katastrofalan kandidat, ni manje ni više nego što Trump danas jeste. Autor valjda  sugeriše da bi za takvu ženu svi rekli "vidi kakav kreten", a za The Donalda eto ne kažu zato što se svi poslušno klanjamo penisu.

Posted

Ne znam zašto je odlično, novo nepotrebno svođenje na boy-girl dihotomiju. Žena iz te hipoteze bila bi katastrofalan kandidat, ni manje ni više nego što Trump danas jeste. Autor valjda  sugeriše da bi za takvu ženu svi rekli "vidi kakav kreten", a za The Donalda eto ne kažu zato što se svi poslušno klanjamo penisu.

Zamisli kandidata koji sve vreme vice: mrze me jer sam musko.

To je taj nivo. Okreni Hilari na muskarca i delovace jednako groteskno.

Posted (edited)

poenta je da takva zena ne bi ni u ludilu dosla do kandidature za POTUS-a a kamoli do poslednje runde.

samo zamisli sredstva informisanja posle mutatis mutandis izjave: "I would date Ivan if he wasn't my son."

original:

I’ve said that if Ivanka weren’t my daughter, perhaps, I would be dating her.”

https://youtu.be/DP7yf8-Lk80

Edited by 3opge
Posted

poenta je da takva zena ne bi ni u ludilu dosla do kandidature za POTUS-a a kamoli do poslednje runde.

samo zamisli sredstva informisanja posle mutatis mutandis izjave: "I would date Ivan if he wasn't my son."

original:

I’ve said that if Ivanka weren’t my daughter, perhaps, I would be dating her.”

https://youtu.be/DP7yf8-Lk80

Ne mozes tako bukvalno prebcivati rodne uloge.

Kazem,  zamisli Hilarija kao muskarca: Zena bivsi predsednik koja ga je varala gde je stigla ukljucujuci i mlade stafere u Beloj Kuci, a u predsednickoj kampanji kuka kako ga mrze jer je muskarac.

• Create New...