Budja Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Naravno da Trump nije rasista, zaboga zapošljavao je čamuge da mu broje novce Knjiga iz 1991. "Apprentice" jase od 2000. ili tako nekako. Kako su to mediji, tako osetljivi, zaposlili 1 osvedocenog rasistu u vrlo popularnom reality shhow? Kako to da se u periodu 1991-2015 ta knjiga i Trampov rasisticki profil slabo pominje, a nekako vaskrsne u izbornoj kampanji? Kako je moguce da su Klintonovi bili ortaci sa 1 osvedocenim rasistom toliko da prisustvuju Trampovom vencanju nekoliko godina nakon stampanja knjige? Nisu znali da je rasista, ili ja tada bilo ok biti vidjen sa istim?
Eraserhead Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ma shvatio sam. Oni divljaci koji ako se pobune to ce sigurno biti neke "glavosece". Mi civilizovani zasluzujemo najbolje sto istorija ima da ponudi.
frn1782 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 A mislis da je demokratija recimo moguca u Srbiji? Ili treba da se pojavi neki Englez ili Francuz i kaze "Vi niste za demokratiju vec ste za to da vas neki Vucic jase doveka". Postedi me te patetike koja blage veze s mozgom nema. Rat u Siriji nije nikakva borba za demokratiju.
Weenie Pooh Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 A mislis da je demokratija recimo moguca u Srbiji? Ili treba da se pojavi neki Englez ili Francuz i kaze "Vi niste za demokratiju vec ste za to da vas neki Vucic jase doveka". Kad se takav pojavi odvedemo da da vidi Hram Sv. Save i on se odmah izvini, kaže nije razumeo, ipak je to nešto drugo. Posle za kaznu ide sa pijanim Dačićem na Kalemegdan da mu ovaj objašnjava kako se na turskom kaže "brdo".
3opge Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 “Imagine November 9, 2016. You wake up and there it is in the newspaper, Donald Trump has been elected president. He’s not going to institute martial law yet, he’s not going to abridge the first amendment just yet, he’s not going to seal the borders – he can’t do anything until January 20. This will be the beginning of a series of anni horobili that we’ve never seen.” Singer cites a recent obituary of a friend’s aunt, which concluded: “Died of complications of congestive heart failure and the 2016 presidential election.” Like her, he says, “I think that you’re going to see a lot of people who’ve been hanging on, letting go. I believe that. And a lot of them are going to be envied.”
Weenie Pooh Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Annus horribilis, Armagedon, Kali Yuga Kakvo će kružno tapšanje po ramenima da padne kad Baba ipak pobedi sa dva posto razlike.
Eraserhead Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Postedi me te patetike koja blage veze s mozgom nema. Rat u Siriji nije nikakva borba za demokratiju. Ovo je Sire od rata u Siriji. Ti si rekao da je demokratija nemoguca u islamskom svetu. Kad je Srbija poslednji put bila demokratska zemlja? Meni se cini nikada. Tunis je recimo demokratska zemlja iako je islamska. Islamski svet ima svoje posebnosti i demokratija koja bi se tamo razvila bi bila drugacija od one koju imamo u Evropi ali je potpuno netacno da taj deo sveta ima neki nedostatak koji bi ga sprecio da izgradi drzave koje su u nekoj formi demokratske. Uostalom vidimo da ima kapaciteta za pobunu protiv diktature. Ukoliko kada se takva neka energija pokrene treba joj pomoci a ne stati na stranu diktatora koji oce silom da je ugusi. Ukoliko se i stane na stranu diktatora onda to nece rezultirati vracanjem u ravnotezu vec nekakvim ekstremizmom. Tako su Ameri sjebali Iran. Tako Rusi sjebavaju Siriju.
borris_ Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Tunis je republika a ne islamska drzava. Iran je islamska drzava sa jednom formom demokratije kao uostalom i SA.
3opge Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Annus horribilis, Armagedon, Kali Yuga Kakvo će kružno tapšanje po ramenima da padne kad Baba ipak pobedi sa dva posto razlike. mozda i glasam za babu ako mi neko pruzi dutch rudder Rusi sjebavaju Siriju. :ziga: a Ameri demokratski Iran.
frn1782 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) @ Erejzer Procitaj opet moj post posto ocigledno nisi razumeo (mozda nemas kapacitet) i okani me se sa tim glupostima. Edited September 28, 2016 by frn1782
Eraserhead Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Rusi sjebavaju Siriju. :ziga: Naravno. kad se rascisti skrama od gledanja Sputnjika shvatices da je ovo sto rade u Siriji naravno samo razvaljivanje i ubijanje civila radi odbrane vlasti njihovog potrcka.
Meazza Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Naravno. kad se rascisti skrama od gledanja Sputnjika shvatices da je ovo sto rade u Siriji naravno samo razvaljivanje i ubijanje civila radi odbrane vlasti njihovog potrcka. Ko je najveci krivac sto se pojavio ISIS? Da pogadjam: Putin? I znaci ja gledam Sputnjika i pusim rusku propagandu? Ko nije s vama NATO fasistima taj je Putinovac? Edited September 28, 2016 by IndridCold
Weenie Pooh Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 mozda i glasam za babu ako mi neko pruzi dutch rudder Ali obavezno da slikaš telefonom zaokružen listić ekran i pokažeš našem čoveku ispred.
Eraserhead Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ko je najveci krivac sto se pojavio ISIS? Da pogadjam: Putin? I znaci ja gledam Sputnjika i pusim rusku propagandu? Ko nije s vama NATO fasistima taj je Putinovac? Snosi veliki deo krivice za uspon ISISa. ISIS dolazi iz nestanka drzave i osecaja ugrozenosti koji imaju Suniti. Ameri su sjebali Irak i paktirali sa Sitima koji su koristili svoju poziciju za ugnjetavanbje sunita. To je rezultiralo u ISISu. Isto tako teror Asada prema sunitima jaca ISIS. Posebno kada malo ko drugi nudi neku zastitu. I nemoj da se gadjamo terminima kao sto je "fasista" jer nije slucajno svakom evropskom fasizmu danas Rusija ili majka ili Meka.
Recommended Posts