Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da li je u momentu kad je bio djubre prema onoj zeni znao da je to zena ?

Covek je uber govno, a nisu daleko ni ti koji ga opravdavaju...

kojoj, rosie o donell? Većina amera i čak dosta žena se slaže sa onim što joj je rekao. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Blagosloveni smo tvojim prisustvom na forumu, MNE. Tako dubok uvid u stavove većine Amera, većine crnaca, većine latinosa... ovde niko nema.

Nisi prvi Trampoljubitelj ovde, ali si očigledno najupućeniji.

Posted

@irejzer ima pojednostavljeno viđenje media bias-a smatrajući da tako što imaš Trampove pristalice da pričaju equaly kao i Hilarine pristalice (što bi trebalo da se podrazumeva) onda nema bias-a. Ali bias se ogleda u tome da li će recimo CNN da forsira priču o Mis Univerzuma konstatno 24h posle debate ili će da se fokusira na pitanja poput trejda, ekonomije, isis-a i slično, da li će posle Hilari vs Bernie debate da prizna da je Bernie dobio ili će da hvali kako je Hilari odbranila sve napade na sebe i imala još pokoji zinger. Čak i pre debate kaže riba sa cnn-a koja je navodno neutralna jel se sećate kako je Hilari uvek izvlačila nešto novo protiv Bernija kao kada je rekla da je bio protiv auto bejlauta, kao to je bilo do jaja. Iako se na kraju ustanovilo da je auto bejlaut bio deo ogromnog vol strit bejlauta mediji su konstantno to prenosili sa debate, onda se ustanovilo da je to za Hilari bio bumerang jer ljudi nisu poverovali i Bernie je dobio Mičigen.

Posted

nisam 100% siguran da mu je to pravi account.

oficijalni account ima 900k pratilaca, ovaj iz tvita ima oko 8k

naravno da je lazni account, pravi Bruce verovatno zna kako se preziva.

Posted

Blagosloveni smo tvojim prisustvom na forumu, MNE. Tako dubok uvid u stavove većine Amera, većine crnaca, većine latinosa... ovde niko nema.

Nisi prvi Trampoljubitelj ovde, ali si očigledno najupućeniji.

isti si kao MSM, ja kažem da ih ima dosta i to možda 10-30% ti to odmah preokreneš da sam rekao da je većina

tako je i Tramp postao rasista i šta sve ne, onda je možda i Ben Carson autorasista ili kako se to već kaže pošto zdušno podržava Trampa 

Posted

isti si kao MSM, ja kažem da ih ima dosta i to možda 10-30% ti to odmah preokreneš da sam rekao da je većina

tako je i Tramp postao rasista i šta sve ne, onda je možda i Ben Carson autorasista ili kako se to već kaže pošto zdušno podržava Trampa 

To nista ne znaci .... pritom ne kazem da je rasista

btw. zato i Trump ima ovoliku podrsku zato sto je moderno da svakom kacis epitete "rasista", "sovinista" bez potrebe da to objasnis

Cak mislim da je sustinski Hilari verovatno veci rasista od Trumpa ali je Trump budala pa lupa gluposti a Hilari je istreniran populisticki politicar pa joj se samo ponekad omakne nesto sto lici na rasizam

Posted

Cak mislim da je sustinski Hilari verovatno veci rasista od Trumpa ali je Trump budala pa lupa gluposti a Hilari je istreniran populisticki politicar pa joj se samo ponekad omakne nesto sto lici na rasizam

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, it is probably a swan.

Posted (edited)

pa to je ona stvar da demokrate uvek pokušavaju svakog republikanca da prikažu kao rasistu, homofoba, protiv prava žena itd itd (što ne znači da ih nema dosta takvih) ali onda kada se stvarno pojavi takav teško ga je razlikovati jer je gomila ljudi u fazonu liberalni mejnstrim medijska propaganda. plus gomila tih ljudi gleda o rajlija i henitija. pogledajte rejtinge fox news-a najveći ikada, posećenost dradža koji je još desnije od fox newsa astronomska itd itd.

Edited by theanswer
Posted

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, it is probably a swan.

ceo tvoj opus na forumu se sastoji od linka, citata ili one liner-a ... bas je lepo biti u takvoj poziciji ali daj za promenu neko misljenje ili analizu ?

mogao bih i ja kao sto ti uglavnom radis da bacim jedan link i rezonujem da je time stvar resena .. samo sto ja ipak mislim da jedan link ne dokazuje nista

Posted

bolji je sa one liner-ima

kad krene o demokratskom islamu i borbi za slobodu meni se vec baca pegla

• Create New...