iDemo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Od kada sam video onog gmaza Adelsona noćas na konvenciji postao sam sve sumnjičaviji da pravih izbora faktički i nema. Duplo golo kako okreneš. Svet je ionako otišao u bestragiju, ovo će biti samo još jedan ekser u kovčegu. Iskreno, ja sam mislio da si ti mnogo realniji - i kao covek i kao komunista i da si ovo znao pre jedno xx godina. A ti jos sumnjash... Tebra, ovo su ozbiljne stvari i ozbiljne godine (koje ce - kao i sve druge - da pojebu skakavci - this way or another)...
bigvlada Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 vredela su hilari ona predavanja po volstritu, ima da zasipa reklamama do izbora. Potrošiš 145+ miliona dolara donacija da bi dobio posao koji je plaćen 400k godišnje.
iDemo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Potrošiš 145+ miliona dolara donacija da bi dobio posao koji je plaćen 400k godišnje. Nije bash sve u parama, ima nesto i u zlati a i "po glavi stanovnika"...
iDemo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Osim toga, prema procenama troskova i kupovne moci kod obaranja demokratske smene Milosevica - potroseno je "toliko koliko bi bilo potroseno da neko upumpa 2 milijarde doRla u US izbore"... Kazu - ne treba dokazivati da bi takav kandidat "imao prednost" nad drugima, citaj: glat dobio izbore... Znaci - to sto su oni sprzili na reklame je k'o za kiki-riki...
MNE Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Covece on ismeva nekoga ko je invalid. Nije tu nista izvuceno iz konteksta. Jednostavno je smrad. da li je u tom momentu znao da je taj novinar invalid
Weenie Pooh Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Potrošiš 145+ miliona dolara donacija da bi dobio posao koji je plaćen 400k godišnje. Nije bash sve u parama, ima nesto i u zlati a i "po glavi stanovnika"... Trump je paramedijski mogul, bogatstvo mu zavisi mahom od brand recognition. U tom smislu je cela ova bizarna i mučna kampanja za njega profitabilna ma kako na izborima prošao.
Roger Sanchez Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 da li je u tom momentu znao da je taj novinar invalid
braca Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 da li je u tom momentu znao da je taj novinar invalid Da li je u momentu kad je bio djubre prema onoj zeni znao da je to zena ? Covek je uber govno, a nisu daleko ni ti koji ga opravdavaju...
iDemo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Jos jedan dokaz da je babi sudjeno da postane prva zena predsednik USofA.
Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) nisam 100% siguran da mu je to pravi account. oficijalni account ima 900k pratilaca, ovaj iz tvita ima oko 8k Edited September 28, 2016 by Ravanelli
iDemo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Trump je paramedijski mogul, bogatstvo mu zavisi mahom od brand recognition. U tom smislu je cela ova bizarna i mučna kampanja za njega profitabilna ma kako na izborima prošao. Baba dobija da bude POTUS, on dobija besplatnu ili jeftinu reklamu - i svi srecni i zadovoljni... :)
Recommended Posts