Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Od kada sam video onog gmaza Adelsona noćas na konvenciji postao sam sve sumnjičaviji da pravih izbora faktički i nema.

Duplo golo kako okreneš. Svet je ionako otišao u bestragiju, ovo će biti samo još jedan ekser u kovčegu.

Iskreno, ja sam mislio da si ti mnogo realniji - i kao covek i kao komunista™ i da si ovo znao pre jedno xx godina. 

A ti jos sumnjash... Tebra, ovo su ozbiljne stvari i ozbiljne godine (koje ce - kao i sve druge - da pojebu skakavci - this way or another)... 

Posted

vredela su hilari ona predavanja po volstritu, ima da zasipa reklamama do izbora.

2enw95l.jpg

Potrošiš 145+ miliona dolara donacija da bi dobio posao koji je plaćen 400k godišnje. 

Posted

Potrošiš 145+ miliona dolara donacija da bi dobio posao koji je plaćen 400k godišnje. 

Nije bash sve u parama, ima nesto i u zlati a i "po glavi stanovnika"... 

Posted

Osim toga, prema procenama troskova™ i kupovne moci kod obaranja demokratske smene Milosevica - potroseno je "toliko koliko bi bilo potroseno da neko upumpa 2 milijarde doRla u US izbore"... Kazu - ne treba dokazivati da bi takav kandidat "imao prednost" nad drugima, citaj: glat dobio izbore... Znaci - to sto su oni sprzili na reklame je k'o za kiki-riki... 

Posted

Covece on ismeva nekoga ko je invalid. Nije tu nista izvuceno iz konteksta. Jednostavno je smrad.

da li je u tom momentu znao da je taj novinar invalid

Posted

Nije bash sve u parama, ima nesto i u zlati a i "po glavi stanovnika"... 

Trump je paramedijski mogul, bogatstvo mu zavisi mahom od brand recognition. U tom smislu je cela ova bizarna i mučna kampanja za njega profitabilna ma kako na izborima prošao.

Posted

the-time-he-called-black-people-lazy-pho

Posted

Da li je u momentu kad je bio djubre prema onoj zeni znao da je to zena ?

Covek je uber govno, a nisu daleko ni ti koji ga opravdavaju...

Posted

14449977_10157495048670425_8608943638560

Jos jedan dokaz da je babi sudjeno da postane prva zena predsednik USofA.

Posted (edited)

nisam 100% siguran da mu je to pravi account.

oficijalni account ima 900k pratilaca, ovaj iz tvita ima oko 8k

Edited by Ravanelli
Posted

Trump je paramedijski mogul, bogatstvo mu zavisi mahom od brand recognition. U tom smislu je cela ova bizarna i mučna kampanja za njega profitabilna ma kako na izborima prošao.

Baba™ dobija da bude POTUS, on dobija besplatnu ili jeftinu reklamu - i svi srecni i zadovoljni... :)

• Create New...