MayDay Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Jaooo, sad sam tek prebacila. Sve više liči na Jablana iz BB šoua.
MNE Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ako im je neka uteha, ja bih glasala za Hilari, ali samo zbog jedne stvari. Nekako saosećam sa ženom što ima posla sa osobom o koju se argumenti i artikulacija misli nisu ni očešali. Plus, pomalo očekujem da će se napali da smanjuje doživljaje liderima Balkana sa ovom retorikom sa kojom su otpočeli u poslednjih par godina. super još da se napali i Putin i da malo pošalju oružja i jedni i drugi (nešto kao ovo što rade po Siriji) i eto veselja
bradilko Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 super još da se napali i Putin i da malo pošalju oružja i jedni i drugi (nešto kao ovo što rade po Siriji) i eto veseljaajde mrs jebote dps.konje 1.o svemu serendas a ogrezao si u klijentelizam
James Marshall Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 pitanje je, zadnji put kad je bila u Sarajevu snajperisti pucali na nju, hteli da je ubiju ... pitanje je da li zeli da ponovi takvo strasno iskustvo. U Tuzli, aerodrom Dubrave. Godina 1996.
MNE Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 ajde mrs jebote dps.konje 1.o svemu serendas a ogrezao si u klijentelizam dps? Čekaj jesam li te dobro ukapirao ti si kao protiv dpsa i snsa a podržavaš klinKtone?! Klijentelizam? Znaš li šta to uopšte znači? :facepalm:
halloween Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 (edited) Nisam pratila, a i mrzi me da guglam, ali pretpostavljam da Anđelina Džoli i njen bračni drug imaju nekakav politički angažman u USA, pa se pitam nije li ovo razvođenje preko medija te orgije sa iluminatima za američki narod isto ono što nama rade preko Pinka i Palme plus, tj. posle izbora to više neće biti tema. Edited September 27, 2016 by halloween
dragance Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nisam pratila, a i mrzi me da guglam, ali pretpostavljam da Anđelina Džoli i njen bračni drug imaju nekakav politički angažman u USA, pa se pitam nije li ovo razvođenje preko medija te orgije sa iluminatima za američki narod isto ono što nama rade preko Pinka i Palme plus, tj. posle izbora to više neće biti tema. Ne. Holivud je posebna planeta i ovo bi bio ultra-mega-giga dogadjaj koji bi u medijima smenio i nuklerani holokaust.
MNE Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 https://www.facebook.com/theviewersview/videos/708466395969143/
Eraserhead Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 https://www.facebook.com/theviewersview/videos/708466395969143/ Kao da smo upravo sleteli sa druge planete pa nismo culi sta je pricao i o meksikancima i o muslimanima i o zenama. Mainstream media my ass.
MNE Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 i ova je isto sa druge planete https://www.youtube.com/watch?v=1zwVyicT34A očito ima i djelova manjina koji kapiraju zašto on priča to što priča...
Eraserhead Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Oduvek sam voleo te argumente koji se svode na nalazenje jedne osobe koja bi podrzala drugu stranu. Uostalom ovo je bilo na CNNu, so much for the mainstream media BS. Uzasno uzasno ljudsko bice.
MNE Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 ovo je uglavnom poizvlačeno iz konteksta, s tim što on stvarno jeste oštar na jeziku
Eraserhead Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Covece on ismeva nekoga ko je invalid. Nije tu nista izvuceno iz konteksta. Jednostavno je smrad.
Weenie Pooh Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 E, ali zato u kontekstu da je invalid autor teksta koji mu se nije svideo...
Recommended Posts