Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

China is totally powerful, and should totally go into North Korea.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Bibi is not a happy camper, believe me :cry:

Kakav tok svesti, jbt. Ne zna gde udara.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Zamislite, rekao je jednom da žene ne zaslužuju istu platu ako ne rade isti posao kao i muškarci. Kakav monstrum! 

Posted

Najgora debata koju sam gledao. I ocekivani kripl fajt :cry:

Posted

Nisam gledao pola debate, druga polovina cripple fight, ali bez gafova, cini mi se.

Posted

I ocekivani kripl fajt :cry:

+1

Ipak je HRC bila mnogo ubedljivija. Posle prvih par minuta kad ju je izuvao, počela je da ga navlači a on se sav pogubio i do kraja je nasumično bulaznio šta god mu padne na pamet.

Opet, kakvi su mu birači možda je ostavio i dobar utisak. Nemam pojma.

Posted

Hilari je užasan kandidat ali Tramp je debil jebiga, odbija da ga neko usmeri. Generički republikanski kandidat tipa Rubia bi je pojeo za doručak, ispljunuo, progutao, povratio.

Posted

ovo je bilo dosta mlako od Trampa, kontam da su iz njegove kampanje ukapirali da su već osvojili glasače koji se primaju na prštanje i da sad hoće da uzmu i malo onih umjerenijih neodlučnih pa su mu rekli da primiri malo, djeluje dosta neprirodno tako povučeno :D

Posted

ma gde je bio povučen, ne može ništa da pusti, normalan kandidat bi za birther rekao da je počela hilarina kampanja 08. i da on priznaje da je obama rođen u sad trenutno i počeo da priča o nečemu desetom. nije ovo intervju jbt. on hoće da bude u pravu a nije u pravu i onda se upucava.

Posted

Najviše se koprcao za rat u Iraku, što je valjda najnebitnija stavka. Šta, bio je flip-flopper dok ga je HRC zdušno podržavala? Big fucking deal.

Posted

Posle ovoga - sto kazu sladokusci - moze i topik da se zakljuca... 

Posted

Slusao sam Trumpa jednom i zvucao je kao ocvali seoski all american koji daje intervju za lokalni pickinovci gazette. Medjutim iz nekog razloga, glasacima ta kombinacija tuposti, gluposti i demagogije ocigledno ne smeta.

• Create New...