Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

- Over the last little while, I think I did a great job :lol:

- Just listen to what you've heard :Hail:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dobija ovo sad hilari, tramp se samo ukopava, umesto da kaže u jednoj rečenici i da nastavi ali ne može kad ima ego nenormalan

Posted

NYPD spokesperson ga je upravo demantovao na TW. Bas se upucava.

Posted

pa svaka njegova recenica je ili laz ili totalno prazno samohvalisanje i lupetanje

Posted

Trumpova nepismenos je zarazna. "I know Donald very praised... praiseworthy."

Posted

baba vec skuplja hakere za veliku bakljadu i napad na Rusiju

Posted

Very tough on cyber. It's a huge problem. The security aspect of cyber.

Posted (edited)

Intensify air strikes on the ISIS caliphate. Gde je sad onaj mudrac što priča da HRC neće u rat?

Ladno priča o dronovima i asasinacijama u odgovoru na pitanje o cyber-security, hvali se kako je krknula Bagdadija :isuse:

Edited by Weenie Pooh
Posted

pustio sam muziku i gledam face i govor tela bez tona. kazu neki pametni d to u stvari i odlucuje kod biraca

ne znam o cem pricaju al rekose da ce biti sest segmenata po 15 minuta, meni to ovako zasad. prvih 15 min hillari bolja ubedljivo, trump nervozan i trazio pogledom neke signale iz publike, drugi segment jaci i samopouzdaniji, hilari upadljivo izvestacenog osmeha, treci segment klintonova ozbiljnija i uverljivija, ova cetvrti dio su mi podjednaki i ne otkrivaju mnogo, evo sad predkraj Hilari opet samouverenija. ... Mislim da se ovim debatama ona moze dosta primaci trumpu.ali da on i dalje ima verovatno 5+ u odnosu na polove.

Posted

- Why is your judgment any different than Mrs. Clinton?

- Because I have much better judgment. Also, I have better temperament than her.

You was totally outta control, Sec. Clinton! :lol:

Posted

I prvi put da Howard Stern bude pomenut u predsednickim debatama :lol:

Posted

Dobro, jel' veća pretnja Nuclear ili Cyber? Odluči se više. 

Posted

Howard Dean: "Notice Trump sniffing all the time. Coke user?" :lol:

• Create New...