Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ko neki kviz izmedju uciteljice i njenog ucenika tinejdjera idiota.ako se bude nastavilo ovako uzece mu hilari bar 5%

ne znam jel mi se cinilo ili je rekao da je ona kriva za sve

Bernijev tim radi dobar wingman posao na TW.

Treći put za 40 min pominje svog pokojnog oca, WTF?

jeste tramp rekao da je hilari kriva za sve kao hahah forica

a i rekao je "it means I'm smart" kada mu je hilari šuknula da nije platio federalni porez nikada.

Treći put za 40 min pominje svog pokojnog oca, WTF?

pa rekli joj savetnici da mora da stvori taj emotional connection.

šteta što tramp ne može malo bolje da artikuliše ono šta hoće da kaže

slaba je hilari, zar ne?

Edited by theanswer

Kad pusti Hillary da prica ona deluje uvezbano i neubedljivo. Izgleda da njoj bolje stoji svadja.

hahah jebote užasan je,sve mu je ili terrible/disaster ili a tremendous/beautiful thing, na sve odgovara opštim mestima, ali dosta je jako kako ubacuje hilari u svaku temu

a kako je hilari skliznula iz african-americans u blacks

šteta što tramp ne može malo bolje da artikuliše ono šta hoće da kaže

slaba je hilari, zar ne?

hilari je konkretnija kako god da okreneš. a tramp ne može bolje jer ni nema šta bolje da artikuliše. jedino što iskusno radi je da naizmenično kvalitetno napada hilari a onda govori da se slaže sa njom po nekim pitanjima.

hilari je bila ubedljivija protiv sandersa nego ovo. znam da će mediji spinovati onaj deo o ekonomiji i slično ali taj njen lecture stil joj ne pomaže. jbt tramp je napada za superpredators, sa leva

hilari je bila ubedljivija protiv sandersa nego ovo. znam da će mediji spinovati onaj deo o ekonomiji i slično ali taj njen lecture stil joj ne pomaže. jbt tramp je napada za superpredators, sa leva

Zapravo ona sad zvuci dosta bolje nego protiv Berniea.

Kad pusti Hillary da prica ona deluje uvezbano i neubedljivo. Izgleda da njoj bolje stoji svadja.

Bolje joj stoji jer tu pažnja automatski ide na Trampa i njegove verbalne ejakulate. Slogan je trebalo da joj bude "Look Over There".