Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ko neki kviz izmedju uciteljice i njenog ucenika tinejdjera idiota.ako se bude nastavilo ovako uzece mu hilari bar 5%

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ne znam jel mi se cinilo ili je rekao da je ona kriva za sve

Posted

Bernijev tim radi dobar wingman posao na TW.

Posted

Treći put za 40 min pominje svog pokojnog oca, WTF?

Posted

jeste tramp rekao da je hilari kriva za sve kao hahah forica

a i rekao je "it means I'm smart" kada mu je hilari šuknula da nije platio federalni porez nikada.

Posted

Treći put za 40 min pominje svog pokojnog oca, WTF?

pa rekli joj savetnici da mora da stvori taj emotional connection.

Posted (edited)

šteta što tramp ne može malo bolje da artikuliše ono šta hoće da kaže

slaba je hilari, zar ne?

Edited by theanswer
Posted

Kad pusti Hillary da prica ona deluje uvezbano i neubedljivo. Izgleda da njoj bolje stoji svadja.

Posted

hahah jebote užasan je,sve mu je ili terrible/disaster ili a tremendous/beautiful thing, na sve odgovara opštim mestima, ali dosta je jako kako ubacuje hilari u svaku temu

a kako je hilari skliznula iz african-americans u blacks

Posted

šteta što tramp ne može malo bolje da artikuliše ono šta hoće da kaže

slaba je hilari, zar ne?

hilari je konkretnija kako god da okreneš. a tramp ne može bolje jer ni nema šta bolje da artikuliše. jedino što iskusno radi je da naizmenično kvalitetno napada hilari a onda govori da se slaže sa njom po nekim pitanjima.

Posted

hilari je bila ubedljivija protiv sandersa nego ovo. znam da će mediji spinovati onaj deo o ekonomiji i slično ali taj njen lecture stil joj ne pomaže. jbt tramp je napada za superpredators, sa leva

Posted

hilari je bila ubedljivija protiv sandersa nego ovo. znam da će mediji spinovati onaj deo o ekonomiji i slično ali taj njen lecture stil joj ne pomaže. jbt tramp je napada za superpredators, sa leva

Zapravo ona sad zvuci dosta bolje nego protiv Berniea.

Posted

Kad pusti Hillary da prica ona deluje uvezbano i neubedljivo. Izgleda da njoj bolje stoji svadja.

Bolje joj stoji jer tu pažnja automatski ide na Trampa i njegove verbalne ejakulate. Slogan je trebalo da joj bude "Look Over There".

• Create New...