Eraserhead Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 gori zbog čega?! Ajde opet radi diskusije mada mislim da je taj scenario u prilicnoj meri nemoguc. Jedino sto Srbiju (a i CG) sprecava od toga da potone u potpunu populisticku diktaturu je to sto postoji ta neka MZ koja visi kao mac nad glavom Vucicu. Ona ce ga i smeniti kad dodje vreme bas kao sto je i Tadica pustila niz vodu u jednom trenutku. Ukoliko taj neki domaci diktator bude u rukama Putina onda kada i shvatite da nema dobrih diktatora i da je vreme da se grade institucije dobicete prvo razne Nemcove, Politkovskaje itd. Opoziciju koja sedi po zatvorima, a na kraju ako zatreba i: Neki su se razmazili pa su zaboravili kako je za vreme Milosevica policija mlatila i hapsila. Razne ibarske i Curuvije.
marv Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Zato sto je ona stavila u prvi red vlasnika Dallas Mavsa, koji je saradjivao sa njim pri autobiografiji, a od tada je Bart Simpson za njegov Side-show Bob. Taj ga proziva da nije milijarder i da je varalica, i najvise je do sada uspeo da ga iznervira. Prema leakovima to ce biti strategija Hilari veceras, da pokusa da ga iznervira pa da bukne plamen - dok on u stvari pokusava da bude calm and presidential. Bice ovo spektakl. mislis da ga nervira samo prisustvom cubana ili da i ona tvrdi da drumpf nije milijarder? ako je ovo drugo to bi bio pun pogodak, cak bi mogla celo vece da govori samo o tome jer ga to ubija. neko ko milijardu puta ponavlja da je milijarder meni je vise nego sumnjivo, a i njegova faca kada ga pitaju slicna pitanja koliko je stvarno tezak ili da li je propali biznismen - priceless
theanswer Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Kjuban je lik koji voli da je u centru pažnje koliko i Tramp. Čitav ovaj proces igra ulogu nekoga kome je u stvari krivo što se sam nije kandidovao, do pre kampanje je u stvari bio kul sa Trampom. Mislim da je draganče pobrkao njega i lika koji je sa Trampom pisao Art of a deal.
marv Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Kjuban je lik koji voli da je u centru pažnje koliko i Tramp. Čitav ovaj proces igra ulogu nekoga kome je u stvari krivo što se sam nije kandidovao, do pre kampanje je u stvari bio kul sa Trampom. Mislim da je draganče pobrkao njega i lika koji je sa Trampom pisao Art of a deal. ne verujem da ih je pobrkao jer i cuban je rekao da sumnja da je drumpf milijarder i valjda da to moze i da dokaze
James Marshall Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Ako postoji faca iritantna poput Trampove, to je onda Kjubanova faca.
theanswer Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Piše da je sarađivao sa njim na autobiografiji, nemam taj podatak. DRuga stvar, Tramp jeste milijarder, pitanje je koliki je milijarder.
theanswer Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 (edited) kuban je kul lik tho nikad ga nisam gotivio iako mi je dalas uvek bio simpa ekipa Edited September 26, 2016 by theanswer
James Marshall Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Na tekmama se ponašao kao neopjevana seljačina. Ne znam kakav je sad, je li se malo smirio, ali sam se divio protivničkim igračima kako ga nikad niko nije nabo pesnicom.
189- Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 i mene je mnogo nervirao ali posle sam poslusao nekoliko njegovih intervjua i izgleda kao dosta normalan lik
theanswer Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Na tekmama se ponašao kao neopjevana seljačina. Ne znam kakav je sad, je li se malo smirio, ali sam se divio protivničkim igračima kako ga nikad niko nije nabo pesnicom. Uvek je bio outspoken, znao je ponekad nešto dobro da kaže što ostali ne smeju ali i da odvali neviđene gluposti.
iDemo Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 ima nekih zanimljivih, npr Albanija.. Jedino ne mogu da procenim da li ljudi više glasaju po principu "mrzim Hilari" ili "baš bih voleo klovna na čelu Amerike". Naravno, ne računajući one koji su iskreno za Trampa. edit: evo linka duel divova. no, takve kandidate i zaslužuju i nisu za bolje Moj kandidat ne moze da izgubi, u svakom slucaju...
MayDay Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 (edited) Tu sam, na poziciji. Donald sa plavom kravatom, a Hilari u crvenom kompletu. :D Edited September 27, 2016 by MayDay
Recommended Posts