Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Putin im je uzeo 5-10% teritorije a ostatak će bespovratno u NATO i u EU. Čak je i Lukašenko u celoj ovoj priči na strani Ukrajine. Maestralno odigrano iz Kremlja, nema šta...izgubili su oni dugoročno i Belorusiju a ne samo Ukrajinu

složen je položaj ukrajine i belorusije.drugačije mnogo nego položaj neke madžarske ili rvatske ili serbije.da li to možeš razumeti?ne važe ista pravila za ukrajinu i za češku? ima li to na fakultetu za politićke nauke?

jebote..

a zašta ti navijaš?

za manje zlo ili samo veruješ kao što veruju u bibliju?

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

složen je položaj ukrajine i belorusije.drugačije mnogo nego položaj neke madžarske ili rvatske ili serbije.da li to možeš razumeti?ne važe ista pravila za ukrajinu i za češku? ima li to na fakultetu za politićke nauke?

jebote..

a zašta ti navijaš?

za manje zlo ili samo veruješ kao što veruju u bibliju?

Hoćeš da kažeš da Putin ima pravo veta i da može kad hoće da zaustavi ove zemlje da suvereno i demokratski odlučuju o svojoj sudbini...Rusija ima nuklearno oružje, ja zaista ne verujem kako je plan ikog da ratuje sa Rusijom. Mogu oni da postavljaju štitove koliko hoće, uvek će neka raketa da se probije u recimo Njujork ili Vašington...

Edited by Tutankamon
Posted

baš i nisam propustio.gde si ti video da dižem u nebesa putina?

Dobro, znaci slazes se?

Da se razumemo, uopste ne mislim da Milo treba ili ne treba da ide; ne zivim u Crnoj Gori, nemam nikakve veze s njima i zabole me za njihova unutrasnja pitanja. Sasvim je moguce da bi bilo i gore bez njega. Iskoristio sam taj primer iskljucivo da ilustrujem Eraserovo licemerje gde na jednoj strani (tamo gde zaista ima skin in the game) staje uz mafijasa i ratnog zlocinca koji namesta izbore svim sredstvima, a na drugim mestima poziva na svrgavanje diktatora po cenu najgore apokalipse.

Ja uopste ne mislim kako diktatore treba skidati svim sredstvima ali kada dodje do toga da se brane od pobune ubijajuci stotine ili hiljade onda ne treba biti na njihovoj strani. Znaci ne mislim da treba skidati silom ni Alajtolaha ni Saude ali ako im brutalna sila ostane jedini izbor da se odrze na vlasti treba im reci cao.

Posted (edited)

Ja uopste ne mislim kako diktatore treba skidati svim sredstvima ali kada dodje do toga da se brane od pobune ubijajuci stotine ili hiljade onda ne treba biti na njihovoj strani. Znaci ne mislim da treba skidati silom ni Alajtolaha ni Saude ali ako im brutalna sila ostane jedini izbor da se odrze na vlasti treba im reci cao.

Znaci uopste ne treba gledati ko je na suprotnoj strani? Da li su to nacisti, radikalni islamisti, glavosece, genocidni vandali - samo da ne bude diktator?

Edited by IndridCold
Posted

Da se razumemo, uopste ne mislim da Milo treba ili ne treba da ide; ne zivim u Crnoj Gori, nemam nikakve veze s njima i zabole me za njihova unutrasnja pitanja. Sasvim je moguce da bi bilo i gore bez njega. Iskoristio sam taj primer iskljucivo da ilustrujem Eraserovo licemerje gde na jednoj strani (tamo gde zaista ima skin in the game) staje uz mafijasa i ratnog zlocinca koji namesta izbore svim sredstvima, a na drugim mestima poziva na svrgavanje diktatora po cenu najgore apokalipse.

kako te ne zanima mne kao susjetka srbije?

pa ako ode milo smanjiće se i kriminal u regionu,onaj krupni kriminal,ne vidljivi tj sitni.jedno leglo manje.

a ta "podrška" milu iz srbije je nešto najsramnije što rade ti tzv nezavisni intelektualci ili ta kao proevropska elita srbije.verovatno je ličan interes u pitanju.od stančića u budvi,dvomesečnih letovanja,krupnog biznisa,honorara,profesura i sl.

čuš da li će biti bolje kad ode milo sa vlasti?pa onda ne treba menjati nikad jebenu vlast,treba uvek da vlada neki tito,gadafi,čaušesku,honeker ili putin.ne važi za usa ili francusku.

ili najbolji primer je sloba milošević.baš je bilo lepo živeti pod njim.

Posted

kako te ne zanima mne kao susjetka srbije?

Zanima me koliko i Bugarska.

Posted

Hoćeš da kažeš da Putin ima pravo veta i da može kad hoće da zaustavi ove zemlje da suvereno i demokratski odlučuju o svojoj sudbini...Rusija ima nuklearno oružje, ja zaista ne verujem kako je plan ikog da ratuje sa Rusijom. Mogu oni da postavljaju štitove koliko hoće, uvek će neka raketa da se probije u recimo Njujork ili Vašington...

o čemu pričamo ovde? o komšijskim svađama.pitaj granađanje,kubance,ćileance i slične..

ne pričamo ovde o pravici ili krivici.politika nije jebeno međunarodno pravo.

budi dosledan pa kritikuj ili podržavaj ne samo praznim floskulama sa ne znam kakvih letnjih seminara ili predavanja.

i kakve crne rakete i ratovi.mani me tih ludačkih planova i zloupotrebe balističkih raketa

Posted

Ja iskreno ne razumem o čemu ti ovde pišeš

Posted

Hoćeš da kažeš da Putin ima pravo veta i da može kad hoće da zaustavi ove zemlje da suvereno i demokratski odlučuju o svojoj sudbini...

Nema formalno, ali ima faktički. Isto kao što USA može nametnuti pravila ponašanja svojim susedima(i mnogim drugima) na ovaj ili onaj način, Kina svojima itd, u zavisnosti od trenutne moći.

Life is a bitch.

Posted

nuklearni konflikt ne mora u startu biti all-out, može to biti samo "isprobavanje snaga" slabijim bojevim glavama kratkog dometa, recimo ameri da dobacuju tu do krima a rusi do rumuna bugara i slično, u tom slučaju protivraketni štit itekako nosi prevagu

Posted

Nema formalno, ali ima faktički. Isto kao što USA može nametnuti pravila ponašanja svojim susedima(i mnogim drugima) na ovaj ili onaj način, Kina svojima itd, u zavisnosti od trenutne moći.

Life is a bitch.

Indeed. Onda nema ljutis.

cc860f4e3f1131163cebc1fdf4851777_400x400

Nego da se vratimo na temu. Prilicno dobra reklma Hillary. Trump je jednostavno uzasna, odvratna osoba:

Posted

Ovo sa kg djevojčica, djeovajaka, žena je najjadnije što su izvaliili dosad. Tuga koji sraz.

Posted (edited)

Trampovi komentari o ženama generalno su dobra municija, nema razloga da se ne iskoriste.

Edited by Prospero
  • Create New...