Meazza Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Milo nije diktator Ne bih te vise zadrzavao.
Lezilebovich Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Citiram tebe ali ste nevidjeno nedokazani. U sustini imate tu na vlasti likove taman kakve zasluzujete. Ti i bolje nego sto zasluzujes. sasvim će biti legitimno da neko i tebi ovo kaže posle novembarskih izbora i moraćeš da klimneš glavom i kažeš da "ja zaslužujem trampa, nisam za bolje"
Meazza Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Milo je ne samo diktator, vec i ratni zlocinac i mafijas. A ovaj covek je besramni trol.
Eraserhead Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Ne bih te vise zadrzavao. A da zaboravio sam MilE nije diktator, MilO jeste. Pardon. Ili kad smo vec kod toga ko sve nije diktator. Evo recimo Putin nije. A nije ni ratni zlocinac ni mafijas. sasvim će biti legitimno da neko i tebi ovo kaže posle novembarskih izbora i moraćeš da klimneš glavom i kažeš da "ja zaslužujem trampa, nisam za bolje" Vidis nece jer ja za takve likove nikad nisam bio. Edited September 25, 2016 by Eraserhead
bradilko Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Pazi nisam uvek ali kad imas rasistickog autoritarnog ludaka kao opciju za najmocbnijeg coveka na svetu onda nije tesko biti na pravoj strani. Milo nije diktator, ne ubija neistomisljenike i sto je najvaznije nije napravio gradjanski rat u svojoj zemlji. Kad vec spominjes shameless onda se ovakva poredjenja mogu bas u ovu kategoriju svrstati. gorljivo navijaš za hilari kao da ne veruješ u institucije.nije ni hilari baš bezopasna.ta je spremna na sve a bez ikakve ideje osim narafski da vlada.biće to pretužna i opasna dva mandata porodice klinton.a milo jeste diktator.učestvovao je dobrovoljno u građanskom ratu u sfrjot a i ovde ga provocira i vlada tako što smiruje strasti koje je sam izazvao. a tek što krade takav se još nije rodio na balkanu.a i ubije poneko "smetalo"npr.mnogo visokih policajaca je ubijeno,novinara i političara prebijeno..mne je pre svega država ogrezla u kriminalu i korupciji i tamo je vodi milo i njegova ekipa
dragance Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) A nije ni Čobe. Edit: za Miru već nisam siguran. Edited September 25, 2016 by dragance
Eraserhead Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) gorljivo navijaš za hilari kao da ne veruješ u institucije.nije ni hilari baš bezopasna.ta je spremna na sve a bez ikakve ideje osim narafski da vlada.biće to pretužna i opasna dva mandata porodice klinton. Naravno da nije bezopasna ali je manje opasna od ovog psihopate. a milo jeste diktator.učestvovao je dobrovoljno u građanskom ratu u sfrjot a i ovde ga provocira i vlada tako što smiruje strasti koje je sam izazvao. a tek što krade takav se još nije rodio na balkanu.a i ubije poneko "smetalo"npr.mnogo visokih policajaca je ubijeno,novinara i političara prebijeno..mne je pre svega država ogrezla u kriminalu i korupciji i tamo je vodi milo i njegova ekipa Ja i ti se slazemo da Milo nije dobar i da treba da ide. Ono gde se ne slazemo i sto je razlog zasto vi nikada necete moci da ga skinete je to sto vi ne umete da budete realni kad je on u pitanju. Recimo ako izmemo index korupcije koji pravi TI. Kada se gledaju bivse SFRJ republike redosled je Slovenija (60) -> Hrvatska (51) -> CG (44) -> Makedonija (42) -> Srbija (40) -> BH (38) -> Kosovo (33). Slicno je i sa GDPom i drugim pokazateljima. Manje Vojvode i Meda a vise druge opozicije i Milu dolazi kraj. Nego reci ti meni da li je i Putin korumpirani, kriminalizovani diktator koji svako malo ubije poneko smetalo i treba da ide? Edited September 25, 2016 by Eraserhead
Tutankamon Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 ako baba dobije amerika će nastaviti da čačka oko rusije i izaziva narandžaste revolucije, putin i još par njih iz vrha koče ruski odgovor ali radikalna struja je sve jača i pitanje je kada će prevagnuti i odgovoriti amerima na malo žustriji način od ovoga u siriji a to može da eskalira mnogo brže nego što ljudi misle sa trampom bar nećemo imati takvih problema a šta će da radi sa meksikancima i liliputancima o tome nek se oni misle Putin je ta radikalna struja, nakon Ukrajine i Sirije i ubistva Nemcova je valjda to svima jasno
Miralem Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Nego reci ti meni da li je i Putin korumpirani, kriminalizovani diktator koji svako malo ubije poneko smetalo i treba da ide? a hitler? ajde malo o njemu da pricamo!
Prospero Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Ako i zanemarimo da je problem Ukrajine sebi na vrat navukao i usput Ukrajinu na duze staze izgubio sam Putin uopste mi nije jasno odakle tolika ubedjenost da ce Tramp i on imati nekakve dobre odnose. Trump je osoba bez ikakve koherentne politike koja je 100 puta do sad flip-flopovala po mnogim pitanjima pa i tom da je bio do juce dobar sa Clintonovima a sada je protivnik. Uz to radi se o coveku koji sve shvata licno pa ce tako licno posmatrati i medjunarodne odnose. Kad je s nekim dobar i diplomatski odnos ce biti dobar, kada iz nekog XY razloga ti odnosi nestanu nestace i diplomatski odnosi. Uz to ne radi se samo o Putinu koji je takodje vec duze u svojoj suludoj fazi. Radi se o gomili drugih likova sa sifrom u medicinskom kartonu poput Kim Dzong Una, Asada, pa sada i Duertea. Sa bilo kojim od njih moze da pukne tikbva i to prilicno opasno. Uz to Trump ce svojim antiislamizmom pogorsati situaciju sa ISISom. Talas antiislamizma koji ce doci sa njim a nemoj misliti da se stav Amerike nece reflektovati na Evropu ce gurnuti muslimane u ilegalu i dovesti do skoka njihovog straha i radikalizacije. Kao i obicno iza tih prica o "cvrstoj ruci" na koje se ljudi loze se krije nedostatak razumevanja za to da muslimane ne smemo gurnuti od sebe i odustati od osnovnog postulata razvijenog sveta, otvorenog drustva. Konacno Trumpova autoritarnost preti da ugrozi institucije u najmocnijoj zemlji na svetu. Neko ce reci da su te institucije gradjene 250 godina i da ne moze jedan Trump da ih unisti, ali ja se ne bih usudio da idem tim putem i reskiramo da Tramp krene to rastakanje institucija kako bi ih sutra neko jos gori dokrajcio. Mnogo je to moci za jednog coveka. Tako da, da Hilari i Putin ce nastaviti da navlace konopac ali mislim da je to daleko bolje nego imati jednog neuracunljivog, autoritarnog, psihopatu kao najmocnijeg coveka na svetu. I na kraju nekako kada mi god neko iz Srbije kaze kako se nada da ce Tramp postati predsednik ja se setim da oni ne mogu da glasaju za Trampa a da ja mogu za recimo Seselja. U suštini +1 na sve ovo o Trampu.
MNE Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Ako i zanemarimo da je problem Ukrajine sebi na vrat navukao i usput Ukrajinu na duze staze izgubio sam Putin uopste mi nije jasno odakle tolika ubedjenost da ce Tramp i on imati nekakve dobre odnose. Trump je osoba bez ikakve koherentne politike koja je 100 puta do sad flip-flopovala po mnogim pitanjima pa i tom da je bio do juce dobar sa Clintonovima a sada je protivnik. Uz to radi se o coveku koji sve shvata licno pa ce tako licno posmatrati i medjunarodne odnose. Kad je s nekim dobar i diplomatski odnos ce biti dobar, kada iz nekog XY razloga ti odnosi nestanu nestace i diplomatski odnosi. Uz to ne radi se samo o Putinu koji je takodje vec duze u svojoj suludoj fazi. Radi se o gomili drugih likova sa sifrom u medicinskom kartonu poput Kim Dzong Una, Asada, pa sada i Duertea. Sa bilo kojim od njih moze da pukne tikbva i to prilicno opasno. Uz to Trump ce svojim antiislamizmom pogorsati situaciju sa ISISom. Talas antiislamizma koji ce doci sa njim a nemoj misliti da se stav Amerike nece reflektovati na Evropu ce gurnuti muslimane u ilegalu i dovesti do skoka njihovog straha i radikalizacije. Kao i obicno iza tih prica o "cvrstoj ruci" na koje se ljudi loze se krije nedostatak razumevanja za to da muslimane ne smemo gurnuti od sebe i odustati od osnovnog postulata razvijenog sveta, otvorenog drustva. Konacno Trumpova autoritarnost preti da ugrozi institucije u najmocnijoj zemlji na svetu. Neko ce reci da su te institucije gradjene 250 godina i da ne moze jedan Trump da ih unisti, ali ja se ne bih usudio da idem tim putem i reskiramo da Tramp krene to rastakanje institucija kako bi ih sutra neko jos gori dokrajcio. Mnogo je to moci za jednog coveka. Tako da, da Hilari i Putin ce nastaviti da navlace konopac ali mislim da je to daleko bolje nego imati jednog neuracunljivog, autoritarnog, psihopatu kao najmocnijeg coveka na svetu. I na kraju nekako kada mi god neko iz Srbije kaze kako se nada da ce Tramp postati predsednik ja se setim da oni ne mogu da glasaju za Trampa a da ja mogu za recimo Seselja. auh... ako pogoršavanje odnosa sa ISISom smatraš za lošu stvar onda nema potrebe da ti odgovaram na ostalo Putin je ta radikalna struja, nakon Ukrajine i Sirije i ubistva Nemcova je valjda to svima jasno U stvari je potpuno suprotno, da nije bilo njega bilo bi daleko gore i po okolinu Rusije ako ne i šire. Edited September 25, 2016 by MNE
Takeshi Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 jaka debata u najavi: Gennifer Flowers, a former model who had an extramarital sexual encounter with Bill Clinton in the 1980s, has reportedly accepted an invitation to sit in the front row during Hillary Clinton’s presidential debate with Donald Trump on Monday night.
Recommended Posts