Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

klintonka će samo nastaviti njegovu politiku, generalno oboje su samo PRovi njihovih "savjetnika" iz establišmenta, dobiju na papiru šta treba da pročitaju i to je to

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čekaj, ti smatraš da je Tramp bliži Bušu, Čejniju, Pauelu, Rajsovoj od Klintonove?

Pa ne bi se ni ti sam brecao toliko od ovih izbora da znaš sa sigurnošću da će Tramp biti isti.

Former President George H.W. Bush said Monday that he will vote for Hillary Clinton in November, according to sources close to the 41st President

:fantom:

Posted

nakon sto je tvrdio da tramp nema sanse da udje ni u uzi izbor republikanskih kandidata, nejt silver sada gura tramparu  :fantom:

Nate Silver gives Trump his best odds of winning to date

Statistician and data expert Nate Silver on Tuesday gave Donald Trump a 44.5 percent chance of winning the general election — the GOP presidential nominee's highest odds to date.

According to the RealClearPolitics average of polls, the Democratic nominee has just a 1.1-point lead over her Republican rival, 45 to 43.9 percent.

Posted

Silver trpi heat sada sa leva jer njegov model ubedljivo najviše daje šansi Trampu od svih sličnih modela. Trenutno ga ceni na nekih 42% kako u polls only koji uzima u obzir adjusted polls tako i polls plus koji ubacuje dodatne faktore kao ekonomske pokazatelje. Danas zanimljivo sa tim ide i članak u Politiku kako Jelen pomaže Klintonki da izbegne metak tako što ne menja interest rate. U poređenju sa NYT modelom Silver daje gotovo 20% više šansi Trampu i ima ga trenutno kao blagi favorit u nekim battlegrounds dovoljno za 266 EV.

Posted

sad gledam povezanu vest kako je silver pre deset dana na zatvorenom sastanku republikanskim donatorima objasnjavao situaciju.

tip je prepricao predavanje u tvitu:

Remember it's entirely consistent to say 1. Polls have tightened. 2. Clinton still leads. 3. Trump can win. 4. Clinton probably will win.
Posted

sad gledam povezanu vest kako je silver pre deset dana na zatvorenom sastanku republikanskim donatorima objasnjavao situaciju.

tip je prepricao predavanje u tvitu:

To je u stvari Silver prepričao tvit svog saradnika na tom predavanju, al ne menja bitno stvari.

U suštini bi trka bila tossup u ovom trenutku da Trampu ne treba jedna plava država pride. Ne bi bilo nemoguće zamisliti da može da dobije sve ove ostale uključujući OH i FL. Pobediti pak u FL, NV i NC i još pride jednoj državi tipa PA ili CO će već morati da izazove pomeranje trke za još koji procenat nacionalno u korist Trampa. Ne vidim kako će to da se desi ako ne bude nekog ogromnog skandala. Mislim da je Tramp imao peak na onim brojkama posle 11.9.

Nego, evo gori Šarlot drugi dan zaredom. U vezi sa onom pričom kako je samo Čikago problem.

Posted

Ma bice to sve do jaja, koga god da narodi u Amerikama demokratski izaberu za svog predsednika, a na sledece 4 godine...

Do jaja... 

Posted

Ne znam što ste se ostrvili na onaj celebrity ad, meni je sasvim dovoljno meta da ne bude previše ljigav. Mada ne prepoznajem jedno 90% njih :(

Posted

jebo izbore, jel ne vidite kako se raspala dzulijen mur :(

Posted

jebo izbore, jel ne vidite kako se raspala dzulijen mur :(

56 godina, tebra, malo li je?? 

Posted

Imao sam prekjuce kracu diskusiju sa zabrinutim modernim ljudima, gde sam pitao za sta se tacno glasa kad se glasa za hilari. Ne tramp, ne sta je alternativa, nego za sta se glasa. Najdalje se dobacilo do seta vrednosti koji donosi prevagu. Kako se protivljenje gej braku before it was cool, bombardovanje zemalja levo i desno itsl. uklapa u set vrednosti je uglavnom ostalo nepoznato. Vec znamo da ce reci i uraditi sve sto treba da je izaberu, pa koja je onda garancija da sama nece graditi zid ako to bude oportuno. Demokratska evropa gradi zid, pa sto ne bi i demokratska amerika. Vec duze me fascinira obrt u kojem puskoljupci i ostali kauboji idu okolo i pricaju kako Rus™ nije los, a ovi sa vaznim setom vrednosti upiru prstom u zle ruse kad su uhvaceni u svinjariji.

Posted

bira se manje zlo.kao da je to neuobicajeno i novo.

tesko da iko ima iluzije o hilari klinton.imali su bilija 8 godina i nju kao senatorku i sekretarku..

kampanja joj se i zasniva na nacelu 'bolje ja nego onaj komunista berni ili sad ovaj ludi milijunas'

Posted

Imao sam prekjuce kracu diskusiju sa zabrinutim modernim ljudima, gde sam pitao za sta se tacno glasa kad se glasa za hilari. Ne tramp, ne sta je alternativa, nego za sta se glasa. Najdalje se dobacilo do seta vrednosti koji donosi prevagu. Kako se protivljenje gej braku before it was cool, bombardovanje zemalja levo i desno itsl. uklapa u set vrednosti je uglavnom ostalo nepoznato. Vec znamo da ce reci i uraditi sve sto treba da je izaberu, pa koja je onda garancija da sama nece graditi zid ako to bude oportuno. Demokratska evropa gradi zid, pa sto ne bi i demokratska amerika. Vec duze me fascinira obrt u kojem puskoljupci i ostali kauboji idu okolo i pricaju kako Rus™ nije los, a ovi sa vaznim setom vrednosti upiru prstom u zle ruse kad su uhvaceni u svinjariji.

To je zato sto su puskoljupci ljubitelji autoritarnih budala i "jakih lidera" pa im se Putin uklapa u taj ideal. Plus su skloniji ruskom metodu resavanja problema uz iskrcavanje tona bombi nego nekakvoj diplomatiji koja je za mlakonje. Plus treba pljuvati Obamu svuda i na svakom koraku nezavisno od toga da li preduzima nesto kao u Libiji ili ne preduzima nista kao u Siriji.

Posted (edited)

Treba pljuvati Obamu, juče lik ispred kordona neki public defender kaže DT je kandidat za predsednika, zaboravio čovek ko je predsednik 8god

Edited by theanswer
  • Create New...