Ariel Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 au al su svi ovde supermozgovi adamantitski zaštićeni od očaravajuće magije simulakruma, svaka čast. njuz fleš: to što su ovde većinom neki samoproklamovani smartes cinici ne znači da ljudi van ovog foruma, a naročito u USA, u velikoj većini ne odlepljuju na slavne glumce i podložniji su ovakvim porukama nego što i sami misle. ovo je veoma pametno napravljeno baš tako da gađa onog drugog prosečnog džoa i džejn, koji nisu trampovi glasači jer su u principu neki fin, normalan svet, ali im je hilari odbojna i predstavlja kontinuitet establišmenta i sve ono o čemu razglabamo ovde...dakle, nije to glup svet, nego prosečan svet, uglavnom mlađi svet, i sve što im treba je malo podgurkivanja da izađu na birališta. ne može da škodi kada to kaže robert dauni jr i kada je začinjeno s malo forice. a ta fora na kraju je sasvim okej, jer usmerena je pre svega na klince, koji mahom imaju veći problem s hilari i sa izlaskom na glasanje. spot je 4 od 5 mogućih.
Dr Arslanagić Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 koga realno zabole za Holivud? agitprop demokrata već 25 godina, ništa novo.
dillinger Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) au al su svi ovde supermozgovi adamantitski zaštićeni od očaravajuće magije simulakruma, svaka čast. njuz fleš: to što su ovde većinom neki samoproklamovani smartes cinici ne znači da ljudi van ovog foruma, a naročito u USA, u velikoj većini ne odlepljuju na slavne glumce i podložniji su ovakvim porukama nego što i sami misle. ovo je veoma pametno napravljeno baš tako da gađa onog drugog prosečnog džoa i džejn, koji nisu trampovi glasači jer su u principu neki fin, normalan svet, ali im je hilari odbojna i predstavlja kontinuitet establišmenta i sve ono o čemu razglabamo ovde...dakle, nije to glup svet, nego prosečan svet, uglavnom mlađi svet, i sve što im treba je malo podgurkivanja da izađu na birališta. ne može da škodi kada to kaže robert dauni jr i kada je začinjeno s malo forice. a ta fora na kraju je sasvim okej, jer usmerena je pre svega na klince, koji mahom imaju veći problem s hilari i sa izlaskom na glasanje. spot je 4 od 5 mogućih. Aha, klinci preko bare otkidaju kad im Džulijana Mur od cca 55 god kaže javno njesra brate Edited September 21, 2016 by dillinger
Eraserhead Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Jebaće vas Donald ružno. Taj ako bude jebo nece biti nevinih. Tako da jebace i vas. Edited September 21, 2016 by Eraserhead
3opge Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 au al su svi ovde supermozgovi adamantitski zaštićeni od očaravajuće magije simulakruma, svaka čast. njuz fleš: to što su ovde većinom neki samoproklamovani smartes cinici ne znači da ljudi van ovog foruma, a naročito u USA, u velikoj većini ne odlepljuju na slavne glumce i podložniji su ovakvim porukama nego što i sami misle. ovo je veoma pametno napravljeno baš tako da gađa onog drugog prosečnog džoa i džejn, koji nisu trampovi glasači jer su u principu neki fin, normalan svet, ali im je hilari odbojna i predstavlja kontinuitet establišmenta i sve ono o čemu razglabamo ovde...dakle, nije to glup svet, nego prosečan svet, uglavnom mlađi svet, i sve što im treba je malo podgurkivanja da izađu na birališta. ne može da škodi kada to kaže robert dauni jr i kada je začinjeno s malo forice. a ta fora na kraju je sasvim okej, jer usmerena je pre svega na klince, koji mahom imaju veći problem s hilari i sa izlaskom na glasanje. spot je 4 od 5 mogućih. a, ti si onaj djivdjanov advokat. sad mi je sve malo jasnije.
Dr Arslanagić Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Taj ako bude jebo nece biti nevinih. Tako da jebace i vas. Neka, vredi.
dillinger Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Taj ako bude jebo nece biti nevinih. Tako da jebace i vas. Neće, mi smo srbende i nas karaju samo demokratski intervencionisti. Sa izolacionistima nam je nikad bolje.
Eraserhead Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Neće, mi smo srbende i nas karaju samo demokratski intervencionisti. Sa izolacionistima nam je nikad bolje. Meni je drago da konacno isterujemo stvari na cistac. Ti stvarno mislis da ovaj ima neku koherentnu politiku pa ces ti sada da se oslonis na to da ce on da bude izolacionista. Jedino sto ce da se promeni je sto ce se manje oslanjati na diplomatiju i manje ce ga biti briga za to sta javnost misli. Uostalom srbende nikada nisu imale problem sa americkim predsednicima vec sa mnogim drugim stvarima. Secam se da se tako nakon Busha starijeg mislilo da ce Klinton biti bolji po nas. Pa je onda bilo "konacno Bush republikanac" pa je Kosovo dobilo nezavisnost. Pa sad Obama isto tako ne valja (mada je to vise zbog toga sto su srbende postali moskovski konjusari u medjuvremenu). Nece ni Tramp valjati.
copkillah Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Pa u trenutku kada imas gomilu mladjih glasaca koji se razmisljaju da li da uopste izadju i glasaju jer sa jedne strane imaju korumpiranog kandidata a sa druge strane latentnog fasistickog psiha poruka da je ipak vazno biti protiv psiha mozda navede neke da ipak odu do biralista. Verovatno mali uticaj ali neka bolje i mali nego nista. Realnost sa spotom je sledeća: Babini™ glasači će da drkaju na isti i naravno glasaće za nju Psihovi™ glasači će da seru po istom i naravno glasaće za njega Deo neopredeljenih će da popizdi na ovaj spot, delu neopredeljnih će da se dopadne - realna promena u broju glasova neće biti ni mala već zanemarljivo mala, na bilo koju stranu
dillinger Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Čekaj, ti smatraš da je Tramp bliži Bušu, Čejniju, Pauelu, Rajsovoj od Klintonove? Pa ne bi se ni ti sam brecao toliko od ovih izbora da znaš sa sigurnošću da će Tramp biti isti.
Eraserhead Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Čekaj, ti smatraš da je Tramp bliži Bušu, Čejniju, Pauelu, Rajsovoj od Klintonove? Pa ne bi se ni ti sam brecao toliko od ovih izbora da znaš sa sigurnošću da će Tramp biti isti. Mislim da ce potencijalno biti gori kako god da okrenes. I po Srbiju i po Ameriku i po medjunarodne odnose. Bice manje diplomatije vise sile cega god da se dotakne jer on je takav lik. Plus sve je licni odnos. S nekim ce se grliti ali kad se posvadjaju to ce biti potpuni raskid. Jednostavno covek kakav je on ne treba da bude najmocniji covek na svetu. Edited September 21, 2016 by Eraserhead
theanswer Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Čak i u pollingu podeljenost NBC/WSJ ima Klintonku plus 7 nacionalno FOX ima Trampa plus 5 u OH i NC, plus 3 u NV Edited September 21, 2016 by theanswer
MNE Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 po meni gore od ovoga što demokrate rade ne može da bude, šta god je moglo da se uradi naopako oni su uradili počev od Libije pa nadalje, ajde da je tu bio i neki američki interes ali ja apsolutno ne vidim koji tako da promjena može biti samo na bolje
Eraserhead Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) po meni gore od ovoga što demokrate rade ne može da bude, šta god je moglo da se uradi naopako oni su uradili počev od Libije pa nadalje, ajde da je tu bio i neki američki interes ali ja apsolutno ne vidim koji tako da promjena može biti samo na bolje Siriju su uradili mnogo gore od Libije zato u Siriji imas 10 puta vise mrtvih. Trebalo je Siriju resiti kao Libiju, a u Libiji je trebalo imati plan za posle Gadafija. Generalno pravicete Obamu od blata ko god da pobedi. Edited September 21, 2016 by Eraserhead
Recommended Posts