Budja Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Moras biti prvo funkcionalno pismen (ili da barem citas pazljivo) da bi uocio da niko ne poredi sve one likove. Radi se prosto o primerima populista koji su na pocetku potcenjivani i nista vise. @ Budja Racionalno gledano, trenutno ne postoji nikakav objektivni uzrok koji bi opravdao glasanje za Trampa. Uzroci trenutne situacije su uglavnom lenjost (vecine) uz mrznju i glupost sto naravno nije nista novo a zove se mob rule. Uh, sad mi je lakse. Ipak samo populista. A ovo drugo, dakle 51% laisy i 51% deplorables?
dragance Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 I tako ce Trump zaista i postati predsednik. Nisam verovao da ima sanse, ali ova over-the-top kampanja za Klinotonovu u svim medijima i otvoreno preterivanje na svaku Tramparinu rec je kontraproduktivna. Dodati k tome i ovo "deplorables" i "lenjost" i to je to.
theanswer Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Ako su pollovi tačni sve i da se izuzme debata kao nešto što može da promeni trku a gde Donald sigurno nije favorit, daleko je on od predsednikovanja. Ostaje mogućnost da pollovi potcenjuju turnout i da će turnout sa njegove strane nadmašiti ground game koju imaju demokrate a uprkos svojoj nepostojećoj. Na prajmariju je srušio rekorde, videćemo jel može da ponovi.
dillinger Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Ulazimo u terminalnu fazu http://www.independent.co.uk/news/world/americas/barack-obama-black-personal-insult-community-voting-donald-trump-hilary-clinton-speech-a7314431.html
Weenie Pooh Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Obama immitira Surogata Sandersa Glasajte za HRC da biste zaustavili mass incarceration of minorities - ja po tom pitanju apsolutno ništa nisam uradio za osam godina ali ona sigurno hoće!
Zoon Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 da se izuzme debata kao nešto što može da promeni trku a gde Donald sigurno nije favorit Откад то? Хилари је дебатни идиот, биће реално поједена. Трамп ће да је излуди.
Eraserhead Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Prave istu glupost kao GOPeri sa primaries. Umesto da se fokusiraju na gluposti koje lupeta i nedostatak bilo kakvog plana oni se fokusiraju na zastrasivanje koje ne prolazi. Plus Trump je uljudio kampanju. Razlog za strah od tog morona postoji ali to nije najbolji fokud za kampanju. I dalje je on daleko od pobede i ne verujem da u debatama moze preokrenuti ali im je fokus pogresan.
Budja Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Prave istu glupost kao GOPeri sa primaries. Umesto da se fokusiraju na gluposti koje lupeta i nedostatak bilo kakvog plana oni se fokusiraju na zastrasivanje koje ne prolazi. Plus Trump je uljudio kampanju. Razlog za strah od tog morona postoji ali to nije najbolji fokud za kampanju. I dalje je on daleko od pobede i ne verujem da u debatama moze preokrenuti ali im je fokus pogresan. To ti kazem: ne moze da bude i Hitler i sarlatan istovremeno. Ne ide. Slazem se sa tobom da je bolje da idu na sarlatan i flip-flop varijantu, ali pretpostavljam da marketinski strucnjaci sirom sveta smatraju da, kada je sopstveni kandidat govno, je bolje ici na strah varijantu (videti pod Toma-Boris, Remain-Leave, itd...)
3opge Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 nek se baba i frizura samo natjecu, je glasam za jill
Eraserhead Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 To ti kazem: ne moze da bude i Hitler i sarlatan istovremeno. Ne ide. Slazem se sa tobom da je bolje da idu na sarlatan i flip-flop varijantu, ali pretpostavljam da marketinski strucnjaci sirom sveta smatraju da, kada je sopstveni kandidat govno, je bolje ici na strah varijantu (videti pod Toma-Boris, Remain-Leave, itd...) Pa pazi on je sarlatan sa izrazenim populistickim i autoritativnim sklonostima. Ne treba zanemariti to da te autoritativne sklonosti mogu da se izrode u nesto jako lose ali fokus bi bio bolji na tome sto je sarlatan. Celu tu pricu o autoritativnim populistima i tome kakav oni efekat mogu imati ljudi ovde ne razumeju. Danas sam imao raspravu sa ocem moje supruge o tome. Jednostavno covek ne voli Obamu i glasace za bilo koga ko je protiv obame i kada mu kazem da je opasno glasati za ovakvog lika on je u fazonu "Ovo je amerika ne moze ovde to da se dogodi".
theanswer Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Откад то? Хилари је дебатни идиот, биће реално поједена. Трамп ће да је излуди. Tramp nije nikakav debater, pogotovo 1 na 1, pogotovo kada publika mora da ćuti. Hilarin tim će je pripremiti fantastično, ona je veliki favorit tu. Ja sam bio prilično nezadovoljan sa prvih par Bernijevih debati, bio je skroz nespreman, onda je bio mnogo bolji ali media coverage tih debata je bio samo pro Hilari, mogu da zamislim kakvo će pokrivanje sad da bude.
Budja Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Pa pazi on je sarlatan sa izrazenim populistickim i autoritativnim sklonostima. Ne treba zanemariti to da te autoritativne sklonosti mogu da se izrode u nesto jako lose ali fokus bi bio bolji na tome sto je sarlatan. Celu tu pricu o autoritativnim populistima i tome kakav oni efekat mogu imati ljudi ovde ne razumeju. Danas sam imao raspravu sa ocem moje supruge o tome. Jednostavno covek ne voli Obamu i glasace za bilo koga ko je protiv obame i kada mu kazem da je opasno glasati za ovakvog lika on je u fazonu "Ovo je amerika ne moze ovde to da se dogodi". Ali, opet, ako 40 i kusur posto ne voli Obamu a Hilari je jos gora, zasto elita okrivljuje glasace? To je tako teofilovski. Zasto Hilari nije najurena vec ohrabrivana od medijskog establismenta? A ako je vec izabrana, zasto WSJ/NYT/CNN/MSNBC/Fox nisu koalirali oko Blumberga? Trampovi glasaci se optuzuju za slepu veru, a ovamo elita veruje u electability jednog vrlo flawed kandidata. Ko je tu vise verujuci?
Recommended Posts