Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Jebiga, sjebao Obama sve dobro sto je Bush izgradio :(

Kako si izmerio da je bas 90% losije sada nego onda kad su gubili kuce i ostajali bez posla? Osim ako nije demagogija u pitanju, u kom slucaju se izvinjavam.

Citiram Krugija, Occupy, Bernija, Piketija i ostale... Mislim, nije to filozofija, stagniranje realnih nadnica uz opadanje relativnih nadnica je dokazano.

Nije rec o tome da je Obama sjebao ovo ili ono vec da u ekonomskoj politici nije raskinuo sa crony kapitalizmom.

Pogledao primanja iz 2008, uporedio sa primanjima iz 2016, konsultovao inflation calculator i zakljucio da Krugi, Occupy, Berni, Piket i ostali misle da spadam u top 10% americke populacije. Blam me koliko mi je dobro  :fantom:

Edited by ObiW
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

uf, aperkat

corrupt and dishonest politicians are often entertaining, and dull politicians are usually earnest and honest. Hillary manages to be boring and corrupt

Posted

Evo ga na tvju obecava 3.5% rast ako bude predsednik

Posted

Svuda pricaju kako je Klintonka dobila jedinog protivkandidata kog moze da dobije. Ali izgleda da vazi i obrnuto. I Tramp je dobio jedinog protivkandidata protiv koga ima sanse.

Posted

dobio je trampara vise od jednog. prosle godine je kvota na jebba bila 1.2 (serem, nije bila, ali ilustrativno)

Posted (edited)

dobio je trampara vise od jednog. prosle godine je kvota na jebba bila 1.2 (serem, nije bila, ali ilustrativno)

Bila je kvota za ličnost godine tajm magazina ovde u Meridianu. I Tramp je imao neku ludačku kvotu tipa 10, 20. Ja hteo da stavim ali me mrzelo da čekam, bilo je par meseci do objavljivanja. I na kraju ga ladno sjebu i kao Merkelova. E to se zove krađa, dobro je da nisam igrao, prso bih. A na prajmariju je još negde na početku mogla da se nađe kvota preko 2 da će da dobije nominaciju.

Inače ovo je najbolje što je Tramp ikada stajao što se pollova tiče

Tri polla iz OH pokazuju plus 5 (dva) i plus 3, Florida +3, NC nerešeno i Ajova +8

Edited by theanswer
Posted

Japan najjace mesto na svetu.

Mike Dahlquist, better known as Mike Diva, is an American video director, special effects artist, musician and YouTube personality.

Posted

I stand corrected.

Cekaj, jebote, jesi li ti stvarno mislio da su ovo Japanci pravili?

Posted

Cekaj, jebote, jesi li ti stvarno mislio da su ovo Japanci pravili?

Mislio sam da je neki japanski autor zajebant. Svakakva ludila dodju odande.

Posted

clinton news network je na ovim izborima više pro hilari od msnbc-a

• Create New...