Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

:0.6:

evo ovakav humor ja volim uperen protiv drugih a ne onaj tonijev uperen protiv mene :fantom:

I meni je dosadilo da čitam šale o tvom traktoru. Šta je tu smešno što imaš traktor? Bez veze

Edited by slow

To je vise stvar manira - neke stvari kao npr. nazivanje zena babama i podsmevanje menopauzi se ne rade ni bliznjima a ni strancima.

Takvo ponasanje i maniri su vise svojstveni navijackom blatu i toj subkulturi koja nam je toliko toga podarila.

Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne.

Edited by slow

vidim ovde se razmatra da li je u redu govoriti npr pešićki hilari i odvrajtovoj da su babe a u najmanju ruku su zaslužile da neki ludak napravi od njih aljine pa đuska pred ogledalom :fantom:

Edited by Hella

ne razumem ovaj prigovor, ja sam svoju babu isto zvao babaaaa.

da, dobar je njujorkara

14237732_10154017671048869_2220857907571

Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela.

Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela.

Zasto kad ce oni ionako da dobiju ono sto su zasluzili - i Klintonovi, i establishment a i narod aka glasaci. I to sasvim nezavisno od rezultat izbora...  :s_a:

Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne.

Ovo je stav svakog pristojnog čoveka kada se pomene HRC.

Jebote, da je imao ovu za menadzera od pocetka, vec bi imao double-digit lead u bazenima™. 

Cenim da je placa kao da je Ronaldo i Mesi odjedared

Zapravo koliko god ne voleo HRC ja ne vidim sta su to Klintonovi tako uzasno uradili za "ljude diljem planete". Klinton je Srbima dao Republiku srpsku sto je svakako vise nego sto su zasluzili. Doduse Albancima je dao drugu drzavu sto je mnogo vise nego sto su zasluzili, ali osim toga ne vidim neke posebni uzas osim kod pasioniranih gledalaca mentalnih bolesnika sa Foxa. Posebno ne u poredjenju sa onim sto je doslo nakon njega i Bushovog ludila. Klasican srpski politicko-kafanski folklor. 

Jest', a mogao je lepo pobiti i Srbe i Albance i smiriti region.

Ali dobra duša, pa nije hteo.

Kojih/kakvih ovde budjavih relativizacija ima...  :fantom:

Bush je bez premca. A sta su Klintonovi toliko uzasno uradili ljudima sirom svijeta?

Jeste Hilari uzasan kandidat ali ne pretjerujmo.