Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

:0.6:

evo ovakav humor ja volim uperen protiv drugih a ne onaj tonijev uperen protiv mene :fantom:

I meni je dosadilo da čitam šale o tvom traktoru. Šta je tu smešno što imaš traktor? Bez veze Edited by slow
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

To je vise stvar manira - neke stvari kao npr. nazivanje zena babama i podsmevanje menopauzi se ne rade ni bliznjima a ni strancima.

Takvo ponasanje i maniri su vise svojstveni navijackom blatu i toj subkulturi koja nam je toliko toga podarila.

Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne. Edited by slow
Posted (edited)

vidim ovde se razmatra da li je u redu govoriti npr pešićki hilari i odvrajtovoj da su babe a u najmanju ruku su zaslužile da neki ludak napravi od njih aljine pa đuska pred ogledalom :fantom:

Edited by Hella
Posted

ne razumem ovaj prigovor, ja sam svoju babu isto zvao babaaaa.

Posted

Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela.

Posted

Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela.

Zasto kad ce oni ionako da dobiju ono sto su zasluzili - i Klintonovi, i establishment a i narod aka glasaci. I to sasvim nezavisno od rezultat izbora...  :s_a:

Posted

Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne.

Ovo je stav svakog pristojnog čoveka kada se pomene HRC.

Posted

Jebote, da je imao ovu za menadzera od pocetka, vec bi imao double-digit lead u bazenima™. 

Posted

Cenim da je placa kao da je Ronaldo i Mesi odjedared

Posted

Zapravo koliko god ne voleo HRC ja ne vidim sta su to Klintonovi tako uzasno uradili za "ljude diljem planete". Klinton je Srbima dao Republiku srpsku sto je svakako vise nego sto su zasluzili. Doduse Albancima je dao drugu drzavu sto je mnogo vise nego sto su zasluzili, ali osim toga ne vidim neke posebni uzas osim kod pasioniranih gledalaca mentalnih bolesnika sa Foxa. Posebno ne u poredjenju sa onim sto je doslo nakon njega i Bushovog ludila. Klasican srpski politicko-kafanski folklor. 

Posted

Jest', a mogao je lepo pobiti i Srbe i Albance i smiriti region.

Ali dobra duša, pa nije hteo.

Posted

Kojih/kakvih ovde budjavih relativizacija ima...  :fantom:

Posted

Bush je bez premca. A sta su Klintonovi toliko uzasno uradili ljudima sirom svijeta?

Jeste Hilari uzasan kandidat ali ne pretjerujmo.

• Create New...