Lord Protector Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) :0.6: evo ovakav humor ja volim uperen protiv drugih a ne onaj tonijev uperen protiv mene I meni je dosadilo da čitam šale o tvom traktoru. Šta je tu smešno što imaš traktor? Bez veze Edited September 13, 2016 by slow
Lord Protector Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) To je vise stvar manira - neke stvari kao npr. nazivanje zena babama i podsmevanje menopauzi se ne rade ni bliznjima a ni strancima. Takvo ponasanje i maniri su vise svojstveni navijackom blatu i toj subkulturi koja nam je toliko toga podarila. Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne. Edited September 13, 2016 by slow
Hella Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) vidim ovde se razmatra da li je u redu govoriti npr pešićki hilari i odvrajtovoj da su babe a u najmanju ruku su zaslužile da neki ludak napravi od njih aljine pa đuska pred ogledalom Edited September 13, 2016 by Hella
koksy Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 ne razumem ovaj prigovor, ja sam svoju babu isto zvao babaaaa.
theanswer Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela.
iDemo Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela. Zasto kad ce oni ionako da dobiju ono sto su zasluzili - i Klintonovi, i establishment a i narod aka glasaci. I to sasvim nezavisno od rezultat izbora...
copkillah Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Ja ne mogu da shvatim da bi neko glasao za babu koja svesno dovodi u opasnost decu svojim boleštinama. Bolje da crkne. Ovo je stav svakog pristojnog čoveka kada se pomene HRC.
theanswer Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1_3RRsOHgtw kakvo kvalitetno izuvanje jbt
dragance Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Jebote, da je imao ovu za menadzera od pocetka, vec bi imao double-digit lead u bazenima.
SNARC Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Cenim da je placa kao da je Ronaldo i Mesi odjedared
Eraserhead Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Nevezano za sve užasno što su Klintonovi počinili u svojim patetičnim životima za ljude širom planete, prilično je teško gledati aktivno američke medije ovih dana a ne poželeti im sve najcrnje, ne samo Klintonovima nego čitavom establišmentu i dobrom delu biračkog tela. Zapravo koliko god ne voleo HRC ja ne vidim sta su to Klintonovi tako uzasno uradili za "ljude diljem planete". Klinton je Srbima dao Republiku srpsku sto je svakako vise nego sto su zasluzili. Doduse Albancima je dao drugu drzavu sto je mnogo vise nego sto su zasluzili, ali osim toga ne vidim neke posebni uzas osim kod pasioniranih gledalaca mentalnih bolesnika sa Foxa. Posebno ne u poredjenju sa onim sto je doslo nakon njega i Bushovog ludila. Klasican srpski politicko-kafanski folklor.
svashtabezneshto Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Jest', a mogao je lepo pobiti i Srbe i Albance i smiriti region. Ali dobra duša, pa nije hteo.
iDemo Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Kojih/kakvih ovde budjavih relativizacija ima...
borris_ Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Bush je bez premca. A sta su Klintonovi toliko uzasno uradili ljudima sirom svijeta? Jeste Hilari uzasan kandidat ali ne pretjerujmo.
Recommended Posts