theanswer Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Tramp dao intervju Leriju Kingu za RT usred ove histerije oko Rusa i Putina. I sad nešto razmišljam ima li neko mozga u toj kampanji. I onda danas dolazi iz kampanje saopštenje da nije znao da će to da ide na RT već je mislio da ide na podcast i ja im tačno verujem. Toliko su neuki. Baš šteta što nije mogao neki normalni kandidat da se suprotstavi Hilari, normalan u smislu ponašanja i da ima iskusan tim oko sebe koji zna da vodi kampanju. Ništa više od toga ne bi bilo potrebno za pobedu.
Weenie Pooh Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Vodila bi i HRC drugačije kampanju da je imala drugačijeg protivnika. Ovo je lay low pristup, ćutiš što je moguće više i puštaš budalu da se samouništi. Daleko od toga da garantuje pobedu, ali sigurno da ga protiv konvencionalnog kandidata ne bi koristila.
Dr Arslanagić Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Zajebavate da je Larry King na RT?? Naravno da ne. Mada se vidi da otaljava gažu za velike pare.
dragance Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Odavno je na RT. Usput, video sam ga u 1 restoranu prošlog vikenda u LA, čovek izgleda kao da je na smrtnoj postelji.
Budja Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Sta znam, ja mislim da je to wink-wink kampanja. Bolje da ga drndaju za Ruse,, sto je vazno samo eliti i nikom drugom, nego da se fokusiraju na druge teme, kao na primer Trump Univerzitet, sto je mnogo bolnije. Tj. on ispada kao neiskusan (sigurno ne izdajnik) a moze dalje da kruni najjaci klintonkin oslonac - iskustvo, preko emejlova i fondacije.
Budja Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Tramp dao intervju Leriju Kingu za RT usred ove histerije oko Rusa i Putina. I sad nešto razmišljam ima li neko mozga u toj kampanji. I onda danas dolazi iz kampanje saopštenje da nije znao da će to da ide na RT već je mislio da ide na podcast i ja im tačno verujem. Toliko su neuki. Baš šteta što nije mogao neki normalni kandidat da se suprotstavi Hilari, normalan u smislu ponašanja i da ima iskusan tim oko sebe koji zna da vodi kampanju. Ništa više od toga ne bi bilo potrebno za pobedu. I da ga sjebe jedna recenica. Setimo se Romnija i 47%. Odlican je onaj DailyBeast clanak, vredi procitati.
Budja Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Kako ova liberalna elita ume sve vrline liberalne demokratije da isprofanise. http://edition.cnn.com/2016/09/08/opinions/trump-gender-sexism-drexler/index.html Trump's sexist strategy gets assist from Matt Lauer Lepo asistiraju na volej raznoranim desnicarima briscui bilo kakvo znacenje recima seksizam, rasizam i sl. a sto jesu teme. A lepo u kampanji profanisu i ostale "ozbiljne" teme budzeci i vristeci kao Vucic na teme kao securiti, Putin, Russia, samo zato sto je Hilari uhvacena sa rukama u pekmezu. Tim Kaine: Nixon Was Impeached For What Trump Encouraged Russia To Do Edited September 9, 2016 by Budja
Weenie Pooh Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Tim Kaine: Nixon Was Impeached For What Trump Encouraged Russia To Do Auh jebote. Pa ništa, impičovati Putina i gotovo.
marv Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Zajebavate da je Larry King na RT?? vec dugo vremena rt koristi njegov lesh u jednoj emisiji, ili bar meni izgleda tako
theanswer Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 I da ga sjebe jedna recenica. Setimo se Romnija i 47%. Odlican je onaj DailyBeast clanak, vredi procitati. Previše cirke da bih sad pisao opširnije, ali Tramp je zapravo idealan kandidat kad se pogledaju njegov appeal prema blue collar glasačima, Romni to nikad nije bio, dosta konzervativaca je ostalo kući, a Romni da je i 10% bolje išao među latino glasačima opet bi imao šansu jedino Floridu da flipuje jer je su svi latino glasači uglavnom u Kali, Flo i Texasu. Dakle Tramp ima appeal da izvede rekordne brojke belaca što je i uradio na prajmariju ali je tooooliko loš da ne može da dobije žene i college graduate sa razlikom kao Romni plus latino glas mu znači u Flo i VA i onda jbg
Budja Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Auh jebote. Pa ništa, impičovati Putina i gotovo. Zli Putin. Russia and the US have announced an agreement on Syria starting with a "cessation of hostilities" from sunset on Monday. Under the plan, the Syrian government will end combat missions in specified areas held by the opposition. Russia and the US will establish a joint centre to combat so-called Islamic State and al-Nusra fighters. Keri igra za Tramparu.
akibono Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Tuče se Trampara iz najtežeg kalibra, družio se sa Bilom Klintonom 2000... i to je sada isto mnogo važna vest! http://www.politico.com/story/2016/09/new-photos-bill-clinton-trump-melania-227945
kipo Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 "The only thing she's done well — and she'll go down in history for it, I have to admit — is getting out of trouble with the emails. That's the single greatest achievement of Hillary Clinton. She could walk into this arena right now and shoot somebody with 20,000 people watching, right smack in the middle of the heart, and she wouldn't be prosecuted, OK? That is what's happened to our country." http://www.businessinsider.com/donald-trump-hillary-clinton-shoot-somebody-not-be-prosecuted-2016-9
Recommended Posts