Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Najveci branioci prava 1 Asanza da kara sta hoce i gde hoce su isti koji (Bill) Clintona nazivaju silovateljem i seksualnim manijakom.  Double standard much?

nisam video da je neko rekao da asanz moze da kara sta hoce i gde hoce. u oba slucaja nijedan od njih nije uradio nista pogresno, nije bilo nikakvog silovanja. to sto njihovi politicki neprijatelji koriste to da ih diskredituju to je vec nesto drugo

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

taj asanž neki žestok ploditelj

Posted

klinton je lagao u iskazu zato je išao impičment, ne zato što mu je ova pušila u oval office

Posted (edited)

nema to veze sa godinama, nije to neki muzicar npr. ko vanila ice kojeg sam slusao ko klinac a danas ne bih ni da mi plate. che je bio legenda i ostace takav dok sam ziv, ako dozivim do svoje devedesete opet cu ga imati na avataru ili majici bez da mi je blam. to sto se ti stidis toga da si se palio na che-a a asanza smatras negativcem meni isto govori da nesto nije u redu sa tobom

Mozda se jednostavno odrasli ljudi ne trebaju loziti na nacin na koji to cine pubertetlije.

Edited by Eraserhead
Posted

bubba ima istoriju seksualnih napada i silovanja, baba se pobrinula da diskredituje neke od zrtava.

klintonovi su jedna harmonicna simbioza, perverzna zla vestica koja stiti svog muzjaka, seksualnog predatora. 

ima toga jako puno, samo malo guglanja je potrebno:

http://www.thepoliticalinsider.com/every-clinton-sex-assault-victim/

Jos sa istog portala:

Posted

aha, sada si ih potpuno svalio u blato, uvek si 100% predvidljiv i nemust.

ima mnogo linkova na mnogo uticajnijim portalima, samo malo potrazi.

uzece ti dosta vremena da ih sve prikazes kao tabloide, tragajuci za glupostima poput ovih sto si postovao.

Posted

klinton je lagao u iskazu zato je išao impičment, ne zato što mu je ova pušila u oval office

Niko ne prica ovde o impeachmentu, ovde je sad popularno da se vanbracne eskapade 1 Billa Clintona klasifikuju kao silovanja, a onda najglasniji u tome se okrenu i brane Asanza od optuzbi za silovanje.

bubba ima istoriju seksualnih napada i silovanja, baba se pobrinula da diskredituje neke od zrtava.

klintonovi su jedna harmonicna simbioza, perverzna zla vestica koja stiti svog muzjaka, seksualnog predatora. 

ima toga jako puno, samo malo guglanja je potrebno:

http://www.thepoliticalinsider.com/every-clinton-sex-assault-victim/

Sve moze da se nadje kad se dobro izgugla™. 

Posted

Niko ne prica ovde o impeachmentu, ovde je sad popularno da se vanbracne eskapade 1 Billa Clintona klasifikuju kao silovanja, a onda najglasniji u tome se okrenu i brane Asanza od optuzbi za silovanje.

Sve moze da se nadje kad se dobro izgugla™. 

samo je pitanje: da li vise verovati klintonu koji je napusavao u ofisu i lagao kao predsednik SAD pod zakletvom ili svim ovim zenama koje ga optuzuju a koje je baba gurala pod tepih i po njima gazila koristeci svoju moc.

Posted

samo je pitanje: da li vise verovati klintonu koji je napusavao u ofisu i lagao kao predsednik SAD pod zakletvom ili svim ovim zenama koje ga optuzuju a koje je baba gurala pod tepih i po njima gazila koristeci svoju moc.

Ja sam jednom procitao da je baba ustvari reptilianac. Sounded legit.

Posted

Mozda se jednostavno odrasli ljudi ne trebaju loziti na nacin na koji to cine pubertetlije.

kucnuo je cas da i ti odrastes.ako je neko ovde vernik tipa aknasta shiparica onda si to ti.

kad se "razocaras" samo zaboravis i teras dalje.nije sportski

Posted

kucnuo je cas da i ti odrastes.ako je neko ovde vernik tipa aknasta shiparica onda si to ti.

kad se "razocaras" samo zaboravis i teras dalje.nije sportski

On se nekad na nekim temama jako trudi ugoditi vama, not-so-silent majorityju PPP-a. Ja mu pričam da mu je to bezveze, da mu taj mjestimični konformizam ništa neće donijeti, ali me ne sluša nego se i dalje trudi

Posted

erazer avangarda sa razvijenim materinskim instiktom

te vrazje emocije ga samo usporavaju

Posted

On se nekad na nekim temama jako trudi ugoditi vama, not-so-silent majorityju PPP-a. Ja mu pričam da mu je to bezveze, da mu taj mjestimični konformizam ništa neće donijeti, ali me ne sluša nego se i dalje trudi

On se trudi. :rolf:  A medjutim s nama treba samo ostro. :fashisto:

• Create New...