Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

pa moj sigurno nece biti nikada ali postoji sansa da ce biti tvoj. cak da je i promilska sansa da on postaje tvoj predesnik onda nesto nije u redu s'tobom

pa to normalno nenormalno sve zavisi od ugla gledanja na stvari.

evo recimo ti si godinama na avataru imao che gevaru i verovatno mislish da je on bio do jaja lik cak si imao i nik comandante u njegovu pocast. ne bih da ulazim u raspravu da li je che gevara do jaja ili nije, ali mi smo se na che gevaru palili kad smo bili u prvom gimnazije. sama cinjenica da imas 3x toliko godina kolko imaju klinci koji se pale ne njega a stavljas ga na avatar meni govori da ti nisi sasvim svoj.

ali to je samo moj ugao gledanja na stvari.

Edited by ObiW
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

ma da, treba da jebe samo posle izdate dozvole, overene u pisarnici sa uplacenom taksom.

Jesu i te zenske kvarne. Covek samo malo hteo da pojebe, sta ona tu ima da se buni - zna li uopste  ona ko je on??

Edited by dragance
Posted (edited)

Jesu i te zenske kvarne. Covek samo malo hteo da pojebe, sta ona tu ima da se buni - zna li uopste  ona ko je on??

Miss A told police that she didn't want to go any further "but that it was too late to stop Assange as she had gone along with it so far", and so she allowed him to undress her.

Edited by 3opge
Posted

A sigurno je bila i pijana. Neka, tako joj i treba.

Posted

Najveci branioci prava 1 Asanza da kara sta hoce i gde hoce su isti koji (Bill) Clintona nazivaju silovateljem i seksualnim manijakom.  Double standard much?

Posted

bill je patoloski zovla.izadje sa sve zenom pred kamere i kaze da nije jebo i to ponovi x puta.zena mu veruje.

precednik usa!

onda najzad prizna da je jebo i zena mu veruje.

samo ga gleda pogledom "ljuta sam ali uz terapiju i podrsku prevazici cemo malu mo i ospermljeno aljince".

bracni par lazova i predsednika usa.

i sad je bitno da li je asanz jebo i drzati ga sramno u ambasadi godinama ili ga porediti kao erezerada sa urednikom informera i o tome raspravljati sa istim umesto ga oterati u 3 mila

Posted

Najveci branioci prava 1 Asanza da kara sta hoce i gde hoce su isti koji (Bill) Clintona nazivaju silovateljem i seksualnim manijakom.  Double standard much?

bice pre da ta dva slucaja nisu ni po cemu slicna.

moras malo vise da obratis paznju na detalje.

Posted

Naravno da nisu. Monika je htela da je Bill oplodi - ova nije, vec se samo prepustila da ne bi dobila batine. 

Jedna je oplodjena, druga je dobila po suknji. Guess who?

Posted

Naravno da nisu. Monika je htela da je Bill oplodi - ova nije, vec se samo prepustila da ne bi dobila batine. 

Jedna je oplodjena, druga je dobila po suknji. Guess who?

ko ovde prica o Monici?

ne bih vise s tobom raspravljao, pokazao si da ne citas a sada jos i izmisljas.

Posted

Obratio se Putinu za pomoc, rekao mu objavi sve sto su hakovali sa naglaskom na babine™ emailove. 

Posle je rekao da se salio™, kao i obicno. 

Nije kao i obično, sarkazam iz te izjave toliko bode oči da ga samo budala nije video. Naravno i HRC propagandisti

Posted

ko ovde prica o Monici?

ne bih vise s tobom raspravljao, pokazao si da ne citas a sada jos i izmisljas.

Pa ti si pomenuo Bila iznad!

Posted

jel slika alegorija na sudbinu usa posle izbora hitleri?

Posted (edited)

jel slika alegorija na sudbinu usa posle izbora hitleri?

:lolol:

Edited by 3opge
Posted

pa to normalno nenormalno sve zavisi od ugla gledanja na stvari.

evo recimo ti si godinama na avataru imao che gevaru i verovatno mislish da je on bio do jaja lik cak si imao i nik comandante u njegovu pocast. ne bih da ulazim u raspravu da li je che gevara do jaja ili nije, ali mi smo se na che gevaru palili kad smo bili u prvom gimnazije. sama cinjenica da imas 3x toliko godina kolko imaju klinci koji se pale ne njega a stavljas ga na avatar meni govori da ti nisi sasvim svoj.

ali to je samo moj ugao gledanja na stvari.

nema to veze sa godinama, nije to neki muzicar npr. ko vanila ice kojeg sam slusao ko klinac a danas ne bih ni da mi plate. che je bio legenda i ostace takav dok sam ziv, ako dozivim do svoje devedesete opet cu ga imati na avataru ili majici bez da mi je blam. to sto se ti stidis toga da si se palio na che-a a asanza smatras negativcem meni isto govori da nesto nije u redu sa tobom

• Create New...