Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Julian Assange’s ghost writer has broken his silence to describe the WikiLeaks founder as a “mad, sad and bad” narcissist.

Andrew O’Hagan was contracted to ghost write a memoir but the deal eventually collapsed because Assange, despite all his promises, was “mortified” by the idea of revealing his own secrets.

...

“The impulse towards free speech…is only permissible if it adheres to his message. His pursuit of governments and corporations was a ghostly reverse of his own fears for himself. That was the big secret with him: he wanted to cover up everything about himself except his fame.”

Assange was characterised as a flawed personality who in many ways was an enemy to himself because of his capacity to alienate his friends and supporters, and seemed overly concerned with portraying himself as a hero.

“Julian treated his supporters as subjects, and learned nothing when they walked away,” he wrote. “He hardly mentioned the right-wing press that called him a criminal and a traitor: he expended all his ire on the journalists who had tried to work with him and who had basic sympathy for his political position.

“He had a strange, on-the-spectrum inability to see when he was becoming boring or demanding. He talked as if the world needed him to talk and never to stop. Oddly for a dissident, he had no questions.”

Edited by dragance
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ako je ovo neki dokaz da je asanž djv i rest my case

mislim, ja pišem rečenicu i ne mogu da veruješ o čemu uopšte pišem, al ajd.

Posted

Da, zasluzuje dozivotnu robiju. Nego ima li nesto o Celsi Mening? S tim olosima treba samo ostro, za primer.

Posted

Podsecaju me ove zamene teza na jednog naseg politicara i njegovog vodeceg novinara. To je ta skola, steta to i ovde moramo to da trpimo.

Posted

Ja nisam taj koji je uporedio Asanza i DJV, a i Eraser je to ucinio (pretpostavljam) radi efekta. I jedan i drugi su narcisisti i lazovi.

To sto je jedan miljenik 1 rezima, a drugi bezi od drugih je druga prica.

Indrid: Asanz ne zasluzuje dozivotnu robiju, Wikileaks je odlican projekat koji treba da drzi vlasti odgovorne za gluposti. Nema nista lose u "whistle blowingu".

Problem je jedan covek, koji se pretvara da je Mesija i time samo steti celom projektu. 

Posted (edited)

Podsecaju me ove zamene teza na jednog naseg politicara i njegovog vodeceg novinara. To je ta skola, steta to i ovde moramo to da trpimo.

Ko kaze da morate.

Ja nisam taj koji je uporedio Asanza i DJV, a i Eraser je to ucinio (pretpostavljam) radi efekta. I jedan i drugi su narcisisti i lazovi.

To sto je jedan miljenik 1 rezima, a drugi bezi od drugih je druga prica.

Indrid: Asanz ne zasluzuje dozivotnu robiju, Wikileaks je odlican projekat koji treba da drzi vlasti odgovorne za gluposti. Nema nista lose u "whistle blowingu".

Problem je jedan covek, koji se pretvara da je Mesija i time samo steti celom projektu.

+1

Edited by Eraserhead
Posted (edited)

Clinton/Trump Race Tight in South Carolina

PPP's newest South Carolina poll* finds that the state is trending toward being competitive in the Presidential race this year, just like in neighboring Georgia. Donald Trump has only a 2 point lead with 41% to 39% for Hillary Clinton, 5% for Gary Johnson, and 2% for Jill Stein.

The closeness is a function of Democrats being a lot happier with their party's candidate than Republicans are with theirs. Clinton is winning 84% of the Democratic vote, compared to Trump's 77% of the Republican vote. Although neither candidate is well liked by voters in the state Trump's favorability, at 38% positive and 56% negative, comes in slightly worse than Clinton's at 38/55.

Whether Democrats end up winning South Carolina in the Presidential race this fall or not, the generational differences in the state portend well for the party in the decades ahead. Trump is only ahead because of a massive advantage among seniors in the state at 58/30. When you look at everyone in the electorate below the age of 65, Clinton leads Trump 41/36. That suggests the potential for the Palmetto State to become much more of a battleground in the years ahead, just as in migration and the increasing diversity of the electorate has done in Southern states like Virginia and North Carolina.

Seniorsi stari gdje ste....

Edited by Roger Sanchez
Posted

kao prvo, ne pretvara se on da je mesija, kao drugo, zasto je on problem!? zato sto ne koristi jebeni kondom!!??

Posted

Izvoli procitati tekst iz Independenta, kao i mnoge druge od ljudi koji su pobegli od njega. Ukljucujuci i one koji su mu pomagali i skrivali ga.

Posted

Izvoli procitati tekst iz Independenta, kao i mnoge druge od ljudi koji su pobegli od njega. Ukljucujuci i one koji su mu pomagali i skrivali ga.

sigurno da necu (gubiti vreme), nego, sta kazu? da mu je fetus omlijeni dorucak?

Posted

A inace Eraseru se svidja projekat pa je ogorcen sto ga Asanz kompromituje. How yes no.

Dragance, pre nego sto osudis takvog coveka za.... stagod, prvo stani i razmisli malo. Napisao sam Eraseru da je Assange za njega ljudska gromada - ali ne samo za njega, nego verovatno za sve nas ovde. Koji sam kurac ja uradio za ovaj svet, kakvu sam zabokecinu uzdrmao, koje sam talase podigao, sta sam rizikovao i kojim sam se mocnim zlikovcima zamerio da bih mogao tako lako da mu sudim? Trebalo bi da se zapitas isto pitanje.

Posted

sigurno da necu (gubiti vreme), nego, sta kazu? da mu je fetus omlijeni dorucak?

dabogda ti Trump bio predsednik, pa da citas u Koha Ditore sta je doruckovao.. 

Posted

dabogda ti Trump bio predsednik, pa da citas u Koha Ditore sta je doruckovao.. 

takav moron ne moze biti predsednik ni u ovakvoj vukojebini, to moze samo kod vas

Posted

Kad i gde ga to zove, u zajedničku borbu protiv IS?

Obratio se Putinu za pomoc, rekao mu objavi sve sto su hakovali sa naglaskom na babine™ emailove. 

Posle je rekao da se salio™, kao i obicno. 

• Create New...